— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

In de ringen

Twee keer per week was het vaste prik. Om een beetje conditie te houden, turnde in de gymzaal van de sportschool. De ringen aan het plafond gaven mij altijd flashbacks naar mijn schooltijd. Gedachten over mijn lenigheid, en hoe ik aan de ringen vogelnestjes maakte. Of gewoon schommelde.

Op een avond was ik alleen in de zaal. Ik keek naar de ringen: zou ik ze losmaken? Ik vond het reuze spannend, zou ik het nog kunnen? Ik liet ze zo zakken dat ik even moest springen om erbij te komen. Zonder veel moeite ging ik de ringen in en alle lol en pret van vroeger kwam weer terug. Ik stak mijn benen door de ringen en wilde wel weer eens het een en ander proberen. Vogelnestje? Ja, het ging nog. Leuk dit!

Ik had de grootste lol, maar ineens zat ik muurvast. Ik probeerde los te komen, maar het lukte niet. Een ring kreeg ik tot halverwege mijn dijbeen, het andere zat vast. Dit was niet zo fraai, niemand die me kon komen helpen. Ik moest nog maar even blijven hangen, ik wist dat er zo meteen iemand zou komen die ook hier sportte. Hij zou me kunnen verlossen. Balen, ik had een kort rokje had aangetrokken en ook nog een string. Dom, dom, dom.

Zodra ik een geluid in de kleedkamer hoorde, begon ik te roepen. Ik vond het nogal pijnlijk dat mijn medesporter me in deze benarde positie aan zou treffen, maar er was even niets aan te doen. De deur ging open en hij zag me hangen.
“Wil je me alsjeblieft helpen, ik zit vast en kom er alleen niet uit”, riep ik naar hem. Hij kwam naar me toe bleef vlak voor me staan. Hij deed niks, hij keek alleen maar. Recht tegen mijn string aan!

Wat ontzettend onbeschoft! Hing ik daar onbeholpen, en hij bleef recht in mijn kruis kijken. Boos snauwde ik: “Sta niet zo te kijken, help me liever.”
“Waarom zou ik?” vroeg hij. “Dit ziet er erg goed uit.”
Ik wist niet wat ik hoorde! Om zijn blik te vertroebelen begon ik te bewegen en te worstelen. Misschien kwam ik toch zelf nog los.

Een ring zat al halverwege mijn dijbeen, ik wilde die andere ook zover krijgen. Ik spartelde en schopte naar hem maar het werd alleen maar erger. Hoe meer ik bewoog, hoe meer mijn string opschoof.
“Mmm, ga door, nog even en ik zie je kutje”, zei hij. Stomverbaasd keek ik hem aan. Zag ik dat goed? De klootzak zat met zijn hand in zijn broek! En haalde zijn lul tevoorschijn. Even was ik onder de indruk van dit apparaat, maar al snel werd ik bang. Ik begon weer te worstelen en zou loskomen, hoe dan ook.

Ik weet niet hoe het kwam, maar ineens zat de andere ring ook weer om mijn dijbeen: muurvast. Ik kon nu geen kant meer uit. Daar hing ik, met mijn benen wijd, een string die opzij schoof en een man die zich stond te verlekkeren aan het uitzicht. Hij stapte naar voren, hij stond nu niet ver van mijn kutje verwijderd. Alles gebeurde voor hem op ooghoogte!

Wat wilde ik hem graag schoppen! Maar hoe harder ik probeerde, hoe meer ik de string voelde verschuiven. Ik wist dat hij nu bijna een pasgeschoren kaal kutje zou zien. Ik raakte in paniek. “Rustig nou maar, ik kijk alleen maar even, ik help je zo meteen wel, maar hoe harder je schopt hoe meer ik van je lekkere kale kutje te zien krijg.”
Vreselijk!

En ineens..voelde ik zijn vinger langs mijn lies glijden.
“Hou op, stop!”, gilde ik. Hij trok zich er niets van aan: lichtjes liet hij zijn vinger langs mijn lipje glijden. Een onverwachte siddering ging door mijn lijf. Net toen ik voelde hoe hij zijn vinger achter mijn string stak en langs mijn kutje streek, hoorde ik een geluid in de kleedkamer, en ik begon te roepen om hulp.

Een andere man verscheen in de deuropening en zag het tafereeltje.
“Kom me even helpen, hij valt me lastig en ik kan niets doen”, riep ik. De man liep op ons toe en zag mij hangen met mijn open kutje. Doodstil hing ik daar, ik durfde niet meer te bewegen. De man keek en aarzelde.
“Je komt me toch wel helpen?”, vroeg ik angstig.
“Tuurlijk”, zei hij. Ik zag aan zijn gezicht dat hij het wel een geil gezicht vond zo. Hij bekeek me van alle kanten. Het uitzicht beviel hem wel!

In plaats van helpen, kwam hij kwam achter me staan, legde zijn handen om mijn dijen en drukte mijn billen tegen zijn borstkast. “Ga je gang”, zei hij tegen de andere man. Ik wist dat schoppen niet veel hielp, hij had me in de houdgreep. De man voor me deed mijn string helemaal opzij, zodat hij nu vrij uitzicht had op mijn kale opengesperde kutje. De man kreunde.

Ineens spuugde hij tussen mijn benen en streek met een vinger zijn speeksel over mijn hele kutje. En… ik werd geil! Hij streelde maar door en door, over mijn schaamlippen, verkende ze met zijn vingers, streek toen heel lichtjes over mijn klitje. Hij was heel voorzichtig, en er ging een schok door me heen. Ik kon een kreun niet onderdrukken. Het voelde heerlijk en het natte kwam al lang niet meer alleen door het speeksel.

Hij ging maar door, zijn vaardige vingers bewerkten mijn kutje. De man achter me was ik bijna vergeten totdat ik zijn handen over mijn billen voelde glijden. Bizar: ik werd zo supergeil, terwijl ik dat eigenlijk niet wilde. Hij schoof mijn string tussen mijn billen vandaan en ik voelde zijn vingers en zijn tong over mijn kontje glijden. Langzaam likte hij richting mijn kutje, achterlangs.

De man voor me was nog met zijn vingers bezig, terwijl de ander zijn tong gebruikte. Ik begon hard te kreunen, dit was lekker! Twee mannen die tegelijk met mij bezig waren. Ik moest mijn heupen bewegen, kon me niet meer beheersen. Om de beurt gebruikten de mannen nu hun tong en vingers, en ook mijn kontje werd verwend.

Opeens voelde ik twee vingers in mijn kut, en een tong heel lichtjes over mijn klitje. Mijn adem kwam er met stoten uit en ik kreunde hard. De man achter me gleed met zijn tong naar mijn kutje en duwde de vingers van de ander weg. Nu voelde ik één tong diep in mijn kutje heen en weer gaan en een andere tong over mijn klitje. Al snel voelde ik een orgasme opborrelen, dit was niet meer te stoppen.

Ik spande mijn hele lichaam en begon te trillen. De mannen voelden dit en gingen nóg fanatieker te werk. Het geil begon uit mijn kutje te stromen, langs tongen en kinnen. Ook de mannen begonnen nu te kreunen, en ze werden zo geil dat ze me om beurten neukten met hun tong. Dit gevoel was onbeschrijfelijk! Twee lange tongen die leken te vechten. Ik kwam zo heftig klaar dat het geil eruit bleef stromen.

De man achter me liep naar de muur, maakte de touwen los en liet me langzaam naar beneden zakken. De ander ging languit op de grond liggen met zijn enorme erectie recht onder me. Mijn kutje stond wagenwijd open en was supernat. Toen ik lager kwam, pakte de man me beet om mijn benen en hij gaf aan hoe laag ik nog moest komen. Zijn grote paal perste tegen mijn kutje, iedere keer als ik lager zakte ging hij dieper in me.

Mmm, wat werd ik hard geneukt! Bij iedere stoot kreunde ik luid en riep om meer. De andere man kwam voor me staan, pakte mijn hoofd beet en duwde zijn harde paal in mijn mond. Ik werd hier zo geil van, de grote pik van de man ramde heel hard in mijn kutje en ik pijpte de andere. En alweer dienden de schokken zich aan: orgasme nummer twee was bijna een feit.

Ik begon bijna weer te schreeuwen en hevig te trillen. Het geil stroomde weer uit mijn kutje over de man onder me. Dit was ook voor hem teveel en hij kwam schreeuwend klaar. De man die ik pijpte sopte zijn hand tegen mijn kutje en voelde mijn geil, hij trok zijn pik terug en spoot al zijn sperma recht tegen mijn kutje. Toen ik eindelijk werd bevrijd uit mijn benarde maar heerlijke positie, zakte ik uitgeput naast de mannen op de mat.

Hier zouden ze een olympische sport van moeten maken!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *