— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Blind-date

Doodstil sta ik met de deurknop in mijn hand. Buiten is het koud. Binnen hoor ik de muziek en het gelach in de kroeg. Een vlaag van kippenvel jaagt over mijn rug. Ik huiver. Ik slik. Ik kan nog terug. Waar ben ik in godsnaam mee bezig? Ik weet niet hoe hij eruitziet, ik weet niet hoe hij klinkt. Als we elkaar tegenkomen zal ik weten dat hij het is, heeft hij me verzekerd. Ik laat de deurknop los alsof ik me eraan gebrand heb.

Achter me dringt een groepje feestgangers langs mij de kroeg binnen. Half struikelend word ik mee naar binnen getrokken. Geschrokken kijk ik rond. De hitte in de kroeg daalt op mij neer. Ik ben een beetje duizelig. Ik haal diep adem en voel de helderheid in mijn hoofd terugkeren. Langzaam bekijk ik de mensen om mij heen, op zoek naar een blik van herkenning. Het is te donker, dus dat heeft weinig zin. Dan maar een drankje. Ik baan mij een weg naar de bar. Het is druk, ik moet even wachten. Ik voel zweetdruppeltjes in mijn nek ontstaan, dus doe ik mijn jas uit en hang die aan het haakje onder de bar. Naast mij staat een man die overduidelijk te veel heeft gedronken. Hij buigt naar me toe.
“Wat wil je hebben, schatje, dan bestel ik wel even voor je.” Hij probeert mijn borsten te betasten.

Ik doe een paar stappen achteruit en bots met mijn rug tegen een hard mannenlichaam. Een ijzeren greep om mijn middel voorkomt dat ik val. Zijn mond is vlak bij mijn oor.
“Voor je blijven kijken.”
De vibratie van zijn stem voel ik tot in mijn tenen. Ik houd mijn adem in. Zijn handen glijden langs mijn blote armen, ze voelen warm en een beetje ruw. Zijn lippen glijden langs mijn nek en ik voel zijn adem langs mijn oor kriebelen.
“Ik wist dat je zou komen.”
Een warme golf verspreidt zich vanuit mijn maag naar beneden en het begint te kloppen tussen mijn benen. Snel trekt hij me opzij in een donkere hoek. Ik wil protesteren.

“Hou je stil”, bijt hij me toe terwijl hij me klem zet tegen een tafeltje. Ik voel hoe zijn hand langzaam van achteren onder mijn rokje schuift. De handen die mij net nog zo hard vasthielden voelen ineens verrassend zacht. Zijn vingers knijpen zachtjes in mijn billen en schuiven het kruisje van mijn broekje opzij. Heel even streelt hij mijn glibberige plooien. Het voelt zalig. Ik kreun en sta te trillen op mijn benen. Onwillekeurig verschuif ik iets zodat zijn hand beter toegang heeft. Dan vindt hij mijn gezwollen knopje en cirkelt er langzaam omheen met zijn vinger. Er ontsnapt een zucht aan mijn lippen. Ik hoor zijn tevreden lachje.

“Je bent een geile slet en ik ga je neuken”, fluistert hij in mijn oor. Met zijn lichaam begint hij me richting een deur te duwen waar ‘magazijn’ op staat. Zijn erectie duwt door zijn broek heen tegen mijn achterwerk. Ik wil omkijken, maar hij houdt me te stevig vast. De deur van het magazijn staat op een kier. Dan staan we binnen. Er is geen licht. Met een klap slaat de deur dicht. Even voel ik een golf van paniek over me heen komen en ik krijg de neiging te gaan gillen. Dan is zijn mond op de mijne. Zijn warme lichaam duwt me tegen de muur. Ik voel mijn borsten en tepels strak worden. Zijn lippen kneuzen de mijne en zijn tong dringt heel diep naar binnen. Hij smaakt heerlijk mannelijk. Ik kreun en doe mijn mond verder open om hem nog iets dieper toe te laten.

Dan trekt hij zich ineens terug. Ik voel de kou van de muur door mijn bloesje heen op mijn rug. Ik huiver. Zijn mond is vlak boven de mijne.
“Als je wilt dat ik stop, dan moet je het nu zeggen.”
Hij hijgt een beetje. Ik probeer iets te zeggen, maar mijn stem weigert. Ik heb mijn lichaam niet meer onder controle. Langzaam beweeg ik mijn hoofd van de ene naar de andere kant. Dan besef ik dat hij dat niet kan zien in het donker. Ik strek mijn hand uit naar voren en leg deze op de voorkant van zijn spijkerbroek. Er staat zoveel spanning op dat hij er bijna uitbarst. Ik knijp zachtjes en wrijf eroverheen.

“Ik ga je neuken zoals je nog nooit geneukt bent”, zegt hij hees.
Met een grom daalt zijn mond weer bovenop de mijne. Hij is al bezig de knoopjes van mijn bloes open te maken. Het gaat niet snel genoeg. Ik voel zijn armspieren spannen als hij kracht zet en mijn bloes openscheurt. Ik hijg. Ik heb geen BH aan. Ik wil dat hij mijn borsten aanraakt. Heel zachtjes glijdt zijn hand langs mijn borst en strijkt hij met een vinger over mijn tepel. Het lijkt alsof mijn borsten in brand staan. Ik wil meer! Ik kreun en duw mijn borst tegen zijn hand aan. Zijn mond is nu vlak boven mijn borst en zijn adem blaast zachtjes over mij heen. Ik voel mijn tepels verstrakken tot keiharde knopjes. Ik geef een gilletje. Hij lacht zachtjes en zijn mond sluit zich over mijn borst. Eindelijk!

Zijn tong glijdt over mijn tepel en hij begint te zuigen, steeds harder. Ja! Ik voel een scheut vanuit mijn borsten naar mijn onderbuik gaan en krijg een zwaar gevoel in mijn schaamstreek. Mijn benen kunnen me bijna niet meer dragen. We zakken op de grond. Ik lig op mijn rug en hij ligt half over mij heen. Ik voel zijn lichaam, stevig en gespierd. Ik ruik zijn mannelijke geur. Mijn hand gaat weer naar de voorkant van zijn broek. Ik wil zijn stijve lul voelen. Hij grijpt mijn polsen en dwingt mijn handen boven mijn hoofd. Zijn handen zijn hard, maar het doet geen pijn. Zijn andere hand glijdt warm over mijn knie en kruipt verder omhoog, daarbij mijn rokje opschuivend tot aan mijn middel. Steeds hoger, tot zijn vingers over het vochtige kruisje van mijn broekje wrijven en mijn allerlekkerste plekje vinden.

Het voelt alsof ik smelt, alsof al mijn ledematen vloeibaar worden. Ik voel hoe hij in een beweging mijn broekje over mijn benen naar beneden trekt. Krachteloos vallen mijn benen uit elkaar. Wijd open voor hem. Zijn vingers keren terug naar mijn kletsnatte kutje. Langzaam dringt hij met twee vingers naar binnen. Ik hijg en kom bijna klaar. Dan trekt hij zich terug. Hij staat op. Ik mis zijn warmte en kreun. Ik hoor dat hij zijn kleren uitgooit. Dan is hij weer terug en ik voel zijn naakte lijf bovenop me drukken. Mijn borsten worden geplet tegen zijn borstkast. Zijn harde lid drukt tegen mijn buik. Mijn lichaam kronkelt tegen de zijne, want ik wil hem in me voelen.

Ik draai uit alle macht met mijn heupen. Zijn eikel glijdt zachtjes langs mijn natte schaamlippen, dralend bij de opening, maar gaat niet naar binnen. Ik kreun gefrustreerd.
“Zeg me hoe graag je het wilt,” gromt hij, “ik wil dat je me smeekt.”
Ik hijg. Probeer hem in me te trekken, maar hij blijft op zijn plek.
“Zeg het!” Zijn warme adem strijkt over mijn gezicht. Ik ben nu zo geil dat ik bijna huil van frustratie.
“Neuk me.” Het is niet meer dan een zucht die over mijn lippen komt. Ik voel zijn erectie tussen mijn benen duwen en mijn eigen geile vocht druppelt naar beneden.

“Harder, ik versta je niet” eist hij.
“Neuk me!” gil ik. “Nu! Alsjeblieft!”
Tranen van verlossing rollen over mijn wangen als hij zich met een keiharde stoot bij mij naar binnen boort. Hij smoort mijn uitroep met zijn mond. Met lange hete slagen stoot hij in me terwijl zijn andere hand mijn geile klitje masseert. Ik voel het heerlijke hoogtepunt naderen.
“O, jaaaa! Harder, sneller!”
Hij geeft me precies wat ik vraag en beukt nog harder in me. Mijn lichaam komt half overeind als ik het orgasme door mijn lichaam voel spoelen. Ik snik het uit. Grommend stort hij zijn zaad in me als hij al even heftig klaarkomt.

Langzaam trekt hij zich terug uit mijn lichaam en rolt van me af. Als ik opsta voel ik hoe het sperma langs mijn benen loopt. Hij staat ook op. Op de tast probeer ik mijn kleren terug te vinden. Ik bots met mijn benen tegen iets zachts. Ik voel wat het is. Het is een bankstel. Plotseling voel ik dat hij achter me staat. Ik voel de hitte van zijn lichaam op mijn eigen lichaam stralen.
“Ik ben nog niet klaar met je.”
Meteen voel ik weer de bekende gloed van opwinding in mijn onderlichaam. Ik wacht gewillig terwijl hij dichterbij komt. Hij staat nu van achteren tegen me aan. Zijn handen masseren mijn borsten en ik voel tegen mijn billen dat hij alweer keihard is. Hij duwt me voorover, zodat ik gebukt voor hem sta. Hij voelt tussen mijn benen. Daar is het nog helemaal gezwollen en glad. Met zijn voeten zet hij mijn benen iets verder uit elkaar.

Ik hap naar adem als hij met een soepele stoot helemaal diep in me zit. Langzaam trekt hij zich terug voor een volgende stoot. Zijn handen grijpen in mijn haar en trekken mijn hoofd naar achteren. Nog een stoot en nog een. Ik duw bij elke stoot mijn billen naar achteren, zodat hij nog dieper in me komt. Hij maakt zijn vingers nat aan mijn kutvocht en steekt een vinger langzaam in mijn kontgaatje. Ik word duizelig, zo lekker vind ik het.
“Zo, je vindt dit lekker hè?”
Hijgend zucht ik: “ja!”
Nog een stoot.
“Wil je meer?”
Ik snik. “Ja! Oh ja!”
Hij trekt zijn stijve lid terug en duwt er zachtjes mee tegen mijn anus. Ik ben nu boterzacht van geilheid. Hij duwt wat harder.
“Ik ga je in die lekkere kont van je neuken”, hijgt hij.

Even voel ik de pijn en weerstand als zijn erectie binnendringt. Maar dat maakt al snel plaats voor allesoverheersend geil genot. Eerst beweegt hij langzaam om me aan hem te laten wennen, maar al gauw worden zijn bewegingen bruter. Hij pakt mijn heupen om zijn stoten kracht bij te zetten. Ik voel zijn dikke, stijve lul heen en weer stoten in mijn achterste. En het voelt zalig. Niet meer in staat op mijn benen te staan, hang ik snikkend over de rugleuning van de bank. Met een hand ben ik mezelf aan het vingeren. Ik ben zo opgewonden dat er niet veel voor nodig is om klaar te komen. Ik hoor aan zijn gehijg dat zijn hoogtepunt ook nadert. Jankend kom ik klaar. Terwijl mijn lichaam schokt, hoor ik zijn uitroep en voel dat hij met een laatste harde slag mijn kontgaatje helemaal vol spuit.
Als ik wakker word brandt er ergens een klein lichtje in het magazijn. Mijn blind-date is nergens te bekennen. Mijn billen en benen zijn besmeurd met sperma. Als ik rechtop ga zitten herinnert een zoete pijn mij aan wat er gebeurd is. Ik zoek mijn kleren bij elkaar en kleed me zo goed en kwaad als het kan aan. Ik fatsoeneer mijn haar en loop de kroeg weer in op zoek naar mijn jas. Terwijl ik die aantrek kom ik met een schok tot het besef dat ik nog steeds niet weet wie mijn blind-date was. Glimlachend loop ik de kroeg uit.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *