— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een nieuwe collega

De dag zit erop. Ik sta, samen met mijn nieuwe collega’s, te wachten bij de taxi standplaats. Er zijn meer mensen die het congrescentrum willen verlaten. Het duurt dus nog wel even. Ik ben best moe en leun met mijn billen tegen het hekje achter me. Al die nieuwe namen, al die nieuwe gezichten. Hoe heette die jongen met dat blonde haar ook weer? Was dat nou Patrick of heette hij John? De lange donkere jongen naast hem heet Leon. Dat weet ik zeker. ‘Die is 10 jaar geleden weggelopen uit Fame’ grinnikte ik eerder op de dag.

Jee, ik kan niet wachten om dat strakke mantelpakje te verwisselen voor een broek. En die panty ben ik ook beu. Evenals die hakken. Alles doet me zeer. Gelukkig heeft Annet me er vandaag goed doorheen geloodst. Een toffe manager maar ook een beetje gek besloot ik eerder op de dag. Want welke ‘baas’ vraagt er nou ‘wat is je record klaarkomen?’ Ik verslikte bijna in mijn broodje! Was dit de ‘girls talk’ binnen het bedrijf? ‘Hoelang of hoevaak?’ vroeg ik met een lichte blos op mijn wangen. Hoe vaak wilde Annet weten. Ze lachte goedkeurend om mijn antwoord: ‘Vier keer, maar momenteel is het vooral handenarbeid zonder vent’. We kletsten wat over de jongens van sales. Wie ik het lekkerst vond en wie volgens Annet echt goed was in bed. ‘Die blonde jongen is een multi talent’ knipoogde Annet.

Er stopt een Mercedes voor de standplaats. Annet trekt het voorportier open. ‘Kom snel instappen gebiedt ze’. Volgens mij is dit helemaal geen taxi maar Leon trekt het achterportier al open. Als ik instap merk ik dat ook de brede blonde jongen instapt. Leon is naar de andere kant gelopen. Hij stapt aan de andere zijde naast me in. Ik zit in het midden. Is dit toeval? Dit zijn wel de twee lekkerste collega’s die ik Annet eerder aanwees. Annet draait zich om en knipoogt naar me. Ze kijkt naar de man achter het stuur. Hij komt me bekend voor maar waarvan? ‘Hallo Annet, waar wil je heen?’ Annet noemt de naam van het hotel en de auto vertrekt.

Ik kijk naar Annet haar hand. Zie ik dat nou goed? Ze legt haar hand op kruis van de man achter het stuur. Ze kent hem overduidelijk. Want waarom noemt hij haar anders bij naam? ‘Heb je genoeg verkocht voor een lekkere beurt’ vraagt ze hem. Haar hand wrijft over de bobbel in zijn broek. ‘Ik heb goed mijn best gedaan’ zegt de man. Is dat niet de manager sales met wie ze samen in het MT zit? Ik zie hoe Annet handig de broek losmaakt en zich naar de man zijn kruis buigt. ‘Nou Harrold, dan zal ik je even laten ontspannen’. En ze likt behoedzaam aan zijn pik.

Dit is absurd! Ik zit op de achterbank en kijk als een voyeur hoe Annet haar collega pijpt. Maar volgens mij doet Annet dit vaker want Harrold rijdt de auto ontspannen door het drukke verkeer. Ik voel me enorm opgelaten en kijk onwennig naar de mannen naast me. Leon pakt mijn handen en kijkt me indringend aan. Hij lacht en zegt: ‘ik hoorde dat vier je record is? Ik krijg geen kans om verbouwereerd te reageren. Gulzig kust hij mijn mond. Een dwingende, overheersende, maar eigenlijk ook wel lekkere, zoen volgt. Ik geef me aan hem over en voel hoe de handen van mijn andere buurman mijn benen strelen. ‘John wie ruikt hier zo opgewonden?’ vraagt Annet. Harrold gromt want haar mond heeft hierdoor zijn lid verlaten. ‘Ga eens even op onderzoek uit’ zegt ze en buigt zich weer naar Harrold.

John pakt mijn rechterbeen en legt die op zijn benen. Ik zit nu min of meer wijdbeens op de achterbank. John wrijft stevig tegen mijn dij en brengt zijn hand in onderbroek. ‘Heerlijk nat Annet, wat een lekkere kut’ hoor ik John zeggen. Leon kust me dwingend en ik kan niets anders dan de heren hun gang laten gaan. John trekt mijn hakken uit en trekt ferm aan mijn panty. Leon houdt mijn handen stevig vast. Ik mag even niets anders dan dit gewoon ondergaan blijkt.

Harrold gromt en zegt dan ferm ‘AH JA, Ik kom… Ah… niet stoppen nu, Ah ja Annet, goed zo meisje LEKKER!’. Even later hoor ik Annet lachen. ‘Dank je wel voor die lekkere traktatie Harrold’. Ik hoor hoe ze hem plaagt ‘Nee, ik wil alles van je, laat me je even lekker schoonlikken’. Vervolgens hoor ik likkende en smakkende geluiden. ‘Getver’ denk ik, ‘ze slikt het door’. Maar eigenlijk heb ik weinig kans om te denken aan Annet of Harrold of deze hele absurde situatie. Leon kust me nog steeds vol overgave en houdt mijn handen vast. Hij doet dit nu echter alleen met zijn rechter hand want met zijn linkerhand trekt hij mijn blouse open en wipt mijn borsten uit mijn beha. Ondertussen heeft John mijn panty uitgetrokken. Hij trekt aan mijn string. Maar in plaats van naar beneden trekt hij hem een beetje omhoog. De string schuurt tegen mijn clitoris aan. Het is niet vervelend eigenlijk wel lekker maar ik geneer me een beetje. John buigt en begint aan mijn tepels te zuigen. Om en om trekt hij hete cirkels met zijn tong om vervolgens hard te zuigen.

Dan spreidt John mijn schaamlippen. Ik voel een koele vlaag lucht langs mijn kut trekken. De hele auto ruikt ondertussen naar mijn zware muskusgeur. ‘Dit is niet goed, ik zit hier voor gek’ gonst het door mijn hoofd. Maar de kussen van Leon zijn lekker en John draait voorzichtig cirkels om mijn clitoris. Dan brengt hij langzaam twee vingers bij me naar binnen. Heel langzaam schuift hij zijn dikke vingers diep in me. Dan trekt hij ze weer terug. En nog een keer. ‘Leg je linkerbeen op Leon’ hoor ik Annet zeggen. Ik doe wat me gevraagd wordt. Zo kantel ik mijn bekken een beetje. Dit geeft John de kans zijn vingers nog dieper in me te brengen. Erin, eruit, erin, eruit. Hij slaat tegen mijn kut en ik hoor het in de auto kletsen. ‘Zo, lekker geil ding heb je aangenomen’ zegt Harrold tegen Annet. Ik weet zeker dat hij nu in de achteruitkijkspiegel kijkt.

Ik kreun en voel dat ik niet ver van een orgasme ben. John blijft me heftig vingeren. Vingers erin, vingers eruit, cirkels om mijn clitoris en af en toe een rake mep tegen mijn kut. Die klappen vind ik eigenlijk niet lekker. Het stelt mijn orgasme steeds weer uit. Steeds als ik er bijna ben, slaat hij tegen m’n kut. Maar Leon kust me zo dwingend dat ik ook geen aanwijzingen kan geven. John zijn vingers gaan diep in me en ik voel hoe de rest van zijn hand mijn anus masseren. Ik kreun en John ziet het als een aanmoediging om zelfverzekerd door te gaan.

‘Zo je hebt het schatje lekker opgewarmd zie ik’ hoor ik Annet zeggen. ‘Hier, probeer deze maar even’ zegt ze vervolgens. John vraagt verbaasd ‘Is dit niet een beetje te veel voor een groentje?’ waarop Annet lachend zegt ‘gewoon even doorduwen, ze kan heel wat hebben’. Ik vraag me af waar ze het over hebben maar voel al snel een koude knop die tegen mijn clitoris aandrukt. ‘Zet hem ook maar aan, dan komt ze lekker heftig’ zegt Annet. Ik begrijp dat John een dildo vast heeft want de knop begint te trillen en er klinkt een zoemend geluid. De trillende dildo tegen mijn clitoris is al bijna teveel. Ik kreun heftig.

Leon verplaatst zijn mond naar mijn tepels. John maakt van de gelegenheid gebruik om me op mijn mond te zoenen. Zijn mond is anders. Minder ruw, maar even zelfverzekerd dat wel. Dan steekt Leon zijn hand onder mijn billen en brengt ze een beetje omhoog. Hier lig ik dan denk ik. Grotendeels bloot en wijdbeens in een auto. Dan voel ik hoe de dildo in me gebracht wordt. Koud en krachtig. Iets dwingt me te kijken naar wat er zich afspeelt bij mijn kut. Ik schrik van de enome gouden dildo die John vastheeft. ‘Duwen’ zegt Annet. Waarop John de dildo diep in me brengt. Ik schok en kreun. Leon blijft mijn tepels zoenen en John likt mijn clitoris. Ik kreun nog harder en kijk naar Harrold in de achteruitkijk spiegel. Annet is omgedraaid en zij kijkt me direct aan. ‘Kom maar lekker schatje, we hebben nog veel meer voor je in petto’.

John beweegt de dildo gulzig in en uit mijn kut. Ik voel hoe er sap uit mijn kut door mijn bilnaad sijpelt. Het maakt me nu allemaal niks meer uit. Ik wil komen. Ik wil dit orgasme ik wil dit hier in deze auto in alle hevigheid beleven. Ik grom en gil ‘IK GA KOMEN’ Leon bijt in mijn tepel en John duwt de dildo zo diep in me dat ik denk dat ik uitscheur. Vervolgens trekt hij de dildo eruit en slaat nog een keer tegen mijn kut. KLETS gaat het door de auto. Maar daar is de dildo weer en hij verdwijnt diep in mijn kut. Ferm brengt John de dildo nu geheel in en uit me. Ik kreun. Leon pakt me van achter bij mijn haar en draait mijn hoofd naar hem. Weer die gulzige dwingende kussen. John duwt de dildo weer heel diep en dan voel ik het komen. Mijn lijf begint te beven en ik schok. ‘Ze komt!’ zegt Annet. ‘Doorgaan John, zorg dat ze blijft golven’. John blijft de dildo in en uit me schuren. Ik kom en blijf komen. Golven trekken door mijn benen, langs mijn anus door mijn kut. Ik merk dat ik huil. Dan als ik echt niet meer kan, zet John de dildo uit en laat hem in stil in mijn kut steken. Ik zweet en ben een beetje van de wereld. Ontdaan kijk ik Annet aan.

‘Goed gewerkt meisje’ zegt Annet. ‘Doe je kleren nu maar goed want we zijn bijna bij het hotel’. En inmiddels ben je John en Leon ook wel wat lekkers verschuldigd’. Ze buigt zich naar achter en pakt de dildo. Langzaam trekt ze hem uit mijn kut. ‘Ik hoopte al dat je zo geil was’ zegt ze en likt de dildo af voordat ze hem in haar tasje stopt.

Wordt vervolgd.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *