— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Another dream

Onrustig drentelde ik door de woonkamer.
Ik stak een sigaret op en ging voor de zoveelste keer voor de spiegel staan.
“Ben ik echt niet te uitdagend gekleed?”, vroeg ik Pjotr. Ik droeg een zwart laag uitgesneden shirtje, een doorschijnende zwarte panty met een zwart rokje eroverheen, en bewust geen slipje.

Lieverd, je bent een plaatje. Als het ze niet bevalt, dan weet ik het ook niet meer, zei hij. Ik knikte, maar zijn opmerking kon mijn onzekere gevoel niet wegnemen.
“Waarom doen we dit ook alweer?”, vroeg ik hem. Lieve Lena, hoe lang is het geleden dat je onderhanden bent genomen door een heel peloton kerels? Ik dacht na, en berekende dat het ongeveer een jaar geleden moest zijn dat Pjotr me een blinddoek omdeed, me op z’n bed legde en tien mannen op me los liet. Pjotr was toen nog mijn seksvriendje, maar in de maanden erna was ik langzaam maar zeker verliefd op hem geworden. Het was voor het eerst dat ik er zo lang over had gedaan verliefd te worden op een man. Maar het voelde goed, en zo vertrouwd dat ik steeds meer ervan overtuigd raakte eindelijk mijn grote liefde getroffen te hebben. We waren maatjes, minaars, lovers en elkaars beschermengel.

“Een jaar ongeveer”, antwoordde ik met enige vertraging.
“En waar heb je het sindsdien alleen maar over?”, vroeg hij retorisch.
“Ja ja, ik weet het wel, maar toch, ik weet het nu niet meer zo zeker allemaal”, reageerde ik geprikkeld.
“Ik wil ze wel afbellen hoor”, plaagde hij me.
“Shut up, lelijk wijf”, riep ik naar hem.
Ik keek de kamer door die vol hing met kleurige slingers en roze en rode ballonnen. In het midden stond een rieten stoel. Op het zitvlak stond een enorme dildo klaar om gebruikt te worden. Ik stak maar weer een sigaret op en schrok toen de bel voor de eerste keer klonk. Pjotr gebaarde dat hij de deur ging openen. Ik hoorde vanuit de gang hem praten met de eerste gast. Haar stem klonk vriendelijk en opgewonden. De deur zwiepte open. Een lange slanke vrouw verscheen in de deuropening.

“Hallo, ik ben Marianne”, zei ze en stak haar hand uit. Ik drukte haar zachte handpalm in de mijne en stamelde iets in de trant van:
“Leuk dat je er bent, je ziet er te gek uit, voel je thuis”. Opgelaten liet ik haar onze versierde woonkamer zien en probeerde zo normaal mogelijk te doen. Weer ging de bel. Een paar tellen later stond ik oog in oog met een kleine donkere vrouw die voor m’n gevoel dwars door me heen keek. Tatiana heette ze. Nadat ik voor de beide dames een kop koffie had gehaald werd er twee keer kort achterelkaar aangebeld. Toen ik eindelijk weer een sigaret kon opsteken was iedereen binnen.

We zaten met z’n zessen op de grote hangbank voor in de kamer. Pjotr zorgde voor de drankjes en hapjes, en kletste ondertussen wat met de gasten. Mijn plankenkoorts maakte langzaam plaats voor een lichte euforie. Ik merkte dat iedereen zich op z’n gemak voelde, en ik meende te zien dat de zenuwen bij de anderen ook waren overgegaan in nieuwsgierigheid. Pjotr zat naast me en pakte mijn hand.
“Lieve Lena, ga eens staan.” Ik gromde en voelde een vlaag van verlegenheid opkomen. Maar het was al te laat. De vrouwen joelden en Pjotr kneep me in mijn rechter bil. Toen ik opstond begon Pjotr te zingen.
“Er is er een jarig, hoera hoera, dat kun je wel zien, dat is zij!!”

Ik voelde vijfpaar ogen op me gericht. Overal vandaan werden pakjes tevoorschijn gehaald en nerveus begon ik de cadeautjes uit te pakken. Een fles massageolie, een lingerie setje, een tegoedbon voor Christine Le Duc, nog een fles olie en een bos bloemen. Alle cadeautjes legde ik op de salontafel neer en bedankte iedereen met een kus. Pjotr gebaarde me te blijven staan. Uit zijn broekzak toverde hij een blinddoek tevoorschijn en plaatste het ding voor mijn ogen. Meteen erna voelde ik een aantal warme vrouwenhanden aan mijn kleren trekken. Voordat ik er erg in had stond ik spiernaakt te genieten van alle aanrakingen. Iemand nam me aan de hand mee naar achteren.

Voorzichtig werd er een beetje olie op mijn kutje gesmeerd en met zachte dwang werd ik op de dildo geduwd. Ik liet me langzaam zakken tot ik helemaal gevuld was en mijn billen het zitvlak van de stoel raakte. Weer werd er gejoeld. Ik rilde van opwinding en ongeveer een minuut later trok iemand de blinddoek weer af. In de schaars verlichte kamer ontwaarde ik vier blote vrouwen die in een kringetje om me heen stonden. Ze zoenden met elkaar terwijl ze hun handen vrijelijk lieten genieten van borsten, billen en zachte vrouwelijke onderbuikjes. Ik genoot van het aanzicht. Pjotr stond op een afstandje mee te genieten van het schouwspel. Hij droeg alleen nog een short. Ik wilde perse hem erbij hebben en had dat ook duidelijk vermeld in de advertentie op internet.

‘Bi-vrouwen gezocht voor verjaardagsfeestje. Voor mijn verjaardag zoek ik etc etc. Mijn vriend doet wel mee, al zal hij zich terughoudend opstellen en alleen op afroep zich beschikbaar stellen voor onzedelijke handelingen. Alleen lieve en prettig gestoorde vrouwen zijn welkom,etc etc.’

Tot mijn grote verbazing kwamen er talloze reacties binnen. Meer dan we konden ontvangen in ons knusse, oude huisje.
Op gevoel had ik vier dames uitgekozen en hun een uitnodiging gestuurd. Na veel mailen en telefonisch contact was ik ervan overtuigd dat met dit groepje het wel eens een dolle avond kon worden. En daar zat ik nu. Op een dildo, temidden van vier uitgelaten vrouwen, die zich niet meer inhielden en op het matras op elkaar doken. Ik trok de dildo uit mijn kutje en dook er ook op. Ik likte gulzig aan een klitje, terwijl ik door een ander werd gemasseerd. Pjotr zijn short verdween al snel en ik zag uit een ooghoek hoe Marianne brutaal op zijn pik ging zitten.

Degene die me masseerde ging zich bemoeien met de vrouw naast me. Verrukt keek voor het eerst in mijn leven naar twee mensen die ‘live’ standje 69 deden. Tatiana stond op en kwam terug met een voorbindpik. Gewillig liet ik me door haar nemen. Marianne gleed van haar tijdelijke vriendinnetje af en drukte haar kutje op mijn mond. Terwijl ik vermaakt werd door de beide vrouwen, werd Pjotr geconfronteerd met zijn ultieme wens. Melanie en Diana toonden hun blote billen en wilden om en om door hem genomen worden. Ik zag hem gelukzalig zoeken naar een condoom en na een euforische schreeuw: “Lena, ik hou van jou!”, zijn harde pik diep bij de beide vrouwen naar binnen stoten.

Marianne’s buik trilde en ik zoog nog ietsjes harder aan haar klitje. Ergens hoog in lucht hoorde ik haar hartstochtelijk kreunen, waarna er uit haar kutje een straal warme druppels sap volgde. Gulzig zoog ik haar kutje leeg. Ze smaakte zoet. Ik ging van vrouw naar vrouw, lag soms met twee tegelijk om daarna Pjotr weer eventjes voor mezelf op te eisen. Een paar keer deden we ook een echt kwartet. Wow, het kon me niet heftig genoeg zijn deze avond. Tijdens het roken van een sigaret maakte ik foto’s van de vrijende, knuffelende en klaarkomende vrouwen. Ik had niet verwacht dat vrouwen onder elkaar zo schaamteloos konden genieten van wellustige seks.

Na een paar uurtjes dollen besloten we een eindje te gaan wandelen. We trokken zo weinig mogelijk kleren aan en liepen gearmd door de straat. Giechelend, tijdelijk verliefd en euforisch genoten we van de frisse buitenlucht. Achter onze woonwijk was een park. In het midden was een klein eilandje omsloten door een grote brede geul. Op de brug ernaartoe slaakte Marianne ineens een harde gil. Ze greep me vast en trok hard aan de trainingsbroek die ik droeg. Voordat ik het wist lag mijn jas, broek en shirtje voor me op de brug. Ze beval me te bukken en gebaarde Pjotr me van achteren te nemen. Terwijl hij in me zat duwde ze Tatiana tussen mijn benen die me gelijk begon te likken. Melanie en Diana kregen het bevel mijn tepels te zuigen en zelf drukte ze haar mond op de mijne. Pjotr vingerde me in mijn kontje. Van alle kanten werd ik betast en verwent.

Nog nooit had ik me zo geil en sexy gevoeld als nu op deze brug onder het maanlicht. Schokkend en hard kreunend kwam ik zomaar twee keer achter elkaar klaar. Gnuivend vervolgden we onze weg door het park. Toen we even later weer op het matras lagen begon het hele spel weer van voren af aan. We vreeën, lachten en dansten tot buiten de eerste vogels de ochtend aankondigden. Kapot, verward en zeer onder de indruk vielen we met z’n zessen in de woonkamer in slaap. Toen ik tegen de middag voor het eerst mijn ogen weer opende zag ik een enorme ravage. Overal zag ik volle asbakken, flessen olie, half lege glazen en glanzende dildo’s liggen. Ik maakte stiekem een foto van Pjotr die als een keizer tussen de slapende vrouwen lag te ronken.

Voorzichtig trok ik een stoel naar me toe. Wijdbeens ging ik zitten en vingerde mezelf klaar op mijn nieuwe vriendinnen en mijn grote liefde. Ik zal nooit weer een verjaardagsfeestje normaal kunnen beleven mompelde ik binnensmonds toen ik gekomen was.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *