— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Geheime minnaar

Nors loop ik naar huis, een vol tas met boodschappen in elke hand. Ik heb het
koud, ben moe en wil gewoon even niks. Na een tijdje merk ik dat er een auto
zacht achter me aan blijft rijden. Het irriteert me mateloos. Demonstratief ga ik helemaal aan de kant lopen en ik mopper dat hij er nu toch echt wel langs kan. Boos kijk ik om en kijk recht in jouw lachende ogen.

Mijn hart slaat drie keer over en ik kijk je verbaasd en met open mond
aan.
“Lift nodig, schoonheid?” vraag je. Zonder mijn antwoord af te wachten stop je en stapt uit. Je pakt de tassen van me over en gooit ze achterin de auto. Ik sta nog steeds met mijn mond vol tanden en als je de passagiersdeur opent stap ik in zonder iets te zeggen. Wat heerlijk om je te zien, maar wat ben ik overdonderd.

Als we bij mijn huis zijn vraag je of je binnen mag komen. Ik knik alleen maar. Zodra ik de deur achter ons sluit, druk je me tegen de muur en zoent me heftig. Mijn knieën knikken en ik zoen je heftig terug. Oh wat voel je lekker en oh wat ben je lekker. Ik voel mijn schaamlippen kloppen en nat worden. Ik wrijf mijn onderlichaam tegen je aan en voel dat jij ook behoorlijk opgewonden bent.

Ik pak je hand en neem je mee naar boven. Ik verlang zo naar je. Je moet op de stoel naast mijn bed gaan zitten. Ik wil je laten zien wat je met me doet, en trek tergend langzaam een voor een al mijn kledingstukken uit. Zodra ik in mijn string en bh voor je sta, buig ik voorover en geef je nog een geile zoen. Vervolgens ga ik op bed liggen. Ik trek mijn laatste kledingstukken uit en ga wijdbeens voor je liggen. Met uitzicht op mijn natte kutje kreun je zachtjes.

Ik sluit mijn ogen en pak mijn borsten. Zachtjes knijp ik er in, en wrijf met mijn duimen over mijn tepels. Ze worden keihard en ik kreun nu met je mee. Mijn linkerhand glijdt naar beneden, een vinger verdwijnt tussen mijn benen. Ik breng mijn heupen omhoog en stop een tweede vinger in mijn spleetje. Jezus, wat ben ik nat. Ik beweeg mijn vingers op en neer en het soppende geluid van mijn natte kut vult de kamer. Ik beweeg mijn hoofd op en neer kreun steeds harder.

Op het moment dat mijn natte vingers mijn klit vinden, slaak ik een kreet. Langzaam begin ik rondjes te draaien, mijn heupen draaien mee. Maar het is niet genoeg. Met mijn andere hand pak ik een dildo uit mijn nachtkastje en stop hem in mijn zeiknatte kut. De vingers van mijn andere hand blijven rondjes draaien rond mijn klit. Nu voel ik de spanning in mijn buik snel stijgen. Ik begin te kronkelen en ook vanaf jouw kant hoor ik heftig gekreun. Na een paar diepe stoten van de dildo kom ik schokkend en trillend klaar.

Op het moment dat ik naar je wil kijken, zie ik dat je je kleren uitgetrokken hebt en naakt voor me staat. Je gaat naast me liggen en ik fluister:
“dat doe je nou met me, elke dag weer”.
“Oke,” zeg je, “dan zal ik je nu laten zien waar ik ’s nachts over droom. Over de dingen die ik dan met jou doe.”
Ik kreun als je me wild begint te zoenen. Je mond trekt een spoor langs mijn hals naar mijn borsten. Mijn tepels zijn keihard en klaar om door jou aangeraakt te worden. Je vinger draait cirkels rond mijn ene tepel en je mond sluit zich over mijn andere.

Je tong draait dezelfde cirkels en ik voel enorme steekvlammen van mijn borsten
naar mijn onderlichaam schieten. Oh, wat wil ik je. Ik wil je in me, op me, onder me. Maar je neemt de tijd. Dan dwaalt jouw mond verder naar beneden en je bijt in mijn dijen. Ik probeer mijn heupen zo te bewegen dat je tussen mijn benen terecht komt, maar je houdt me tegen. Overal word ik gekust; op mijn dijen, mijn liezen, mijn schaamlippen. Maar net niet daar waar ik je wil hebben.

Ik wil je tong in me en ik wil je lippen rond mijn klitoris. Mijn hele onderlichaam klopt als je eindelijk gehoor geeft aan mijn verlangen. Drie vingers glijden moeiteloos naar binnen, terwijl je je volle tong langs mijn klit haalt. Ik kom bijna direct klaar, maar hou me in. Ik wil eindeloos van je genieten. Je zuigt mijn klit zachtjes naar binnen terwijl je onophoudelijk blijft likken. Ik word gek. Ik kronkel en ik kreun en zeg dat ik je in me wil voelen. je beweegt je vingers in mijn kut en zegt
onschuldig:
“ik zit toch in je schatje?”

Met halfopen ogen kijk ik je aan, en ik vind de kracht om je van me af te duwen. Nu lig jij op je rug en ik begin jouw dijen en liezen te kussen. Je pik is keihard, en ik laat mijn vinger en vervolgens mijn tong er overheen glijden. Ik lik langs de hele lengte en over je ballen. Je eikel glimt van het voorvocht en ik lik het er zachtjes af. Wat smaak je lekker. Met mijn natte kut zit ik op je been en blijf heen en weer bewegen. Ik neem je eikel in mijn mond en draai rondjes met mijn tong over het topje. Ook begin ik zachtjes te zuigen en als je kreunt voer ik het tempo wat op.

Even later neem ik je in mijn hand en trek en zuig in hetzelfde tempo. Mijn andere hand masseert je ballen en glijdt af en toe naar achteren. Ik laat je pik tussen mijn kiezen op en neer gaan en je wordt gek van deze kwelling. Ondertussen blijf ik je likken en je begint steeds meer te schokken. Op het moment dat ik met mijn lippen en tong over je meest gevoelige plekje ga, duw je mij grommend van je af en legt me op mijn buik.

Je opent mijn benen en in een stoot neem je bezit van me. Ik schreeuw het uit. Ik ben zo ongelofelijk geil. Zo gekmakend geil! Ik knijp mijn kutspieren samen, wil elke centimeter van je diep in me voelen. Mijn billen werp ik omhoog en als je ze vastgrijpt, begrijp ik wat je van plan bent. Je pik dringt tergend langzaam mijn sterretje binnen en je hand glijdt naar voren naar mijn klit. Ik kom bijna onmiddellijk klaar. Wat is dit lekker.

Door het samentrekken van mijn kut kom jij na enkele diepe halen ook kreunend en grommend klaar. Ik voel me heerlijk. Heerlijk vies, heerlijk geil en heerlijk van
jou.

Ik wil meer!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *