— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn personeelsfeest

Na het uitklokken, pak ik een drankje en ga achter zitten. Dat is het leuke aan in een hotel werken, na een vermoeiende dienst drink je altijd nog wat met je collega’s om de avond af te sluiten. Zo ook vanavond. Het keukenpersoneel is echter al naar huis en ik zit alleen met mijn leidinggevende, Maurits. Het is een aardige vent, stelt zich niet op als mijn meerdere en ziet er ook nog eens goed uit. We roken een sigaretje en kletsen over de avond. Langzamerhand komt het gesprek op vreemd gaan en relaties. We zijn beide een tegenstander van monogamie, dat weten we uit eerdere gesprekken en het duurt dan ook niet lang of het gesprek krijgt een flirterig karakter. Maar ook dit is bij ons vrij normaal, we draaien al weken om elkaar heen maar waren tot dusver nog niet verder gegaan dan wat zoenen en wat handwerk.

Opwindend en geil was het wel want onze collega’s mochten absoluut niets merken. Al heel wat keren hadden we het gevaar opgezocht door tijdens werktijd op een rustig plekje heftig te zoenen en we waren zelfs al wat verder gegaan. Zijn vingers hadden al een aantal keren in me gezeten maar zodra we weer voor (daar waar de gasten ook komen) waren, deden we alsof er niets was gebeurd. Ook hadden we al heel wat heftige smsjes en mails naar elkaar gestuurd. Normaal gesproken stapten we beiden aan het eind van een dienst in onze eigen auto en reden dan elk naar ons eigen huis. Maar vanavond niet. Terwijl het thuisfront denkt dat we een personeelsfeest hebben, kunnen we eindelijk verder gaan.

Vanavond is het moment dat we onze fantasieën met elkaar gaan uitleven. Nadat we ons drankje op hebben stappen we in de auto en rijden achter elkaar aan. Maurits rijdt voorop omdat hij de weg weet naar het hotel waar we een kamer hebben geboekt. Daar eenmaal aangekomen stappen we uit en checken in bij de receptie. We krijgen de sleutel en stappen in de lift. Zodra de deuren sluiten, pakt Maurits me vast en zoent me heftig, zijn handen dwalen over mijn lichaam. Het moment duurt maar kort omdat de lift stopt op de tweede verdieping. We zoeken onze kamer en openen de deur. Eenmaal binnen gekomen kijkt Maurits verrast op. Er staat een fles Cloudy Bay in de koeler, zijn favoriete wijn. Omdat ik hem wilde verrassen had ik dat al op voorhand geregeld. Snel opent hij de fles en schenkt twee glazen in. We drinken en kletsen wat en ik voel me wat onwennig.

Het is wel enigszins vreemd om zo in die kamer te staan. Maurits kijkt me aan en heeft door hoe ik me voel. Hij zet zijn glas neer en zoent me. Eerst teder maar al snel gepassioneerd. Of ik het wil of niet: ik raak opgewonden. Dat effect heeft hij altijd op me. Hij hoeft me maar aan te kijken en ik word al geil. Mijn handen dwalen over zijn overhemd op zoek naar knoopjes die losgemaakt moeten worden. Enkele ogenblikken later ligt zijn overhemd op de grond, mijn kleren liggen er al net zo snel naast. Zijn handen gaan van mijn borsten naar mijn kont. Hij pakt me stevig vast, en kijkt me met zijn speciale smile aan. Hij loopt met me naar het bed en duwt me achterover.
“Weet je wat ik echt geil vind?”, vraagt hij. Ik kijk hem vragend aan.
“Als jij jezelf vingert terwijl ik toekijk, ik wil zien hoe jij jezelf laat klaar komen.”

Ik voel aanvankelijk wat schroom maar als hij naast me komt liggen en me zoent, gaan mijn vingers toch langzaam richting mijn kutje. Ik ben al zo opgewonden dat ik al behoorlijk nat ben. Langzaam ga ik met mijn vinger langs mijn lippen, ik vind mijn klitje en ga er zacht overheen. Ik kreun en sluit mijn ogen. Maurits pakt mijn handen vast en dwingt me te stoppen.
“Ik wil in je ogen kijken als je dit doet!”
Ik doe mijn ogen open en hij laat mijn handen weer los, ik ga verder waar ik gebleven was. Mijn vingers gaan steeds sneller over mijn klitje terwijl ik Maurits aankijk.

Ik voel dat dit niet heel erg lang kan duren. Snel maak ik af waar ik aan begonnen ben, sluit onbewust mijn ogen en kom kreunend klaar. Als ik ben bijgekomen kijk ik naar Maurits en zie aan zijn staande pik hoezeer hij heeft genoten van mijn voorstelling. Ik draai me zo dat ik bovenop hem kom te liggen. Ik pak zijn pik en leid hem bij me naar binnen, hij vult me perfect. Ik beweeg langzaam en plagend. Ik zoen hem op zijn mond, mijn handen op zijn borst. Hij pakt mijn heupen en dwingen me mijn tempo te versnellen. Hij stoot in me alsof hij nog nooit anders heeft gedaan, hij gaat sneller en sneller, zijn handen zoeken mijn klitje op en hij vingert me terwijl hij in me blijft bewegen. Zijn vingers gaan sneller en sneller, ik voel dat ik nogmaals ga komen en mijn spieren trekken samen.

Op dat moment komt hij ook en uitgeput val ik naast hem neer. Lachend kijkt hij me aan en geeft me een kus. Hij staat op en schenkt ons beide nog een glas wijn in. Hij komt weer naast me liggen en kijkt me lachend aan:
“Dit was wel heel erg heftig en snel maar we hebben nog de hele nacht, denk maar niet dat er veel van slapen terecht komt.”
Ik zet mijn glas weg en zoen hem vol overgave. Dit is het beste personeelsfeest dat ik ooit heb gehad.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *