— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Biljartles

Het was weer zo’n dag dat ik eigenlijk maar beter in bed had kunnen blijven. Ik ben vertegenwoordigster en was al de hele dag geplaagd door file-leed. Omdat ik na het bezoeken van mijn laatste cliënt niet nog een keer uren in de file wilde staan, besloot ik om een alternatieve route naar huis te nemen. Deze voerde me door leuke kleine dorpjes; mijn humeur werd al wat beter. In een opwelling besloot ik om in het eerste het beste leuk uitziende restaurantje iets te gaan eten.

Na een kwartier rijden viel mijn oog op een knus uitziend restaurant in een dorp. Ik zette mijn auto weg en stapte naar binnen. Zodra ik aan een tafel bij de open haard was gaan zitten, kwam er een zeer aantrekkelijke kelner op mij af lopen, die me de menukaart gaf. Zijn stem was laag en ’n beetje hees, heel mannelijk. Toen hij wegliep, betastte ik met mijn ogen zijn welgevormde lichaam. Mijn blik fixeerde zich op zijn mooie ronde billen. Toen hij even later mijn glas tonic bij me neerzette en daarbij diep over mijn schouder boog, rook ik zijn muskusachtige aftershave. Deze zwoele geur zorgde ervoor dat mijn tepels duidelijk zichtbaar tegen mijn blouse aan priemden.

Ik bestelde mijn diner, en nadat de kelner was weggelopen en ik mezelf er van had overtuigd dat niemand me kon zien, liet ik mijn hand onder de tafel glijden…Toen hij na enige tijd mijn eten kwam brengen, wilde ik mijn hand wegtrekken, maar besloot toch maar door te gaan met strelen. Onaangedaan liep hij weer weg. Enigszins teleurgesteld begon ik te eten. Hij móest het gezien hebben, dat kon niet anders.
Een oudere heer die een aantal tafeltjes verderop zat, knikte mij vriendelijk toe. Ik boog mijn hoofd iets dieper over het bord en vroeg me af of die meneer misschien iets had gezien. Redelijk snel schoof ik mijn eten naar binnen. De kelner kwam om mijn tafeltje af te ruimen, zonder blikken of blozen. Hij bracht mij met een stalen gezicht een espresso en vervolgens de rekening. Toen ik ongeïnteresseerd de rekening bekeek, viel er een omgedraaid visitekaartje tussenuit. ‘Half 11, café De Swaen, John’ stond er op.

Dit wond me zeer op. Ik legde geld op het schoteltje en verliet schielijk het restaurant. John zag ik bij het weggaan niet meer. Ik keek op mijn horloge en rekende uit dat ik nog snel even naar huis kon gaan om me op te frissen en om te kleden. Eenmaal thuis stapte ik vlug onder de douche, bracht wat lichte make-up aan en fatsoeneerde mijn haar. Ruim een kwartier later stond ik voor mijn kast. Ik trok een minuscuul kanten slipje aan en deed mijn jarretelgordeltje om. Bij het aantrekken van mijn kousen bleef mijn ring echter haken, waardoor een ladder ontstond van knie tot enkel. De inmiddels waardeloze kous was natuurlijk uitgerekend mijn laatste, en even bekroop me weer het gevoel dat ik die dag maar beter in bed had kunnen blijven liggen.
Dat gevoel verdween snel nadat ik me John weer voor de geest haalde. Ik deed mijn gordeltje af en besloot dan maar helemaal niets onder mijn korte, zwarte, wijde jurkje aan te trekken.

Ik wierp nog even een blik in de spiegel, trok mijn jas aan en liep haastig naar de auto. Luisterend naar een lekker muziekje dacht ik aan John. Na even zoeken vond ik café De Swaen. Om 22:45 uur liep ik binnen. Aan de bar zaten drie jongemannen. Ze keken mij goedkeurend aan en wisselden veelbetekenende blikken met elkaar uit. John zag ik echter niet. Ik ging zolang aan de bar zitten. Ineens zwaaide de deur achter de bar open; John kwam binnen. Hij zette de hamburger die hij in zijn hand had bij een van de jongemannen neer. Zonder iets te vragen of te zeggen gaf hij mij een tonic. Twee van de jongemannen stonden op en liepen naar het biljart. John en ik keken elkaar diep in de ogen, waarbij de erotische spanning ongetwijfeld ook voor de derde jongeman voelbaar moet zijn geweest. Hij onderbrak ons oogcontact dan ook, door aan John een biertje te vragen.

Terwijl John aan het tappen was, knoopte de jongen een gesprek met mij aan. Tijdens ons gesprek gaf hij John en mij geen kans om elkaar aan te kijken of om met elkaar te praten. De twee andere jongemannen verlieten het café. Mijn gesprekspartner vroeg of ik zin had om met hem te biljarten. Ik liet me ompraten voor een potje Tien over Rood. Tijdens ons biljartspel keek John van achter de bar belangstellend toe. Op een gegeven moment stond de jongen aan de andere kant van het biljart; ik voelde Johns ogen in mijn rug branden. Sensueel boog ik dieper voorover dan noodzakelijk, zodat hij tijdens mijn stoot ruim zicht kreeg op mijn blote, natte vrouwelijkheid. Dit herhaalde ik tijdens het biljarten nog enkele keren en liet daarbij mijn hand ongegeneerd strelend over de biljartkeu glijden. Hierbij keek ik John strak aan, die als gehypnotiseerd ‘Het Spel’ aanschouwde. Direct na ons spelletje Tien over Rood, dat ik natuurlijk had verloren, verdween mijn biljartmaat.

Zodra de deur achter de jongen dichtviel, kwam John achter de bar vandaan en deed de deur op slot en mompelde dat het sluitingstijd was. Hij greep een biljartkeu uit het rek en zei:
“Volgens mij kun jij nog wel wat les gebruiken.”
Hij legde de ballen klaar en deed voor hoe ik ze moest maken. Vervolgens liet hij het mij proberen. Ik bukte weer zeer ver voorover en voelde hoe hij vlak achter me kwam staan. Hij boog zich over me heen en legde zijn handen over de mijne. Toen de bal gemaakt was liet hij zijn ene hand onder mijn jurkje glijden, terwijl zijn andere hand mijn tepel streelde. Ik voelde mijn opwinding stijgen toen hij zijn vinger bij me naar binnen bracht. Zijn hand liet mijn borst los en ik hoorde hoe hij zijn riem los deed en zijn gulp open ritste. Langzaam kwam hij in me, maar het laatste stukje stootte hij er met kracht in. Ik slaakte een kreet van puur genot. Met één hand pakte hij mijn borst vast, met zijn andere hand streelde hij mijn clitoris. Met lange halen hielp hij me naar een hoogtepunt.

Voldaan steunde ik op het biljart. Hij kuste mijn nek en draaide me om. Zijn mannelijkheid stond nog fier overeind. Ik zag de hartstocht in zijn ogen. Hij tilde me op en zette me op het biljart, mijn benen bungelend over de rand. Ik pakte zijn mannelijkheid en streelde deze zacht. John kreunde van ingehouden passie. Langzaam bracht ik hem bij mij naar binnen, mijn benen om hem heen slaand. Zweetdruppels parelden langs zijn gezicht. Ik likte ze weg en genoot van de zilte smaak. Deze keer bereikten we samen ons hoogtepunt. Niet gelovend keek ik hem aan.
“Twee keer achter elkaar een orgasme: dat is me nog nooit gebeurd,” zei ik.
“Dan moeten we voor morgen maar weer iets afspreken. Kijken of drie keer achter elkaar ook lukt,” fluisterde John hees.

Over het verloop van onze volgende afspraakjes schrijf ik een andere keer nog wel. Maar één ding kan ik alvast verklappen: ook drie keer achter elkaar een hoogtepunt bereiken is mogelijk…


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *