— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Eric

Ik zit half onderuit gezakt op mijn bureaustoel te fantaseren over hem. Hij was net weer online en vroeg, na het lezen van mijn eerdere werk, of ik een verhaal wilde schrijven over mijn fantasie met hem in de hoofdrol. No problem honey, ik heb al plenty dagdroompjes over jou gehad.

Hij is lekker lang en hij ziet er heerlijk uit. Hij heeft ogen die kunnen stralen maar ook kunnen dwingen. Die je knieën laten knikken. Hij is dominant, zegt hij over zichzelf. Hij heeft me verteld over zijn voorkeuren in bed, welke stoute geintjes hij met (getrouwde) vrouwen heeft uitgehaald. En hij woont ook nog in de buurt.

“Hi, ik kwam voor dat kopje groene thee, weet je nog?” zeg ik als hij de deur opent.
“Natuurlijk weet ik dat nog”, zegt Eric en laat me binnen. Ik ga zitten en neem de ruimte waarin ik me bevind goed in me op terwijl hij thee klaarmaakt voor ons. Ik steek een sigaret op en laat mijn thee nog even afkoelen. Hij gaat tegenover me zitten en kijkt me diep in mijn ogen. Als gevangen staar ik terug. En dan stelt hij een luchtige vraag. Ik herstel en we beginnen een geanimeerd gesprek over het wonen in deze kleine, maar mooie stad. Ik loop met mijn (inmiddels afgekoeld) kopje thee naar het raam dat uitzicht biedt over een mooi park. Eric komt achter me staan en fluistert in mijn oor dat ik in het echt zoveel leuker ben. En dan:
“Ik wil je, hier en nu!”

Snel pakt hij de thee uit mijn handen en slaat zijn armen om me heen. Ik kan niet anders dan hetzelfde doen en ik zoek zijn mond. Hij beantwoordt mijn kus gretig. Hij voelt aan mijn billen en ik woel met mijn handen door zijn haar en snuif zijn geur diep op. Dan stopt hij resoluut en sluit de gordijnen. Hij leidt me aan mijn hand naar het midden van de ruimte waar hij een stoel neerzet. Ik moet op de stoel gaan zitten en mijn ogen sluiten. Hij loopt weg en pakt iets. Door de stilte en mijn gesloten ogen zijn de andere zintuigen nog meer geprikkeld. Ik hoor gerammel en geritsel. Dan merk ik dat hij weer voor me staat en ik krijg een blinddoek voor. Hij pakt zachtjes mijn polsen en leidt ze naar achteren toe. Op mijn rug klikt hij ze vast in de boeien.
“Vertrouw me”, fluistert hij in mijn oor. Een golf van opwinding maakt zich gelijk van mij meester. Ik focus op mijn ademhaling. Ik voel dat hij naar me kijkt, ik weet dat hij naar mijn ademhaling luistert. Hij staat niet al te ver van mij af, ik ruik hem.

Mijn tepels worden voor mijn gevoel zichtbaar hard en tussen mijn benen begint het broeierig en vochtig te worden. Dan hoor ik hem weer weglopen. Ik voel me gelijk alleen. Hij komt terug en zet iets op de tafel. Dan ruik ik hem weer goed en voel dat hij een stukje van mijn blouse open knoopt. Hij schuift de twee voorpanden van mijn blouse naar de zijkant en streelt mijn decolleté. Dan schuift hij het stof van cups van mijn beha naar beneden en haalt mijn borsten eruit. Hij beroert met zijn vingers mijn tepels die al redelijk hard zijn en vooruit priemen. Nu speelt hij met zijn hele handen. Hij neemt een borst per hand en weegt ze als het ware.

En dan ineens geheel onverwacht…pets! Een flinke tik tegen mijn tepels. Ik hoor iets rammelen in een glas en dan voel ik iets ijskouds tegen mijn tepels gedrukt worden. Het is een ijsklontje. Hij draait afwisselend rondjes om mijn tepels en daarna over mijn gehele buste. Langzaam smelt het ijsklontje en de druppels water glijden over mijn borsten en buik. Hij pakt een nieuw ijsklontje en glijdt ermee over mijn mond. Ik lik mijn lippen af. Dan gaat hij naar mijn hals en mijn decolleté. Dit keer mijdt hij mijn tepels. Hij legt zijn andere hand op mijn benen en dwingt me om ze te spreiden. Met een vinger haakt hij achter mijn slipje en stopt zo het ijsklontje in mijn slip. Shit, wat voelt het koud. Hij duwt mijn benen weer zedig tegen elkaar aan en controleert nog even de hardheid van mijn tepels. Mijn ademhaling kan ik haast niet meer onder controle houden van spanning en geilheid.

Met zijn vingers dwingt hij mijn mond open, en ik voel zijn stijve lid naar binnen schuiven.
“Pijpen kreng!” Geen gemakkelijke opgave als je je handen er niet bij kunt gebruiken, maar ik doe mijn best. Ik zuig en afwisselend flits ik met mijn tong over zijn harde eikel. Als ik even stop om een flinke teug adem te halen gunt hij me geen rust en duwt hem net zo hard weer erin. Hij kreunt hard.
“Eens kijken of je ook kunt slikken, pijpsletje”, zegt hij.
“Mondje open!” De eerste lading sperma belandt tussen mijn borsten en de rest komt in mijn mond terecht. Ik slik het allemaal dapper door zonder al te veel te morsen.

“En dan ook nog morsen!” spreekt hij op strenge toon. Hij ontdoet mij van mijn blinddoek en grijpt me bij mijn haren. Mijn blik wordt gericht op een paar druppels sperma.
“Je denkt toch niet dat je daarmee weg komt?” Hij gaat achter mij staan en ontdoet mij van de handboeien.
“Ga op je buik over de stoel liggen”. Zwaar oncomfortabel lig ik over het stoeltje en voel me ontzettend vernederd. Hij klikt mijn polsen aan de stoelpoten vast. Dan haalt hij er een set enkelboeien bij en ik word met kettingen aan de andere twee stoelpoten vastgeketend. Ik kan geen kant meer op. Mijn billen steken uitdagend de lucht in en ik vrees het ergste. Ik hou mijn adem in en klem mijn kaken stevig op elkaar. Pats, daar komt de eerste slag. Auw, dat doet zeer en is toch nog onverwachts. Hij mept me vol met zijn vlakke hand.
“Ik zal jou eens leren gehoorzamen knoeislet!” Ritmisch deelt hij rake klappen uit. Mijn huid begint te tintelen en vreemd genoeg tintelt het ook bij mijn klitje. Verwarde gevoelens alom. Ik zit tegen een huilbui aan maar ik geef niet toe. Al moet ik verrekken, ik ga niet huilen spookt het door mijn hoofd. Dan stopt hij.

Godzijdank denk ik, want het liggen over dat stoeltje is misschien nog wel erger dan de klappen ontvangen. Hij ontdoet me van de boeien en leidt mij aan mijn haren zodat ik weer plaats moet nemen op het stoeltje.
“Spreidt je benen voor me slet, dat doe je toch zo graag?”
Mijn opwinding neemt weer toe. Hij gaat voor me staan maar ik waag het niet hem aan te kijken. Hij richt mijn hoofd omhoog door zijn wijsvinger onder mijn kin te plaatsen en kijkt me daarbij strak aan. Ik probeer zo neutraal mogelijk te kijken en zie iets van een twinkeling in zijn ogen. Ineens, zonder dat ik het in de gaten heb, grijpt hij me vol in mijn kruis en poert een paar vingers in mijn kut.
“Hmmm, kreunt hij, wet pussy. Ik heb zin in wet pussy.”
Hij ragt met een aantal vingers over mijn g-spot en ik kom in no time spuitend klaar. De zitting van de stoel is nat en tussen mijn benen drupt wat vocht naar beneden.

“Verdorie knoeislet, nu heb je er alweer een zooitje van gemaakt. Draai je om en lik die zitting schoon.”
Ik draai me gedwee om en doe wat er van mij verlangd wordt. Hij controleert mijn geilheid door alweer met zijn hand in mijn kruis te gaan en mept nog eens venijnig tegen mijn gezwollen schaamlippen aan. Ik hoor wat geritsel. Dan boort hij zich in een keer volledig in mij. Hij beukt erop los en kreunt luidruchtig. Gelukkig was ik al klaar met het schoon likken van de zitting, anders had ik vast een tand door mijn lip gehad. Zijn ballen kletsen tegen mijn billen aan en zijn ritme is fantastisch. Hij kreunt nog harder.
“Ik ga je vol spuiten in die gore slettenkut van je.”
En zodra hij dat roept komt hij, haast dierlijk, klaar in mij. Ik voel me trots en opgewonden. Maar zelf ben ik niet klaargekomen en ik wil nog zo graag. Ik durf er echter niet om te vragen.

Eric leidt mij aan mijn haren, al kruipend, naar de bank.
“Ga maar even op je rug liggen, ik ben zo terug.” Hij verdwijnt en dankbaar voor de zachte bank lig ik op hem te wachten. Ik sluit mijn ogen en doezel bijna weg. Dan voel ik zijn handen die mijn benen uit elkaar spreiden. Zijn hoofd verdwijnt tussen mijn benen en ik bespeur het puntje van zijn tong over mijn klit. Deze reageert gelijk. Ik laat mijn ogen dicht om zodoende nog beter te kunnen voelen en alles in mij op te nemen. Eerst likt hij plagerig maar al gauw likt hij ritmisch op en neer met zijn hele tong over mijn gezwollen klit. Instinctief kreun ik. Geleidelijk aan steeds harder. Het duurt niet lang of ik voel een gigantisch orgasme aan denderen. Mijn adem stokt en met een jammerlijke kreun kom ik heerlijk klaar. De hoeveelheid vocht die bij mijn orgasme vrij komt likt Eric gelijk weg. Ik tril enorm en schok nog na. Dan neemt hij mij in zijn armen en fluistert: “goed gedaan sletje, ik wist dat het in je zat. Het is genoeg voor vandaag. Volgende keer gaan we een stapje verder. Nu mag je uitrusten.”
Dankbaar vlei ik mijzelf tegen hem aan en zo vallen we samen in slaap.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *