— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Treinseks

1305 Treinseks
Het was rustig in de trein toen Natasha instapte. Heerlijk, zoals ze nu op zoek kon naar een plekje: ze moest immers nog ruim twee uur reizen eer ze bij haar ouders aan de andere kant van het land was. Geen probleem, ze reisde ongeveer twee keer per maand op en neer en ze had altijd wel iets te lezen bij zich. Tel daar de muziek op haar gloednieuwe MP3-speler bij op en je hebt een prima ontspannen reis.

Ergens halverwege de wagon was nog een ruime en vooral schone plek en Natasha plofte neer. Haar weekendtas paste precies onder de stoel tegenover haar en haar felblauwe winterjas hing ze op het haakje naast het raam. Zo, even een boek pakken, een blikje drinken en een zak drop op het tafeltje, de benen languit op de tas en voor de zekerheid zou ze de wekker van het mobieltje zetten. Stel je voor dat ze in slaap zou vallen!

Diep van binnen voelde ze zich wat gespannen: dit weekend wilde ze aan haar moeder vertellen dat ze meer voor vrouwen voelde dan voor mannen. Al maanden had ze dit gevoel, ze wilde dit graag als enige dochter in het gezin met haar moeder delen en ze hoopte dat haar moeder wat adviezen en vooral begrip kon geven. De tijd was rijp voor open kaart! Haar ouders kwamen oorspronkelijk uit een klein dorp en ze had geen idee hoe ze op dit bericht zouden reageren. Vooral haar vader was vrij conservatief.

Zachtjes voelde ze de trein in beweging komen en Natasha verdiepte zich in haar spannende nieuwe boek. Na een goed kwartiertje stopte de trein weer even op een station en ze hoorde mensen instappen. Ze trok haar strakke zwarte blouse even goed. Nu er toch nog niemand in de coupé was, kon ze ook wel even snel en ongegeneerd haar strakke rode rok wat recht trekken. Ze ging weer zitten en pakte haar boek op. Net toen ze haar benen weer op de tas wilde zetten, zag ze dat iemand schuin tegenover haar kwam zitten.

Een gevoel van ergernis trok door haar heen: heel de coupé was leeg en precies op háár plekje moest iemand gaan zitten. Haar blik sprak kennelijk boekdelen. Ze hoorde een ietwat zware stem: “Stoort het je, als ik bij je kom zitten?”
Verbaasd keek Natasha op en zag de jonge vrouw schuin tegenover haar zitten.
“Eh, nee dat niet maar….nou, laat maar”, mompelde Natasha.

De vrouw tegenover haar stelde zich voor als Ellen en reisde naar dezelfde bestemming. Ellen vertelde dat ze Natasha al eerder in de trein op weg naar dat station had zien zitten en besloot deze keer gezellig bij haar te gaan zitten.
“Maar als je liever hebt dat ik ergens anders ga zitten, moet je het zeggen hoor. Het heeft geen zin om hier nog twee uur zwijgend en boos te zitten.”

Natasha was meteen verkocht door de eerlijkheid en openheid van Ellen en vroeg haar alsjeblieft te blijven. Het boek verdween in de tas, de MP3-speler ging in de jaszak en binnen de kortste keren zaten ze met elkaar te kletsen alsof ze elkaar al jaren kenden. Ellen bleek een gezellige 27-jarige vrouw te zijn, die ook elke maand naar de stad ging, waar Natasha haar ouders bezocht. Ellen had er vier jaar samengewoond met haar vriendin, maar was na de breuk verhuisd naar de Randstad.

Natasha vertelde op haar beurt net 21 te zijn en sinds een paar jaar te studeren in Rotterdam. Tijdens het gesprek bekeek Natasha zonder enige gêne haar overbuurvrouw van top tot teen: Ellen was een vrouw met kort donker haar, grijsblauwe ogen, ze was niet al te groot en casual gekleed. Voor ze er erg in had, had Natasha aan Ellen haar vermoedens en twijfels verteld: ben ik lesbisch of niet?

Met een teder gebaar pakte Ellen de hand van Natasha. Natasha zag dat Ellen prachtige slanke handen had, haar nagels waren mooi verzorgd en blank gelakt.
“Lieverd, toen ik je hier voor het eerst in de trein zag zitten, begon mijn ‘gaydar’ onbedaarlijk te piepen: voor mij een teken aan de wand. Maar je begrijpt dat je het helemaal zelf moet uitvinden.”

De trein raasde met hoge snelheid door het Nederlandse landschap. Natasha slikte en vroeg vertwijfeld hoe ze dat dan moest ondervinden: in haar omgeving was er niemand lesbisch en om nou alleen naar een gaybar te gaan? Nee, dat zag ze niet zitten.
“Heb je dan nooit met een vrouw gezoend?”, vroeg Ellen. “Dat is toch het eerste wat je moet uitproberen.”
Met een blos op haar wangen schudde Natasha haar hoofd. Een jongen had ze wel eens gezoend, maar dat had niet goed gevoeld.

Ellen stond op en keek even om zich heen. Geen medereizigers te bekennen. Nog zo’n 35 minuten, dan zouden ze bij het station zijn waar hun wegen zouden scheiden. Ze tilde haar been over Natasha heen en ging met haar gezicht naar haar toe op haar schoot zitten. Ze pakte het hoofd van Natasha, streek de lange donkere haren achter haar oren en drukte zachtjes haar lippen op haar mond.

Eerst reageerde Natasha gespannen, maar als snel beantwoordde ze de kus. Ze opende haar mond een beetje en voelde hoe de tong van Ellen langs de binnenkant van haar lippen streek. Wow, dit voelde lekker! Zo lief, zo anders! Natasha opende haar mond een stukje verder en speelde met de tong van Ellen. Terwijl ze hartstochtelijk met elkaar zoenden, openden de handen van Ellen tergend langzaam de knoopjes van Natasha’s blouse. De koude hand van Ellen ging rechtstreeks naar de volle borst van Natasha, ze voelde de tepel keihard worden.

Natasha liet zich een zucht van genot ontglippen en streelde op haar beurt onwennig de rug van Ellen. Langzaam maakte Ellen zich los van Natasha en liet zich op haar knieën vallen. Met glanzende ogen keek Natasha haar aan, terwijl ze zachtjes met haar hoofd knikte. Alsjeblieft, raak mijn kutje aan, dacht Natasha. Met een glimlach streek Ellen met haar hand langs de bovenbenen van Natasha, die wat verder onderuit ging zitten.

Haar kutje voelde warm, tintelend en nat. Gelukkig heb ik me vanmiddag voor vertrek nog uitgebreid en goed geschoren, flitste er door haar hoofd. Ellen duwde de slip een stukje opzij, speelde met de vochtige lipjes van Natasha en raakte steeds plagerig haar klit even aan. Voorzichtig bracht Ellen een vinger naar binnen, Natasha was kletsnat. Met een vloeiende beweging bracht ze ook een tweede vinger in en bewoog deze ritmisch heen en weer. Haar duim speelde intussen met de enorme klit, die uitnodigend boven de lippen uitstak.

Ellen merkte dat ze zelf ook opgewonden werd: wat een geil spelletje! Binnen de kortste keren voelde Ellen dat het kutje van Natasha samentrok, de spieren in haar benen werden hard en ze zag aan het verkrampte gezicht dat Natasha klaar kwam. Wat een prachtig gezicht! Dat jonge meisje, onervaren in de vrouwenseks! Kreunend van genot kwam Natasha klaar.

Zachtjes haalde Ellen haar vingers uit het kutje van Natasha en likte haar vingers af. Hmm, wat smaakte ze waanzinnig! Met een blij gezicht kwam Natasha overeind en gaf Ellen een lange, intense zoen op haar mond.
“We zijn er geloof ik bijna”, fluisterde ze in het oor van Ellen. Ellen knikte.
“Jammer, ik had het ook graag eens bij jou gedaan” zuchtte Natasha. Ellen stond op, streek haar kleding glad en gaf Natasha nog een zoen.

“Ik pak zondagavond de trein van 21.24 uur, zie ik je dan weer?”, hijgde Ellen. Alles wat Natasha kon doen was heftig knikken. Ze wist dat ze haar moeder niet meer om goede raad hoefde te vragen. Ze kon volstaan met een mededeling:
“Mam, ik ben lesbisch.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *