— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ruim sop

Ruim tweeëneenhalf jaar had ik geen seks gehad. De lange schaamharen schuurden in mijn slipje, want die schoor ik nooit meer. Mijn klitje zat als een opgedroogd krentje verstopt tussen mijn uitgelubberde schaamlappen en ik herinnerde me de gevoeligheid in mijn tepels niet meer. Sterker nog, ik dácht niet eens meer aan seks. Ik geloofde al helemaal niet meer dat iemand mij ooit nog zou aanraken. Tot ik op een schoolreünie Ronald weer tegenkwam.

De vonk sloeg binnen een fractie van een seconde over. Hetzelfde gevoel als we vroeger op school voor elkaar hadden, sloeg nu in als een bom. Mijn hele lijf explodeerde toen ik in zijn ogen keek en de vurige vonk op me in liet werken. Eenzelfde felle vlam zond ik kennelijk ook naar hem uit. Het kwam aan als een vuurpeil. Zwevend vertelden we over onszelf, hoe we waren gevaren de laatste jaren. Wat waren we gelukking dat we elkaar na zoveel jaren toch weer troffen. Alles wat er rond om ons gebeurde, ging langs ons heen. Mensen die ons zagen glimlachten ingetogen, en lieten ons met rust.

Ronald was een stoere, maar lieve man. Ik vertelde dat ik hem nog steeds een lekker ding vond. Hij had over de wereld gereisd als kapitein en woonde sinds een tijdje aan wal. Momenteel zag hij zag er moe uit, wellicht door de scheiding waar hij in zat. Ik zag dat deze ontmoeting hem opmonterde. We konden maar aan een ding denken. Er was daarom ook niets nodig om hem diezelfde avond nog in bed te krijgen. Er was geen twijfel mogelijk: we wisten allebei dat het moest gebeuren.

Toen ik naar huis fietste, voelde ik overal tintelingen alsof mijn hele lijf in de fik stond. Dit gevoel had ik in geen jaren meer gehad. Alles opende zich, mijn borsten prikten en zwollen zo erg op dat ze nauwelijks nog in mijn BH pasten. Mijn kutje brandde en liet als een stempeltje een kleverige geilklodder achter in het kruisje van mijn zwarte string. Thuisgekomen sprong ik direct onder de douche voor een grote schoonmaak; alles moest weer glad en fris. Het scheren wond me mateloos op. Mijn schaamlippen voelden voor het eerst in maanden weer zacht en glad, mijn spleetje stond wijd open en was roze en opgezwollen. Ik wist niet wat ik voelde! De lust groeide met de minuut.

Die onverwachte geilheid was bij ons beiden hoog opgelopen. Spoedig stond Ronald voor mijn deur. Al in de deuropening vielen we elkaar in de armen en zoende hij me hartstochtelijk op mijn mond. De voordeur trapte ik met mijn voet dicht. De slaapkamer zouden we toch niet halen. Hij draaide me om en zette me tegen de gangmuur aan. Mijn rokje schoof hij tot boven mijn heupen omhoog en de dweilnatte string trok hij hoog mijn bilspleet in waardoor mijn dikke clitoris flink werd geprikkeld.

Toen joeg hij zijn staalharde dikke piemel langs het natte draadje naar binnen met een geweld zoals ik nog niet eerder beleefd had. Ik leunde tegen de muur en voelde hoe hij bij me naar binnen beukte. Hij fluisterde in mijn oor dat hij me een geweldig geil meisje vond. Hijgend kwam hij in mij klaar en allebei uitgeput van deze ongelofelijk snelle actie vielen we elkaar al zoenend in de armen. We bereikten daarna de slaapkamer, terwijl de kledingstukken stuk voor stuk in de gang achterbleven.

De eerste lust was er af. We gingen even rustig naast elkaar liggen bijkomen. Hij leunde op één arm en zag er moe en bezweet, maar heel gelukkig uit. Terwijl we praatten, liet hij heel langzaam zijn wijsvinger tussen mijn spleetje glijden. We hadden veel bij te praten en waren geweldig blij elkaar te zien. Met mijn overmatige geilsappen smeerde hij de uiteinden van mijn gezwollen tepels in. Hij kneedde mijn linkerborst, die hij vervolgens met zijn volle hand omhoog duwde. Uiteindelijk nam hij het tepeltje tussen duim en wijsvinger en kneep er fors in. Er ging direct een genotscheut naar mijn drijfnatte gleufje en een siddering ging door mijn lijf.

Hij irriteerde het tepeltje door het onder zijn wijsvinger te laten schieten en er overheen te wrijven. Ik kronkelde onder zijn handen van genot. Nu bewerkte hij mijn rechterborst met zijn mond. Hij zoog hard aan de rechtopstaande rode tepelhoed en liet het vervolgens uit zijn mond schieten. Mijn kut kon dit bijna niet aan, die stond op klappen. We waren even uitgepraat en hij beval me op hem te komen zitten. Dat liet ik me geen twee keer zeggen, dus klom ik bovenop zijn gezicht. Zijn tong haalde uit naar mijn spleetje. Zijn warme handen legde hij over mijn billen zodat hij die kon kneden. Af en toe trok hij mijn billen een beetje uit elkaar en voelde ik wat koele tocht langs mijn anus.

Wat werd ik geil! Het was gewoon niet meer te doen! Toen voelde ik dat zijn tong bij mijn gaatje naar binnen drong, en hij duwde mijn natte kut vol op zijn gezicht om zoveel mogelijk te voelen. Daarna bewoog ik langzaam een stukje naar achteren. Zijn warme, gladde tong voelde ik door mijn sneetje likken, totdat zijn tong bij mijn gezwollen klitje kwam. Geduldig likte Ronald er een paar keer omheen, liet wat speeksel achter en zoog toen de volle klit zijn mond binnen. Het was teveel. Ik hield het niet meer. Ik kwam zo explosief klaar dat al mijn spieren ontspanden en ik niet kon voorkomen dat er naast mijn geil ook een beetje urine uit mijn kutje over zijn kin sijpelde.

Nu was hij aan de beurt. Ronald gleed onder me vandaan, over me heen en vouwde mijn benen naar boven. Ik hield ze met mijn armen vast en trok ze dichter naar mijn lichaam. Ik vond het een genante houding, maar mijn spleetje stond zo iets strakker. Hij gaf er gauw nog een likje op. Heel langzaam haalde hij zijn spijkerharde pik een paar keer door mijn dikke schaamlippen. Toen zocht hij mijn gaatje en duwde mijn benen zover mogelijk uit elkaar.

De houding deed me pijn, maar tegelijkertijd wond het me enorm op. De kop van zijn penis drong mijn wijde gaatje in en ik wilde hem nu beter voelen. Ik smeekte hem me nu hard te nemen, en daar nam hij alle tijd voor. Heel langzaam ging hij in en uit totdat hij het zelf tenslotte ook niet meer hield en mij heftig neukte. Hij bereed me hard en liefdevol. Dit was de tweeëneenhalf jaar geheelonthouding dik waard geweest!


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *