— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Moe

De ijsregen maakte striemen op de voorruit van de auto. Het verkeer in de stad was vreselijk: achter elkaar aanschuiven, nauwelijks opschieten. Op het trottoir haastte een enkele durfal zich door het vreselijke weer, op weg naar huis of vlug naar de winkel voordat het zes uur was. Ze was bekaf, gebroken door een dag van meetings, vergaderingen en andere overleggen. Bijna tien uur aan een stuk op je qui vive zijn, was haar toch niet in haar koude kleren gaan zitten. Haar nek was zo stijf als een plank, haar rug voelde aan alsof er een bataljon soldaten over gemarcheerd hadden. Fuck, alweer een stoplicht, weer op de rem.

Snel koos ze het nummer van thuis.
“Met Sonja”, klonk uit de speaker.
“Schat met mij, ik ben over een half uurtje thuis. Kun je het bad voor me klaarzetten? Ik ben geradbraakt.”
“Wil je nog wat eten? Ik heb nog wat penne over van gisteren, heb ik zo klaar.”
Ze had geen honger, was alleen maar moe.
”Nee, laat maar, ik heb al wat tussendoor gegeten. Ik ben blij als ik dadelijk thuis ben.” Ze verbrak de verbinding en het stoplicht sprong op groen. Het schoot dus echt niet op! Het was alweer rood, weer stoppen dus.

Ze keek in de binnenspiegel en verdraaide deze een stukje zodat ze haar gezicht kon zien. Ze zag haar donkerbruine halflange, ietwat uit de plooi geraakte haar. Het omlijste een gezicht met licht Slavische trekken. Haar amandelvormige ogen stonden nog steeds helder, het wit van de ogen was wel meer geaderd dan van een 28 jarige verwacht mocht worden. Ze dacht bij zichzelf dat ze er, ondanks deze vreselijke dag, nog steeds goed uit zag. Haar lichaam voelde wat plakkerig na een urenlang verblijf in te warme vergaderzalen. Eindelijk, ze reden weer, op naar huis, het warme water in. Haar vriendin had vandaag thuis gewerkt, Ze was als fysiotherapeute verbonden aan een aantal sportclubs waardoor ze een dag in de week niet naar haar praktijk in de stad hoefde.

Voorzichtig reed ze de oprit van hun huis op en ze parkeerde de auto voor de dubbele garage, ze had zelfs geen fut meer om de Lexus binnen te zetten. Ze pakte haar telefoon uit de handsfree, plukte haar laptop van de achterbank en holde naar de voordeur. Sonja had deze al voor haar geopend, zachte armen omhulden haar en een tedere kus werd haar deel. Ze had haar gemist, mijn God wat ze haar gemist. Hun tongen vonden elkaar in een innige omstrengeling, haar tong gleed diep in Sonja’s mond, likte haar tanden, haar gehemelte.

“Jezus, ben je geil?” Sonja was nooit echt subtiel in dat soort dingen.
“Ik ben moe en ik heb je gemist, ik wil in bad,” zei ze wat zeurderig. Ze voelde zich, na deze innige begroeting al een beetje loom worden, licht trillerig op haar benen. Maar ze wilde echt eerst in bad!
“Kom maar, het bad staat al klaar. Lekker geurig, zonder al te veel schuim, zoals je het graag hebt. Ik heb een Chardonnay op de rand gezet. Ik zal je wel helpen.” Als een kleuter liet ze zich naar de badkamer leiden, haar jas onderwijl uitgooiend over een stoel in de salon. Waar had ze haar laptop en telefoon eigenlijk gelaten?

Ze waren inmiddels in de badkamer, ze schopte haar schoenen uit en wilde haar kleren uittrekken.
“Laat maar,” fluisterde Sonja zacht, “dat doe ik wel”. Ze voelde dat de rits aan de achterkant van haar jurkje naar beneden werd getrokken, ze schudde licht met haar schouders en het kledingstuk gleed als vanzelf naar beneden. Ze keek in de spiegel en zag zichzelf staan.
“Niet echt flatteus”, dacht ze, “Een degelijke witte slip met daarover die dikke panty, je ziet eruit als een overjarige schooljuf.” Het was al een hele tijd echt gemeen koud buiten en om dan met een tanga en jarretels te gaan lopen…..brrr. Ze moest er niet aan denken.

Sonja maakte haar BH los en ook deze dwarrelde naar de vloer. Haar panty werd met twee vingers naar beneden geschoven en uiteindelijk volgde haar slip dezelfde weg. Ze stond nu naakt voor de manshoge spiegel en wat ze zag beviel haar wel. Ze had volle borsten die een heel klein beetje naar beneden wezen en waarop pronte tepels prijkten in een lichtroze tepelhof. Haar buik bolde heel licht naar voren, hoe mager ze ook was geweest, het buikje was er altijd geweest, haar ‘baarmoederbuikje’ noemde ze dat. Ze had sowieso een vol figuur nu, 65 kilo bij een lengte van 1 meter 70. Maar het stond haar goed vond ze.

Haar ogen daalden over haar buik naar haar venusheuvel. Ook deze stak een beetje vooruit, net zoals vaker voorkwam bij Oosterse vrouwen. De heuvel was goed geschoren, iedere morgen heel even met het mesje eroverheen en wat verzorgende crème, glad als een niet gebruikte ijsbaan (maar niet zo koud, dacht ze). Haar schaamstreek zag er goed verzorgt uit, met de benen een beetje gespreid zag je de aanzet van haar kutje. De binnenste schaamlippen gluurden heel even over de buitenste heen. Dat vond zij nou geil!

“Je kunt in bad, lieverd”, haalde Sonja haar uit haar overpeinzingen. Met een zucht stapte ze in het grote, driehoekige bad, langzaam zeeg ze door haar knieën en liet zich onderuit glijden in de weldadige warmte. Met de ogen gesloten genoot ze van de sensaties die op haar af kwamen; het warme water, de heerlijke geuren, de stevige handen van Sonja die haar schouders zacht masseerde. De zeep in Sonja’s handen maakten dat ze nauwelijks druk voelde terwijl haar bovenlichaam gewassen werd. Zacht masseerde Sonja haar borsten, waarbij haar tepels extra aandacht kregen. Daar was dat lome gevoel weer.
“Zo, blijf maar lekker nog even liggen, dan ga ik het bed opmaken.”
Fuck, waarom doet ze dat nou? Maak het dan af. Ze begon net in de stemming te komen. Ze nipte aan de wijn en zakte nog wat verder het water in.

”Is het water nog niet te koud?” Ze schrok wakker en stootte daardoor het glas om. Ze was dus in slaap gesukkeld.
“Ik kom eruit, het is inderdaad niet meer prettig.” Sonja stond klaar met een hele grote witte handdoek. Ze klom uit bad en ze werd afgedroogd door haar vriendin. De handdoek was hard en haar huid gloeide van de wrijving die dit veroorzaakte. Toen ze droog was sloeg ze de handdoek om zich heen en volgde Sonja de slaapkamer in. Maar Sonja liep door naar de volgende kamer en draaide zich om.
“Kom, dan geef ik je een massage, kun je nog even relaxen”. Dat leek haar wel wat. Eén en ander was wel los gekomen in bad, maar om nou te zeggen dat ze zich weer top voelde, dat was ook niet waar.

Het was lekker warm in de massagekamer, ze liet haar handdoek vallen en klom op de tafel. Ze legde haar gezicht in daarvoor bestemde gat en wachtte op de dingen die komen gingen. Ze voelde de handen van Sonja zacht cirkels draaien in haar nek. Haar schouders kregen een beurt, vooral de grote schouderspier werd goed verzorgd. Langzaam gingen de handen van Sonja naar beneden, naar haar rug. Met grote halen werden daar de spieren los gemaakt. Soms gingen de handen naar de zijkant van haar lichaam, waarbij ook de aanzet van haar borsten werd geraakt. Het leek toeval. Sonja ging nu met haar nagels over de zijkant van haar lichaam, een rilling schoot door haar heen, haar tepels schoten uit hun rustplaats naar voren. Na de tweede keer was het lome gevoel weer terug, dat gevoel van bij de deur en in het bad.

Langzaam masseerde Sonja haar borsten, terwijl ze nog steeds op haar buik lag. Het was verdorie hartstikke geil, haar borsten werden platgedrukt door de zwaarte van haar lichaam maar toch maakten deze bewegingen behoorlijk wat bij haar los. Een diepe zucht ontsnapte haar, beantwoord door een kreun van Sonja. De handen verlieten haar borsten en gleden via de achterkant van haar lichaam omlaag.
“Til je heupen eens op.” Sonja schoof een dik kussen onder haar heupen zodat ze met haar billen omhoog lag.
“Waarom is…”
“Ssshht, wacht nou maar af.” De handen van Sonja waren nu bij haar billen aangekomen. Ze kneedden zacht de stevige bollen, van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. Af en toe werd heel eventjes haar sterretje geraakt, daar kon ze dus dol van worden.

Iedere keer als Sonja haar handen naar de binnenzijde van de bollen liet gaan, tilde ze haar heupen op in de hoop dat ze daar wat intensiever zou worden geraakt. Nu gingen de handen weer een stukje omlaag en kneedden de onderkant van haar billen, met haar duimen al de binnenkant van haar dijen rakend. Ze begon nu zacht te hijgen, ze kon het niet helpen. Sonja draaide haar handen naar binnen en masseerde nu met de volle hand de binnenkant van haar dijen. Omdat haar heup licht gekanteld was door het kussen, stak ook haar kutje de lucht in. Stilaan werd ze behoorlijk nat van onderen. Ze wist uit ervaring (masturberen voor de spiegel) dat, naarmate ze geiler werd, haar lippen vaneen weken als een roos bij de eerste ochtenddauw. Dat Sonja daar nu naar keek maakte dat ze nog heter werd.

De handen van Sonja werden nu stilaan irritant terughoudend. “Streel mijn kut, mijn klit, steek er een vinger in, streel mijn kontgat, ga door, ga door, ga….” wilde ze allemaal roepen maar ze deed het niet. Nog steeds waren de handen bezig met de binnenkant van haar dijen, langzaam omhoog naar haar…..KUTIKBENGEILMAAKMEKLAARLIKMEDOEWAT!!!!!!, schreeuwde de stem in haar hersenen. Ze kon het echter niet zeggen. De handen kropen weer dichter naar haar kutje toe maar nu weken ze uiteen en gingen verder naar haar billen die nu weer een beurt kregen. Maar het leek of de handen nu doelgerichter te werk gingen. De duimen raakten steeds vaker het sterretje, soms tegelijk, dan weer een voor een. De handen draaiden weer en nu voelde ze de slanke vingers over haar poepgat gaan. Al steviger dan net, dat is goed, dat is lekker.

Opeens waren de handen niet meer bij elkaar, gescheiden volgden ze hun weg over dat bepaalde deel van haar lichaam. Een hand was nu druk bezig om genot te bezorgen tussen haar billen terwijl de ander op zoek ging naar kutje. Vanachter werd het genotscentrum benaderd, de hand glibberig van de olie maar ook van haar geil. Langzaam gleed een vingen kort, veel te kort naar binnen voordat hij zijn weg vervolgde naar voren, naar haar knopje. Een flits schoot door haar heen, godverdegodver, de hand had haar klit gevonden en begon deze krachtig te masseren. Genot werd haast een wereld, niets bestond meer dan genot, haar onderlichaam was alles, het universum. Nauwelijks in staat tot denken voelde ze hoe de hand bij haar billen een ingang gevonden had, een vinger baande zich een weg in haar gaatje.

Ondanks de overweldigende sensaties voelde ze dat de andere hand nog een verrassing voor haar had. De duim van deze hand schoot bij haar kutje naar binnen en zorgde ervoor dat ze helemaal niet meer kon denken. Zij was nu genot, zij was nu kut. Ze voelde dat ze begon klaar te komen, niet langzaam in golfjes, maar grote brekers, orkanen, vulkaanuitbarstingen. Haar benen trilden, haar hoofd was achter in haar nek en ze schreeuwde het uit. Steeds weer kwamen die golven, er leek geen einde aan te komen. Uiteindelijk was het voorbij, haar hoofd zakte terug in het gat van de tafel.
“Was het lekker?”
Dat kun je wel zeggen!!!

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. BM 17 mrt 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *