— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De deal

Hoe lang heb ik gewacht ? Misschien tien minuten, een kwartier ? Ik weet het niet. Fantaserend over een sollicitatiegesprek met mijn toekomstige werkgever schrik ik op.

“Mevrouw van Damme? U bent aan de beurt, aan het eind van de gang, kamer vier.”
Ik loop mee en verbaas me over de mooie lange benen van de dame die me voor gaat. Boven de lange benen een kort, strak rokje. Het is duidelijk zichtbaar dat ze een string draagt. Ik moet even met mijn bovenbenen tegen elkaar aan wrijven om dat zalige gevoel wat me van onderen bekruipt te temmen. Echter ik weet dat ik ontembaar ben. Met een lach waar ik week van word wijst ze me de juiste deur. Een mooie gladde houten deur met een goudkleurig sensueel naamplaatje doet mij denken aan de man die achter de deur op mij wacht. Nooit verwacht dat hier mijn stoutste dromen werkelijkheid zouden worden.

“Gaat u maar zitten schoonheid.”
Een blos verschijnt op mijn wangen en ik voel dat mijn tepels door mijn bloesje zichtbaar zijn. De aanblik van deze man is zo onvoorspelbaar. Zakelijk en streng. Maar de mooie blauwe ogen en het gebruinde gezicht met kleine stoppelbaard doen mij denken aan de heerlijkste minnaar die ik me voor kan stellen.
“Leg eens uit, mevrouw van Damme. Hebt u werkervaring op dit gebied?” Mijn string wordt vochtig van zijn aanblik terwijl hij me dit vraagt. Schaamte maakt zich van mij meester. Ik laat hem mijn referentielijst zien want ik kan geen woord uitbrengen.
“Zo,dus u bent bekend in deze branche? Goed. Dit ziet er acceptabel uit.”
Na al zijn vragen met een schorre stem beantwoord te hebben, kijk ik hem aan en vraag me af wat hij nog meer van me verwacht. Ik neem het voortouw. Zullen we afspreken dat ik u deze week nog even bel of de deal doorgaat ? Hij kijkt me onderzoekend aan.

“We zijn hier nog niet klaar, ga maar even staan”, commandeert hij. Ik ga staan en voel hoe de adrenaline door mijn lijf stroomt. Ik heb geen idee wat me te wachten staat.
“Keer je om en laat eens zien wat er onder dat stijve rokje van je zit.”
Ik kijk hem onzeker aan, maar ik wil deze baan hebben en doe wat hij zegt. Trillend op mijn benen keer ik me om en schuif mijn rokje naar boven. Ik word hier zo geil van dat ik mijn vingers onzichtbaar voor deze man langst mijn schaamlipjes laat gaan. Dat dacht ik tenminste.
“Stop! Keer je om. Had ik je daar toestemming voor gegeven?”
Ik schrik van zijn toon maar het geeft me toch enige sensatie.
“Trek je rokje en je slipje uit.”
Ondertussen knoopt hij zijn overhemd open en een geweldige mooie, geile borstkas komt in zicht. Langzaam laat ik mijn rokje en rode doorschijnende string op de grond zakken. Hij wenkt me dat ik bij hem moet komen staan. Vervolgens buigt hij me voorover op zijn bureau en dan voel ik iets heerlijk onbekends.

Een zacht kietelend balletje streelt mijn lipjes. Ik probeer te kijken maar kan niet ontdekken wat het is. Het voelt alsof ik gestreeld word door de mooiste handen ter wereld. Maar zijn handen liggen op mijn buik en gaan naar boven. Al snel liggen mijn blouse en beha onder me op de grond. Een grote, stevige hand streelt mijn tepels en de andere hand gaat naar mijn genotsplekje. Eerst voel ik één vinger mijn vagina strelen, hij dringt heerlijk binnen. De volgende volgt en ik begin te kreunen. Mijn klitje zwelt op en ik word heerlijk nat van deze vingers. Ze gaan steeds sneller. Dan weer een vinger op mijn klitje, dan weer twee in mijn grotje. Oh ja.. Ik keer me met een ruk om en sta oog in oog met deze mooie man.

Mijn hand gaat over zijn borst naar beneden. Mijn mond is op zijn mond. Zijn tong beroert de mijne. Ik voel aan zijn gladgeschoren ballen. Mijn andere hand bevoelt zijn eikel. En met beide handen trek ik zijn harde penis van voor naar achter. Van snel naar langzaam. Van hard naar zacht. Ik duw hem op de stoel en ga geil tussen zijn benen zitten, met mijn benen wijd. Zo heeft hij mooi uitzicht op mijn kaalgeschoren poesje. En zo te zien bevalt hem dat wel. Ik neem zijn penis in mijn mond en begin hem heerlijk te pijpen. Wat heb ik dit gemist. Terwijl ik hem pijp wil hij dat ik hem aankijk. Ik kijk hem aan en zie het genot in zijn ogen.

Hij gebiedt me te gaan liggen met mijn benen zo wijd als ik kan. Hij gaat bovenop me zitten met zijn penis boven mijn gezicht. Ik zuig er gulzig op terwijl hij me ondertussen vingert. Ik heb niet veel stimulans meer nodig om klaar te komen. Dan keert hij zich om en duwt zijn hoofd voor mijn glanzende poesje. Hij likt van de binnenkant van mijn heupen naar binnen. Steeds verder. Tot ik die lekkere, natte tong op mijn kut voel. Eerst heel langzaam, traag en geil. Daarna hard en dwingend. Nog nooit heeft iemand mij zo hard en lekker gelikt. Ik duw mijn klitje hard tegen zijn mond. Hij zuigt eraan en duwt zijn vinger in mijn kutje. Ik kom klaar. En schreeuw het uit van genot. Niets of niemand om me heen kan me wat schelen. Ondertussen pijp ik hem zo wild en geil terwijl hij nog op me ligt dat ook hij schokkend klaarkomt. We gaan staan en bekijken elkaar van boven naar onder en zeggen geen woord. Onze ogen zeggen genoeg. Ik besluit te gaan.

Terwijl ik opsta om me weer aan te kleden wacht hij net zo lang tot ik mijn rokje weer aan heb.
“Maar ik ben nog lang niet klaar met jou,” zegt hij met een hese stem. Hij bekijkt me van top tot teen en dan duwt hij me tegen de muur en gaat hard met zijn handen over mijn kut. Die is zo nat dat zijn handen glimmen. Met een ruk trekt hij mijn string naar beneden en schuift mijn rokje weer omhoog. Ik steek vragend mijn kont naar achter en hij komt met zijn penis naar binnen, streelt mijn borsten en stoot op een ritme dat zo zalig is dat ik bijna door mijn benen zak. Hij ademt zwaar en legt zijn hoofd in mijn nek als ik zijn orgasme als een warme stroom door mijn lichaam voel stromen.
Zachtjes fluisert hij in mijn oor:
“Je bent aangenomen, op één voorwaarde: dat je twee keer in de week bij mij op gesprek komt.”

Terwijl ik met een blos op mijn wangen, verwarde haren en een gigantische glimlach door de gangen loop krijg ik een knipoog van de dame die mij de weg had gewezen.

Dit wordt nog eens een deal.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *