— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Sauna

Je komt me ophalen voor een dagje thermen. We gaan lekker genieten van sauna en badjes en wat al nog niet meer. Moet zo heerlijk rustgevend en lekker zijn, en dat gaan we samen uitproberen. Eenmaal in de auto kunnen we het niet laten om toch wat te kriebelen. Het is ook zo lekker! In korte tijd is je broek open en glijden vingers overal waar ze bij kunnen onder mijn rok. Ik voel ondanks de oncomfortabele houding hoe je vingers diep in me glijden, je maakt me zo heet.

Ik zie hoe je natte eikel boven je boxer uitpiept, en ik masseer je over je boxer heen, zachtjes je ballen knedend en kriebelend tussen je billen. Je hele gezicht laat zien dat je geniet, ik hoor je zacht zuchten, bijtend op je lip. Ik ga door, steeds wat steviger en sneller. Heel ondeugend duik ik even met mijn mond in je schoot. Jouw paal vraag om afgelikt te worden. Even neem ik je diep in mijn mondje, terwijl ik merk dat je een afslag neemt. Al heel snel staat de auto stil op een verlaten parkeerplaats en schuif je een beetje onderuit. Ik begrijp dat je signaal ga verder. Ik duw je broek naar beneden zodat ik vrij spel heb, omklem je met mijn hand terwijl mijn andere hand je ballen streelt en je tussen je billen plaagt.

Ik voel hoe je reageert als er een nat vingertje bij je binnenglijdt, je stoot zachtjes met je heupen mee en ik zuig je met lange halen terwijl mijn tongetje met je eikel speelt. Ik merk hoe je trekt aan me, aan mijn rok, maar je kan niet bij me komen. Ik hoor je zacht kreunen en je ademhaling versnellen. Dan voel ik hoe je je beenspieren aanspant, feller stoot…je houdt het niet meer en er volgt een heel intens hoogtepunt. Je spuit mijn mondje vol en je schokt. Dit is zo geil, zo lekker. Helemaal ontspannen hang je in je stoel terwijl ik je zachtjes zoen. Een blik om gek van te worden, zo lekker.
“Nu jij”, hoor ik je zeggen. Nee, kom, we moeten verder!

Eenmaal aangekomen bij de thermen kijken we wat rond en gaan ons omkleden. Het is er heerlijk en de kleedkamers zijn netjes en discreet. Er hangen heerlijk dikke badjassen die we aan kunnen doen. Spulletjes kunnen we in een kastje wegstoppen.
Tijdens het omkleden kan je het niet laten me een beetje te pesten, je kijkt ontdeugend en probeert me stiekem te teasen. Ik vind het heerlijk om je zo te zien en plaag je een beetje. Kusje, kriebeltje, knuffeltje. Dan ineens, totaal onverwachts, pak je me bij mijn armen en duw je me tegen de muur van de kleedkamer aan. Je draait me om en dwingt me te bukken. Ineens voel ik je gretig likken langs mijn klitje, door mijn te natte kutje en langs mijn sterretje. Ik voel hoe duimen en vingers diep in me dringen terwijl je met je tong mijn klitje bewerkt. God dit hou ik niet langer!

Wetend dat ik stil moet zijn, voel ik het vanuit mijn tenen omhoog kruipen. Het overvalt me en ik krijg knikkende knieën, zo lekker is het. Je neemt me snel en diep achterlangs. In een razend tempo stoot je in me, en ik voel hoe jouw vingers in mijn sterretje dringen. Terwijl ik voel dat jij het ook niet meer houdt, laat ik mijn vingers steeds sneller steeds feller over mijn klitje glijden en samen denderen we op onze climax af.

Eindelijk, als we op adem zijn gekomen, trekken we de heerlijke badjassen aan en gaan naar de sauna. Met rode blossen stappen we binnen, gniffelend en heel erg nashakend genieten we van de ontspannen warmte die ons omsluit. Het is een heerlijke dag met lekkere fruithapjes tussendoor, samen bubbelen, zwemmen, ontspannen kletsen en als afsluiting heerlijk eten. Helemaal rozig van de dag gaan we op weg naar huis. Daar aangekomen zetten we lekker een muziekje op en je schenkt een wijntje in. Dan kruipen we samen op de bank. Gewoon genieten van elkaars gezelschap, dicht tegen elkaar aan, kriebelende vingertjes. We besluiten onze wijntjes mee naar boven te nemen en steken daar wat kaarsjes aan. Heel langzaam kleden we elkaar uit, we hebben geen haast en nemen alle tijd. Op elk ontkleed plekje zoenend en sabbelend.

Je gaat op de rand van het bed zitten en ik kruip op je schoot, mijn benen om je heen geklemd, mijn armen om je nek geslagen. Intens zoenen we, vingers die door haren glijden, langs halzen naar beneden, over ruggen. Ik voel hoe je grote handen mijn billen vastpakken en me op je drukken. We blijven elkaar zoenen en ik voel hoe je heel rustig in me glijdt. Ik klem me vast aan je, ik zit heel stil. Alleen maar voelen.
Zo intens, zo bewust van alle spiertjes. Uiteindelijk rol je me op bed en kom je op me liggen. Je duwt mijn armen langs mijn lijf en ik mag ze niet bewegen. Ik voel je nat en heet tegen me aandrukken. Je weet wat ik wil en komt gehurkt bij mijn hoofd zitten. Zachtjes pak je je harde pik vast en hou je hem voor mijn mondje. Je kijkt me zo geil aan, terwijl ik kleine likjes geef over je eikel. Ik proef jou met mij vermengd, mmmm.

Je plaagt me door steeds terug te trekken, ik wil je vastpakken maar mag het niet.
Telkens laat je me een klein beetje sabbelen, dan ineens duw je hem naar binnen en mag ik je eventjes lekker zuigen. Zo plots als ik dat mocht, zo plots moet ik ook stoppen. Je kruipt voor het bed tussen mijn benen in en ik voel je tong en lippen en tanden echt overal. Ik probeer je tevergeefs te sturen maar je kijkt me bestraffend aan. Niks ervan! Steeds weer even een likje, even een prikkinnetje, een vingertje, een tongetje. En dan ineens heel heftig likkend, vingers diep in me stotend zodat ik het niet meer houd. En ja, dan weer stoppen, wachten, plagen, en weer opnieuw. Het is zo vreselijk lekker dat ik niet wil dat je stopt, maar tegelijkertijd wil ik zo wanhopig graag komen!

Je plaagt me zolang dat ik het op een gegeven moment niet eens meer tegen kan houden, en terwijl je stopt en me aankijkt voel ik hoe het me overvalt. Terwijl ik kom begin je me waanzinnig te likken en vingeren, zodat het lijkt of er geen einde aan komt. Je legt me op mijn buik neer en komt op mijn rug liggen. Rustpuntje. Je handen strelen langs mijn armen, schouders, hals en zij naar beneden. Je knieën dwingen mijn benen een beetje uit elkaar en ik voel je lippen in mijn hals glijden. Heel langzaam voel ik je in me komen, bijna onbeweeglijk. Je ademt in mijn nek en ik voel hoe je heel erg langzaam met lange halen diep in me stoot. Je zucht heerlijke dingen in mijn oren, we leunen op ellebogen, je handen om mijn borsten geklemd. Dan rol je op je rug, je houdt je pik stevig vast en kijkt me vragend aan. Ik hurk boven je met mijn rug naar je toegekeerd en laat me over je heen zakken.

Ik leun een beetje achterover en je streelt mijn borsten, terwijl je met je heupen meestoot. Dit is zo vreselijk lekker dat ik weer wat voorover leun terwijl ik je ballen streel en mijn vingertje bij je binnen laat glijden. Ik voel dat je hetzelfde bij mij doet en merk aan je hoe heftig je erop reageert. Je stoot steeds sneller en sneller, en op het moment dat ik hoor dat je gaat komen, kruip ik van je af en glijd met mijn klitje langs je glibberige pik terwijl je je zaad over mijn borsten en buik spuit. Ik voel het langzaam naar beneden lopen en kom achterover op je liggen. Jou en mijn vingers dwarrelen over mijn lijf, vingers aflikkend nagenieten, terwijl ik mijn vol geknoeide klitje begin te strelen. Ik voel hoe jouw handen de mijne volgen en terwijl ik doorga voel ik hoe glibberige vingers diep in me glijden terwijl ik nogmaals heerlijk kom.
We kruipen snel samen onder de douche om vervolgens in bed nog een glaasje te drinken.

Volledig ontspannen en rozig van de wijn vallen we dicht tegen elkaar in slaap.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *