— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De thee

Ze zitten aan tafel. Zij is prachtig, ze straalt intens en haar lach neemt je mee naar de bergen waar in weidse dalen helder water uit bronnen borrelt. Hij is wat ouder, heeft rimpels van het denken. Ik denk dat hij vroeger een mooie jongen was, zijn ogen en bewegingen vertellen het. Ze praten, maar kennen elkaar niet goed. Het lijkt een tweede of derde ontmoeting. Hij kwam een boek brengen waarover ze op het terras aan de praat waren geraakt, zij heeft hem thee aangeboden. Met chocola. Er hangt een open sfeer tussen deze mensen, het gesprek is nergens bang voor. Als ze opstaat om nieuwe thee te zetten, waant hij zich onbespied. Schaamteloos dwalen zijn ogen over haar lichaam, de lijn van haar nek, de holte in haar rug. Zijn ogen blijven hangen ter hoogte van haar billen. Ze draait zich om en ze heeft blosje op haar wangen, heeft zij het gevoeld? Het gesprek stokt nu af en toe, ze zoeken naar woorden. Ik wil ze helpen. Deze prachtige mensen willen elkaar.

“Een stuiver voor je gedachten,” zegt zij. Hij lacht verlegen, in zijn ogen zit een stoute twinkel.
“Ik dacht aan jou,” zegt hij.
“Wat dacht je dan?”
“Hoe je eruit ziet onder die kleren.” Hij schrikt van zichzelf, zij bloost opnieuw.
“Wil je me zien?”
“Niets liever.”
Met een lieve glimlach is ze even stil.
“Ok.”

Ze staat op, blozend. Brutaal loop ze naar het midden van de kamer. Daar staat ze stil, fixeert zijn ogen met haar blik. Haar bloes valt over haar schouder, haar rok over haar heupen. Ze houdt zijn ogen vast, geen moment wendt ze haar blik af. Intens kijken ze elkaar aan terwijl ze haar BH losmaakt en haar string omlaag rolt. Ze stapt uit kring van haar kleren en gaat achterover geleund op de bank zitten. Als een koningin. Maar met haar benen een heel klein beetje gespreid.
“ Wil je mijn thee even aangeven?”, vraagt ze.
De man komt bij uit zijn verdoving en loopt met twee kopjes thee naar de bank. Het is volstrekt logisch dat hij aan haar voeten plaatsneemt.

“Zal ik je opwarmen?”, vraagt hij.
Hij neemt een slok hete thee en buig zich naar haar toe. Tot vlak boven haar, zo dicht dat hij haartjes voelt kriebelen in zijn gezicht. Hij spreidt haar lippen en zucht. De onverwachte, hete ademstoot verrast haar, en een felle scheut schiet door haar onderlijf. Met een onwillekeurige beweging drukt ze haar heupen fel naar voren, haar geslacht tegen zijn mond. Niet verrast duwt hij zijn hete tong diep naar binnen. Ze kreunt.
“Warm!”, hijgt ze.
Hij duwt haar terug, haar schaamlippen zijn nu dik, glanzend en dieproze,. Haar clitoris is gezwollen onder haar subtiele hoed. Eerst nog een slok hete thee, zij weet wat komt en biedt zich aan. Een gloeiend hete lik, langzaam en duidelijk van helemaal onderin tussen haar billen tot helemaal naar boven langs haar kloppende klit.
Dan even niks.

En weer, en weer. Steeds met een tussenpoze, steeds een beetje onverwacht. Zij probeert zijn mond te vangen, vast te houden. Soms stoot zij raak en raakt haar natte kut zijn lippen. Hij beloont dat door even te blijven. Zijn mond zoekt overal langs haar zachte vlees, om zich er op vast te zuigen. Zacht, soppende geluiden mengen zicht met kreunen die elkaar steeds sneller opvolgen. Minutenlang likt hij alleen haar lippen, en wacht tot ze helemaal gek wordt. Dan, tergend langzaam, zoekt hij haar klit. Om vervolgens naar beneden richting haar anus te likken. De geur is zacht, de smaak is zacht, er is niets anders meer.

In zijn broek staat zijn lul keihard paraat en schuurt tegen de broekrand van zijn strakke, ribfluwelen broek. Hij beweegt zijn heupen in het het ritme waarmee hij haar likt, een beweging die soms stokt als hij zich vastzuigt op haar kutje, haar clitoris en lipjes bij hem naar binnen zuigt en gelijktijdig zijn tong bij haar naar binnen duwt. Hij gromt, en voelt dat hij gaat komen. De wrijving van zijn eikel langs de broekrand is al bijna te veel. Zonder het likken te staken maakt hij de bovenste knopen van zijn broek los. Trillend springt zijn roede uit zijn strakke omhulling. Rood en glanzend, heet en kloppend. Spreken is nu overbodig, ze weten dat ze samen gaan klaarkomen.

Als in trance bewegen langs elkaar. Hij komt omhoog, hun monden vinden elkaar. Ze ruiken seks, ze proeven seks. In een vloeiende beweging plaatst hij zijn eikel op haar kletsnatte kut. Heel even gebeurt er niets. Dan duwen zij zich vast, borst op borst, mond op mond. In een stoot van beide lichamen dring zijn lul tot aan zijn zak naar binnen. Zij zuigt hem op, grijpt zich vast met de spieren in haar buik. Een heftige beweging is het, zijn ballen slaan tegen haar kontgat. Onmiddellijk komt het. Alle bewegingen gaan nu vanzelf, haar spieren knijpen zijn lul, de heerlijke kramp verplaats zich van lichaam naar lichaam. Ze voelt hem spuiten, in warme schokken die zich mengen met haar eigen orgasme. Het moment staat op zichzelf, lijkt wel oneindig te duren. Hun tranen mengen zich met het zweet, ze houden elkaar voor altijd vast.

Ik loop door.

Ik ben een oude vrouw, ver verwijderd soms van de werkelijkheid. Mijn zintuigen zijn niet meer ingesteld op het hier en nu, maar aangesloten op een schimmig universum van verleden, heden en toekomst. Ik zie dingen die anderen niet waarnemen, dingen die er wel zijn. Ik loop graag langzaam door stad. En soms sta ik voor een huis waar ik dan even stop, mijn aandacht gericht op de mensen achter de muur.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *