— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De aankomsthal

Yes! Vandaag kom je terug uit Afghanistan en ik ben verschrikkelijk ongeduldig. Wanneer kom je nou door die schuifdeuren? Waarom duurt het zo lang? Ik wil je zien, je in je armen vallen, je kussen: lang en diep en nog veel meer! Mijn militair, ik heb je zo gemist! Gelukkig horen we al snel van de mensen om ons heen dat jullie eraan komen en gespannen wacht ik af tot het moment dat ik je zie.

Ja! Daar ben je! Een jaloers gevoel overvalt me als ik bedenk dat ik je de komende paar uren zal moeten delen met een heleboel mensen. Je komt breed grijnzend onze kant op en ik laat mijn ogen hongerig en opgewonden over je heen gaan. Wat zie je er gespierd, stoer en zo ontzettend lekker uit! Je hebt je mouwen opgerold en die ontbloten een paar gespierde, uiterst sexy mannenarmen. Dolgelukkig val ik als een wervelstorm in je armen en kus je onstuimig op je mond. Blij verrast trek je me nog dichter tegen je aan en beantwoordt mijn dwingende kus. Je opent je mond voor me. Zacht lik ik met mijn tong aan je lippen en ga op zoek naar je tong. Mmm, wat heb ik je smaak gemist! Ik trek je hoofd dichter naar me toe en even hebben we een moment waarin we ons verliezen in elkaar.

Onwillig trek ik me langzaam terug want ik weet dat de anderen je ook graag even willen begroeten. Ik kijk je nog even smeulend aan en verbreek dan het oogcontact. Wij hebben straks alle tijd, en een tinteling welt op in mijn onderbuik. Je laat me los en ik voel dat de frisse lucht gelijk bezit neemt van de warmte die je achterlaat. Ondeugend denk ik aan mijn perzikje: nat en warm van verwachting. Aangespoord door mijn lust probeer ik een locatie te bedenken waar we even samen kunnen zijn. Zal ik je even ontvoeren voor een geile kus en snelle blow job?

Als iedereen je emotioneel verwelkomd, omarmd en gekust heeft, wordt het iets rustiger en gaan we langzaam naar de auto’s om thuis je terugkomst verder te vieren. Snel fluister ik in je oor dat jij met mij meegaat in de auto, maar dat ik eerst nog even naar het toilet moet. Ga je mee? Hongerig kijk ik je aan. Aan je ogen zie ik dat je wel wil, maar niet weet of je zomaar weg kan gaan. Ik stel je gerust en stel voor dat we tegen de anderen zeggen dat we even nog kort iets gaan drinken, en daarna snel komen.

Voor de vorm lopen we richting een leuk uitziende kiosk, maar als de laatste mensen om de hoek verdwenen zijn trek ik je mee richting de toiletten. Gelukkig hebben we nu niet al te veel spullen bij ons. Ik kijk om me heen, niemand die op ons let en snel trek ik je mee het damestoilet in. Als je de deur van het krappe hokje sluit en je omdraait, voel ik de opwinding verder bezit van me nemen. Mijn poesje is nat van mijn geil, het is te lang geleden! Tergend langzaam trek ik je hoofd naar me toe en we tongzoenen even heftig.

Dan laat je je handen over mijn billen glijden en knijpt er even in. Mijn handen glijden over je gespierde torso. O, hier wordt ik echt heet van! Ik trek je camouflage shirt uit en kan het niet laten om je tepels even te likken en er speels in te knijpen. Jouw handen voel ik op mijn rug, zoekend naar de haakjes van mijn bh. Genietend voel ik dat je warme handen via mijn buik naar boven kruipen en de zachte rondingen van mijn borsten strelen. Ik kan een kreun niet onderdrukken als je mijn tepel tussen je vingers heen en weer rolt. Mijn ene hand glijdt strelend over je harde rug naar beneden, je broek in en eindelijk heb ik dat lekkere kontje van je te pakken! Mijn andere hand glijdt over je borst, over je buik en houdt plagend stil boven de band van je broek.

Door je legerbroek kan ik je stijve goed zien en ik kan me niet meer inhouden. Ik trek wild met mijn ene hand je broek los terwijl mijn andere hand over je harde pik wrijft. Wow, je bent echt hard! Als ik je stijve uit je boxer wil halen, trek je me vrij hard aan mijn haren omhoog.
“Laat me eerst je kutje voelen, is je kutje kaal?”, fluister je. Als ik ondeugend knik kreun je even maar duwt me dan hard tegen de toiletdeur aan. Je trekt mijn rokje omhoog, schuift mijn natte string opzij en glibbert weg tussen mijn lipjes die zo nat zijn dat mijn geil langs mijn benen loopt.

Opnieuw kreun je, maar nu harder en je fluistert in mijn oor dat je zo geil van me wordt en me nu wil nemen in mijn soppige kutje. Je ontploft bijna! Even geef ik toe aan je heerlijke vingers die hard en diep in mij stoten en mijn G-spot raken. Eigenlijk wil ik klaarkomen, maar toch duw ik je weg. Straks als we thuis zijn ben ik aan de beurt voor een mega-orgasme. Zeker als ik mezelf nu een beetje opgeil. Gefrustreerd en opgewonden probeer je me terug tegen de muur te duwen, maar ik ben je te snel af en maak gebruik van je verwarring door jou tegen de deur te duwen. Je protesteert, maar wordt stil als ik je superkorte haar grijp en je oor naar mijn mond trek.
“Ik ga je pijpen, lekker ding en het zal je lekkerste blow job worden die je ooit hebt gehad!”

Gelaten laat je mijn ruwe gedrag over je heenkomen. Ik weet dat je het geil vindt als ik dominant over je ben. Ha, eindelijk ga ik die lul van je uit je broek halen. In mijn gretigheid hoor ik stof scheuren, maar van wat weet ik niet, het boeit me ook niet. Eerst beweeg ik met mijn hand over je erectie en aan je gespannen spieren merk ik dat je het erg lekker vindt. Het voorvocht uit je harde staaf smeer ik met een blik omhoog over je eikel uit. Mmm, je wilt me echt graag hè? Plagend lik ik over het driehoekje schaamhaar dat je voor me hebt geschoren. Ik voel me machtig en geniet van de aanblik van je krachtige, trillende staaf voor mijn neus.

Plagend lik ik de binnenkant van je benen en masseer je gaatje daar. Ongeduldig laat je je lid dansen en probeer je me aan mijn haren te dwingen je stijve in mijn mond te nemen. Ondeugend verzet ik me en lik je ballen, maar sla je penis over.
Dan houd je het niet meer en hard pers je je stijve tussen mijn lippen. Kreunend stoot je in mijn mond. Even laat ik je je gang gaan en probeer je stoten op te vangen. Dan neem ik de leiding weer en lik en zuig lustig aan je staaf. Zo diep mogelijk probeer ik je in mijn mond te nemen en kokhals even. Ik sabbel en knabbel aan je pik en aan je kreunen en schokkende bewegingen merk ik dat je geniet en snel gaat komen.

“O, liefje ik ga zo komen, je bent zo geil, je pijpt me zo lekker”, fluister je. Voor het laatste stukje wil je met je hand mijn werk van me over nemen, maar ik duw je ongeduldig weg. Ik wil je zaad proeven, je smaak weer in mijn mond hebben, je leegzuigen! Zodra je je hand weer wegtrekt, pijp ik je intensief verder en laat mijn hand je voorhuid op en neer bewegen. Je houdt je adem even in en kreunt. Ik voel je erectie harder worden en kreunend spuit je je hete zaad mijn keel in en daarna op mijn tong. Je komt zo intens klaar dat je trilt en tegen de toiletdeur zakt. Smakkend slik ik het witte goedje door en lik je pik weer helemaal schoon. Ik kom overeind, sla mijn armen om je heen.
“Welkom thuis, lieverd.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *