— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Buurjongen

“Hoi Rick”, probeer ik zo zwoel mogelijk uit mijn mond te krijgen. Rick is mijn buurjongen. Echt een lekker ding, 22 jaar, mooi lichaam en donker haar. Hij loopt door zijn tuin met ontbloot bovenlichaam.

Ik ben al 31, maar mijn hart gaat elke keer sneller kloppen als ik hem zie. Ik heb de laatste dagen vaak over hem gefantaseerd. Speel ik met mezelf? Dan denk ik aan hoe hij me neemt op de gekste plekken. Hij moest eens weten!

“Hoi Lisette”, zegt hij tegen me.
Mmm, die borstkas! Ik word nat. Ik zou willen dat ik met mezelf kon spelen. In gedachten voel ik zijn handen over mijn lichaam. Kon ik hem maar bespringen! Maar het kan niet: mijn man Fitz komt zo thuis. Beetje onhandig als Rick dan bovenop me ligt.

Alsof je het over de duivel hebt: “Hoi schat” zegt Fitz als hij aan komt lopen. Hij kust me zwoel op mijn mond. Ik voel aan zijn kruis: daar zit een aardige bobbel. Gepakt door het moment kust hij me in mijn nek.

Ik word overvallen door opwinding en vergeet dat we midden in de tuin zitten. Ook Fitz interesseert dat niets. Hij streelt mijn lichaam en al snel gaat de bovenkant van mijn jurkje naar beneden.

Ik voel zijn lippen om mijn tepels en hij zuigt gulzig. Ik zie sterretjes, maar of dat komt door de warmte of door het moment? Ach, wat boeit het eigenlijk.

Hij schuift mijn rokje omhoog en zijn tong voel ik over de binnenkant van mijn dijbeen glijden. Hij kan zo lekker likken, maar hij laat me nog even wachten. Mijn kutje staat in vuur en vlam en ik wil geblust worden door zijn tong.

Plagend likt hij mijn lipjes en al snel draait hij om mijn klitje heen. Ik kijk naar rechts en zie dat Rick achter de bosjes staat. Oh mijn god. Hij heeft zijn harde pik in zijn hand en trekt zich af.

Even maken we oogcontact en hij lacht. Een extra vlaag van opwinding gaat door mijn lichaam. Fitz kan Rick niet zien: bovendien ligt zijn focus bij mij.

Even voel ik me schuldig, maar dat gevoel duw ik weg. Nu ga ik genieten! Ik voel Fitz zijn tong over mijn kutje. Hij neukt me met zijn tong en met zijn vinger streelt hij over mijn klitje. Ik lig te kronkelen en het enige wat ik voor ogen heb, is de harde pik van Rick. Hij is nog mooier dat in mijn fantasieën.

Fitz likt me op verbluffende wijze klaar. Ik druk zijn gezicht in mijn kutje. Al snel ben ik niet meer te houden en ik gooi de riem van zijn broek los. Ik trek zijn broek naar beneden en ik ga voorover gebogen staan.

“Neuk me”, schreeuw ik. Het kan me allemaal niets meer schelen. Ik voel Fitz zijn harde pik achterlangs in mijn kutje schuiven. Wat een heerlijk warm gevoel. Eerst met langzame diepe stoten. Hij streelt mijn rug en mijn borsten.

Even knijpt hij in mijn tepels. Een tinteling gaat door mijn lichaam. Ik houd me stevig vast aan de leuning van de stoel. Ik voel dat Fitz het tempo opvoert. Zijn handen glijden naar beneden en met zijn vingers trekt hij mijn lipjes verder uit elkaar.

Het topje van zijn vinger voel ik over mijn klitje. Wat een hemels gevoel. Ondertussen zie ik Rick met zijn pik spelen. In mijn stoutste verlangens denk ik dat Rick me nu aan het neuken is. Ik moet me beheersen om zijn naam niet te roepen.

“Oh Fitz, wat is dit geil, we neuken gewoon in de tuin. Neuk me harder.”
Rick houdt het niet meer lang, zijn gezicht begint te vertrekken. Ik vind het echt een hele geile gedachte dat hij zich op mij aftrekt. Zou hij dat vaker doen? Net zoals ik met mezelf speel, fantaserend over hem?

Ik zie Rick spuiten. Heerlijke klodders komen uit zijn harde pik. Het windt me zo op om dat te zien. Ik draai me om en ik leg Fitz op de grond. Ik bereid hem als een ware amazone.

Ik speel met mijn klitje en op het moment dat Fitz klaarkomt en ik zijn warme zaad in mijn kutje voel spuiten, duurt het nog geen seconde voordat ik ook een spetterend orgasme krijg. Ik schreeuw het uit, zo hard, dat Fitz een vingertje in mijn mond stopt.

Voldaan doe ik mijn jurkje weer goed. Kijk ik even achterom, maar Rick is in geen velden of wegen meer te bekennen. Een gulzige tongzoen van Fitz, maar mijn gedachten gaan naar Rick. Misschien dat ik ooit nog eens de stoute schoenen aantrek!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *