— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Natte droom

Het is een warme zomernacht. Ik slaap onder een satijnen laken, met het raam wagenwijd open. Midden in de nacht zit ik ineens rechtop in bed. Waar ben ik eigenlijk wakker van geworden? De rolluiken zijn naar beneden dus het is erg donker in de kamer. Ineens hoor ik vaag iemand ademen. Ik luister eens goed maar hoor niks meer. Zal mijn op hol geslagen fantasie wel zijn geweest. Toch heb ik het vreemde gevoel dat er iemand in de kamer is. Heel stil blijf ik luisteren. Dan strek ik mijn armen omhoog en graai naar het lichttouwtje. Het satijnen laken beweegt over mijn borsten, waardoor mijn tepels hard worden. Ik kan het touwtje niet vinden.

Opeens hoor ik weer het geluid van ademhaling, maar dit keer dichterbij. Ik graai nog steeds naar het lichttouwtje, en ik voel een lichte paniek opkomen. Op het moment dat het plastic dopje van het lichttouwtje langs mijn vingertoppen schiet, voel ik opeens dat mijn polsen stevig worden vastgepakt. Ik slaak in paniek een hoge kreet. Heel zachtjes fluistert een lage, diepe stem in mijn oor:
“Rustig maar, het is goed.”.
Op het moment dat ik me afvraag of ik deze stem bij een bekende kan plaatsen, verzwakt de grip op mijn polsen. Ik probeer los te komen om het lichttouwtje alsnog te pakken. De grip versterkt weer. Ik voel dat de onbekende man mijn beide polsen met een stevige, sterke hand boven mijn hoofd bijeen houdt.

Het satijnen laken glijdt omlaag over mijn lichaam. Langzaam glijdt het langs mijn hals, richting mijn borsten. Mijn tepels richten zich op, alsof ze om meer vragen. Als het einde van het laken langs mijn lichaam glijdt, voel ik een enorme geilheid over me heen komen. Opeens kom ik weer bij zinnen. Waar ben ik mee bezig? Wat gebeurt er? Wie is dit? Wat wil hij van me? Dit wil ik niet! Ik open mijn mond open om te gillen, en juist op het moment dat het geluid eruit wil komen voel ik twee warme, zachte, natte lippen die zich om mijn rechter tepel sluiten. Ik sluit mijn mond weer, er ontsnapt alleen een zachte kreun. Mijn god ,wat is dit lekker! Dit kan niet, het mag niet, maar wat is dit geil!

Ondertussen voel ik die warme, zachte lippen zich om mijn linker tepel sluiten, die inmiddels ook keihard is geworden van opwinding. Ik voel hoe hij heel zachtjes aan mijn tepel zuigt, en af toe voel ik zijn tanden. Zijn kin rust op mijn borst en zijn lichte stoppelbaard prikt in mijn huid. Mijn onderbuik kriebelt en ik word nat tussen mijn benen. Dit kan toch niet waar zijn? Inmiddels ben ik zo geil dat ik bijna geen controle meer heb. Onbewust duw ik mijn heupen iets naar boven. Hij laat mijn polsen opeens los en ik voel niets meer. Weer graai ik naar het lichttouwtje. Ik voel me een beetje duizelig en ik zit met mijn hand verstrikt in de roze klamboe boven mijn bed. Weer schiet het plastic dopje van het lichttouwtje langs mijn vingers, en juist op dat moment duwen twee sterke armen mijn benen hard en ver uit elkaar.

Ik slaak een gil, en graai nog steeds naar het lichttouwtje. Weer die paniek. Maar dan opeens voel ik een warme, natte tong langzaam over mijn klitje gaan. Ik word gek! Mijn hele lichaam verslapt, mijn armen komen naar beneden. Onderweg komt mijn rechterhand het plastic dopje van het lichttouwtje tegen. Ik houd het even vast maar laat het dan langzaam weer los. Ik geef me over aan dit heerlijke gevoel. Zijn tong glijdt langzaam over mijn kale, natte lipjes. Bovenaan mijn kut gaat hij steeds iets naar binnen, zodat het puntje van zijn tong mijn harde klitje streelt. Ik kreun en hoor hem diep ademen. Zijn tong beweegt steeds sneller op en neer, en mijn klitje wordt steeds harder. Het gevoel in mijn onderbuik zwelt aan, ik stoot mijn heupen omhoog waardoor zijn tong diep in mijn kutje terecht komt.

Wat is dit lekker! Terwijl zijn tong over mijn klitje raast, beweeg ik mijn heupen op en neer in het juiste ritme. Bijna bereik ik mijn hoogtepunt, ik kreun steeds harder en geiler. Dan, precies op het juiste moment, stopt hij. Een fractie van een seconde voel ik helemaal niets. En opeens …stoot zijn harde lul bij mij naar binnen. Gillend geef ik me over. Hij kreunt, steeds harder. Hij stoot, steeds harder. Sneller en sneller gaat het. Een natte vinger over mijn klitje, en harde lul in mijn kut. Ik heb weinig meer nodig, en na drie seconden kom ik heerlijk klaar. Juist op het moment dat de schokken uit mijn lichaam wegebben, voel ik hoe zijn zaad diep in mijn kutje spuit.

Helemaal duizelig hap ik naar adem. Met gesloten ogen probeer ik alles te bevatten. Hij zit nog in me. Zijn mond bij mijn oor. Langzaam, heel langzaam, trekt hij zich terug. We kreunen op het moment dat hij uit me floept. Zijn zaad glijdt uit me en belandt op het satijnen laken. Stilletjes blijf ik liggen, wat moet ik nu doen? Dan voel ik een zachte kus op mijn voorhoofd. Een paar voetstappen, en daarna niets meer.

Uren later word ik wakker. Wat een topdroom heb ik gehad! Maar dan voel ik het: een hele natte plek op mijn laken tussen mijn benen. Ik grijp naar het lichttouwtje, vind het direct en doe het licht aan. Tussen mijn benen op mijn satijnen laken zit een grote spermavlek.

Dit is vast geen droom geweest…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *