— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

The Italian way

De voorjaarsvakantie van Otto en Tineke in Italië is een feest. Veel van de historische plaatsen waarover ze zoveel hadden gehoord en gelezen, hebben ze de afgelopen dagen reeds bezocht. Ze logeren in een gezellig middenklasse hotel
“Cosimo de Medici”, nabij het stadscentrum met vriendelijk, overwegend jong personeel. De kamer is gerieflijk ingericht met een groot tweepersoons bed en aan de tegenoverliggende wand een grote, in een antieke lijst gevatte spiegel. Ook de badkamer met douche en ligbad is zeer naar hun zin.

Ze hebben vanmorgen bijtijds ontbeten; de charmante Enrico heeft hen weer uitstekend bediend. Vandaag willen ze onder meer een bezoek brengen aan het Uffizi museum, waar de wereldberoemde werken van Botticelli , Leonardo da Vinci, Michel Angelo, maar bij voorbeeld ook van Titiaan en Rubens te bewonderen zijn. Het is een stralende dag zonder de extreme hitte van de zomer. Tineke bespeurt bij zichzelf een soort lentegevoel van nieuwe mogelijkheden, of zijn het de Italiaanse mannen die er zo elegant gekleed bijlopen en haar in het voorbijgaan altijd even vriendelijk onderzoekend aankijken? Ze is dat al die aandacht in Nederland niet gewend, maar eerlijkheidshalve moet ze toegeven, dat ze er ook wel wat uitdagender bijloopt met haar korte rok en haar laag uitgesneden blouse.

Het windt haar op, zo zelfs dat ze minder aandacht kan opbrengen voor al het moois om zich heen. Het is zelfs op dit vroege uur al druk bij het museum. Als ze eindelijk naar binnen kunnen, schuifelen zij en Otto voort in de menigte. De schilderijen zijn heel erg mooi, maar ze heeft vandaag moeite om alles goed in zich op te nemen. Haar man geniet, en blijft soms langer staan om een bepaald detail te bekijken.
“Ik wil straks even terug naar ons hotel hoor”, zegt ze tegen hem als hij zich weer bij haar gevoegd heeft.
Hij kijkt haar vragend aan.
“Voel je je niet lekker, schat?”
“Nee, er is niets aan de hand, maar ik wil even op bed liggen en ook wat anders aantrekken. Het is zo benauwd hier, met al die mensen!”

Terug op hun hotelkamer, doet ze vlug haar kleren uit en gaat na wat gedronken te hebben, in haar ondergoed op bed liggen. Haar man volgt haar voorbeeld en lijkt ook even zijn rust te willen nemen. Maar dat is niet helemaal haar bedoeling, want de onrust in haar lijf is ze nog niet kwijt. Daar is wat meer voor nodig. Ze is vandaag erg ondernemend, soms moet je de natuur een handje helpen, denkt ze. Ze streelt haar man enige tijd in zijn nek en over zijn borst en verdwijnt dan met beide handen in zijn slip, waar ze speels zijn pik als een deegrol tussen haar handen rolt, waarna deze spontaan uit de slip schiet. Hij lijkt wel enigszins verrast over haar actie op dit uur van de dag, maar hij lijkt niet afwijzend.

Hij ontdoet haar van haar bh en geniet van de blik op die prachtige volle borsten, die nu het daglicht zien. Zij zoenen elkaar steeds heftiger en dan gaan zijn handen op zoektocht. Over haar borsten waarvan de tepels, nadat hij deze met zijn tong heeft bespeeld, ferm naar voren steken, naar haar buik en dijen om tenslotte op dat heerlijke plekje aan te komen waarvan alleen zij de heimelijke genoegens kent en die hem zo kunnen opwinden. Dan plaatst hij zijn pik plagerig tegen haar schaamlippen en beweegt hem met een hand zachtjes heen en weer. Even later is hij met zijn pik boven haar en beweegt hem rond haar lippen, terwijl zij er vergeefs naar hapt.

Dan is hij weer bij haar kutje en dringt zijn pik langzaam maar standvastig naar binnen. Ze is doornat en zo geil als maar kan nu. Ze sluit haar ogen en ziet in haar verbeelding niet alleen Otto maar al die elegante Italiaanse mannen die haar zo waarderend nakeken, nu afgunstig toezien. Ze voelt zich op en top vrouw; laat het nu maar gebeuren. Zij is de liefdesbron waaruit elke man wil komen drinken. Dan schrikken ze beiden op van het geluid van een deurklink. Otto heeft zich snel teruggetrokken en is overeind geschoten Zij gooit zich in een reflex op haar buik dwars op het bed nu. Tot hun beider verrassing zien ze een man in badjas, die de badkamer uitglipt en snel ongezien de kamer wil verlaten.

Het is Enrico! Als hij zich betrapt weet, maakt hij duizend excuses, en zoveel begrijpen ze wel van zijn Italiaans, dat zijn dienst erop zit en dat hij, zoals collega’s van hem ook wel doen, even gedoucht heeft op de laatste kamer die hij op orde gebracht heeft. Ze ziet dat Otto hem terecht wil wijzen, maar als hij de wellust in haar ogen ziet en de manier waarop ze naar Enrico kijkt, bedenkt hij zich. Hij doet een stap in zijn richting en zegt geruststellend:
“Don’t apologize, you could not know that we should return so early.” En dan uitnodigend: “If you’re not too tired , you may join us. My wife adores you.”

Hij lijkt te aarzelen, de overgang is te groot. Maar de suggestie dat hij wel te moe zal zijn voor de liefdesdaad en de hunkerende blik van Tineke, doen hem bezwijken. Otto loopt naar het voeteneind van het bed en wil verder gaan met waar hij gebleven was, maar door het onverwachte intermezzo is zijn pik enigszins neerslachtig geworden. Zij neemt de schacht van zijn pik in een hand en draait met haar andere hand zijn eikel met een kort rukje rechtsom, zoals je een fles dichtdraait. Als bij toverslag staat hij weer als een speer, geheel gereed voor de strijd.
Tineke draait zich weer naar Enrico en steunt op haar knieën en handen op het bed. Otto pakt haar rond haar middel en draait haar met haar billen binnen zijn bereik.

Dan pakt hij stevig in haar billen en draait ze rond. Als dat hem kennelijk weer flink heeft opgewonden, voelt ze dat zijn pik zijn weg weer moeiteloos vindt in haar drijfnatte kutje. Nu wenkt ze Enrico, die toch wat schuchter lijkt, dichterbij te komen en maakt de ceintuur van z’n badjas los. Hij laat z’n badjas op de grond vallen en wat ze dan te zien krijgt overtreft haar stoutste verwachtingen. Wat een mooie man; ze bekijkt hem van top tot teen, van voren en van achter, dankzij de grote wandspiegel. En wat een prachtige lans, die daar fier naar voren steekt. Haar handen strelen zijn strakke kontje en zachtjes trekt ze hem dichter naar zich toe. Hij vat haar beide borsten in zijn handen en neemt de ferm uistekende tepels tussen duim en wijs vinger. Otto ramt nu naar binnen alsof hij Enrico wil tonen wat een superhaan hij is. De mannen, met hun eeuwige wedijver! Maar hij was goed, dat moest ze toegeven.

Dan voelt ze Enrico’s pik tussen haar borsten. Wat een heerlijkheid. Als puber droomde ze er vaak van dat alle jongens met haar wilden neuken, maar dat ze er dan na een zorgvuldige selectie de lekkerste twee uitkoos, die haar dan tegelijk mochten nemen. Als ze dan met een doorweekt slipje wakker werd, streelde ze haar schaamlippen en haar clitoris waarna een gelukzalig gevoel haar lichaam doorstroomde als ze zacht kreunend klaar kwam. Zou die droom enigszins verlaat alsnog uitkomen? Ze likt nu gretig Enrico’s eikel – wat ruikt zijn lijf heerlijk fris- en neemt hem even tussen haar lippen. Ze voelt een paar handen om haar middel, vlak boven haar dijen, en de regelmatige krachtige stoten in haar kutje. Ze is echter vooral gefixeerd op wat ze voor zich ziet, de naakte Enrico, die in haar verbeelding voor en achter tegelijk is.

Enrico pakt nu stevig haar borsten en slaakt kreten van genot als zij zijn pik tussen haar lippen doorlaat, in haar mond neemt en verwoed begint te zuigen. De beweging is in een volmaakte cadans, waarvan het ritme wordt bepaald door de pompende beweging in haar kutje. Enrico lijkt niet ontevreden met zijn aandeel in het spel. Tineke is volmaakt ontspannen en wil al haar vrouwelijke heerlijkheden graag schenken aan de man die daarvan weet te genieten. Als de bewegingen in haar kutje heftiger worden en ze aan de uitroepen van Enrico merkt dat ook hij niet ver van zijn hoogtepunt is, ontstaat er een kettingreactie, die begint met een hete stroom in haar kutje waarna zij, bedenkend dat ze nu twee man tegelijk bedient, ongelooflijk heftig klaarkomt. Onmiddellijk daarna komt Enrico en spuit zijn sperma uit de enorme pik die hij net bijtijds uit haar mond heeft kunnen nemen.

Nagenietend gooien ze zich alle drie languit op bed. Tineke’s jeugddroom is in vervulling gegaan en hoe! De handen van de mannen dwalen nog wat rond over haar billen en langs haar dijen. Het is lastig om afscheid te nemen! Florence, ze kan het iedereen aanbevelen. Heerlijk Italië, heerlijke lente!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *