— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het zeiljacht deel 2

Onhandig probeer je de sleutel in het slot te steken, maar je krijgt de sleutel niet omgedraaid.
“Laat mij maar even”, zegt een van de broers. Je stapt opzij en hij rommelt wat met de sleutel.
“Ik zal dit morgen even doorgeven, het slot is niet goed en zo breekt de sleutel af.” Dan gaat de deur open en je laat de twee heren naar binnen. Als je de lampen ontsteekt en het softe licht de kamer verlicht zie je dat je rode string nog op het bed ligt, en ook je rode speeltje prijkt op het nachtkastje. Zonder blikken of blozen loop je naar het bed. Wanneer je de string pakt zeg je: “deze had ik vanavond niet nodig en deze waarschijnlijk ook niet meer”. Demonstratief stop je het speeltje in de la. De mannen staan er licht overdonderd bij, maar je ziet al snel een behoorlijke groei in hun schaamstreek.

Wanneer je de champagne uit de minibar, en drie glazen uit het kastje haalt, nodig je ze uit om op de grote witte bank plaats te nemen. Ze zakken achterover in de kussens en lijken zich weer te ontspannen.
“Volgens mij heb jij de suite van het jacht. Jemig wat een ruimte en stijl”, merkt een van de broers op, terwijl hij bewonderend rond kijkt.
Nadat je ze ieder een glas hebt gegeven ga je op de rand van het bed zitten. Je slaat je benen over elkaar en laat je jurkje iets omhoog kruipen. Je linker dijbeen laat de rode rubberen klemmetjes zien die je dunne kousen omhoog houden. Een van de rode pumps wipt op en neer en het lijkt of dit een hypnotiserende werking heeft. In sneltreinvaart legen de heren het glas champagne en voor je op kan staan is er al een uit de bank gekomen.
“Blijf jij maar zitten, ik schenk wel bij.”

Binnen recordtijd is de fles champagne leeg. Je pakt de boottelefoon en vraagt aan de roomservice of ze zo vriendelijk willen zijn nog een fles te komen brengen. Als het kan wil je er ook een schaaltje verse aardbeien bij. Na tien minuten wordt er op de deur geklopt. Je maakt open en de man in het strakke witte uniform staat voor de deur. In plaats alles aan te nemen, draai je je om en loopt je de kamer weer in. Voordat je er erg in hebt ben je hem aan het complimenteren over zijn strakke uniform.
“Strijk je het pak zelf?”, vraag je een tikkeltje denigrerend. Hij bloost een beetje.
“Ik houd wel van mannen in een uniform.” Het lijkt wel of je de broers bent vergeten, maar in je ooghoeken houd je ze goed in de gaten.
“Hoe laat ben je klaar met werken?”
“Sorry mevrouw, maar we moeten ons discreet opstellen tegenover onze gasten. Ik heb nog niet de drang om hier vanaf te wijken.” Hij draait zich om en loopt weer naar de deur, opent deze en verdwijnt weer op het dek.

Als ook jij je weer wil omdraaien, voel je dat een lichaam je tegen houdt. Twee handen glijden langs je lichaam naar je heupen. Je voelt de zachte streling van zijn adem tegen je oor zodat één van je oorbellen op en neer beweegt. De handen masseren je heupen en langzaam gaan ze steeds verder naar voren. Je jurk schuift omhoog. Je sluit je ogen en besluit alles over je heen te laten komen. Je zet je voeten verder uit elkaar zodat alles binnen handbereik ligt.
“Je bent ons wel aan het uitdagen, ik heb het idee dat wij de regie maar eens over moeten nemen. Je dacht toch niet dat wij zouden toekijken hoe jij genomen zou worden door die gast in zijn witte uniform?”
In een flits schiet de gedachte door je heen dat je half naakt op bed ligt met een man half ontkleed, maar zichtbaar in een marine-uniform. De twee broers zouden dan uiteindelijk met zichzelf bezig zijn omdat ze zich niet meer in konden houden.

De handen duwen je op de rand van het bed. De man die achter je staat begint zijn broek los te maken. De ander staat al ontkleed naast je met zijn stijve in zijn hand. Snel omklemt je hand de zijne en je begint hem langzaam te strelen. Niet lang daarna staat de andere ook in volle sterkte naast je. Twee mooie, gladde pikken in een strakke erectie. Je merkt op dat ze groter geschapen zijn dan gemiddeld. Doordat je op bed zit is het niet moeilijk om ze één voor één te zuigen en ervoor te zorgen dat ze nog stijver en harder worden dan dat ze nu zijn. Dan nemen de sterke handen je op en trekken je jurkje uit. Je gaat op je knieën op de rand van het bed zitten zodat je gemakkelijk de ene broer een pijpbeurt kan geven. De ander is achter je gaan zitten en je voelt zijn stijve tegen je blote billetjes.

Twee handen gaan over je borsten die nog gehuld zijn in je rode bh. Je stijve tepels priemen zich door de rode stof. Wanneer een van de handen je borst verlaat voel je hem via je rug richting je billen gaan. Langzaam buig je verder naar voren en je zet je knieën uit elkaar. Je gladde lipjes staan ver uit elkaar en ze zijn zo nat dat het lijkt alsof je al een keer klaar bent gekomen. Als hij bij je billen is aangekomen begint hij ze te masseren. Je maakt je rug nog holler zodat zijn vingers je opgezwollen lipjes raken. Zijn middelvinger gaat van voor naar achter tussen de gespreide lippen door. Steeds wanneer hij je roze klitje raakt gaat er een stroomstoot door je lichaam. Je sluit je ogen en wacht op de volgende onverwachte beweging die zijn vingers gaan maken. Wanneer zijn vinger bijna aan het einde is gekomen, duw je je heupen naar achter zodat zijn vinger en klein stukje naar binnen stoot. Dit maakt je zo geil dat heel je lichaam tintelt en je de ander nog harder begint te zuigen.

Je rood gelakte nagels pakken hem goed van onder vast zodat je hem nog verder in je mond kan nemen. Af en toe voel je een klein schokje en stop je met zuigen om hem niet te vroeg klaar te laten komen. Dan voel je de heupen van de ander tegen je billen drukken en snel schuift zijn stijve bij je naar binnen. Je bent al zo geil dat verder vingeren niet meer nodig is en hij in één keer in je kan komen. Je voelt dat hij steeds dieper komt, zo diep is er nog nooit iemand in je geweest. Het lijkt wel of alle gevoelige plekjes aan de binnenkant van je lipjes worden gestimuleerd. Na drie stevige stoten kom je voor de eerste keer klaar. Dit is hetgeen wat je vaker wil voelen. Je spant je bekken om zijn stijve nog strakker tussen je lipjes te krijgen. Het gekreun van de tweede broer wordt ook heviger.
“Wat ben jij een lekker geil ding”, zegt degene die voor je staat. “Ik denk dat ik maar beter op het bed kan gaan liggen zodat jij op me kunt zitten.” Snel haalt hij zijn stijve uit je mond en gaat op zijn rug liggen. Je kruipt naar voren en voelt tot je spijt dat de stijve tussen je lipjes uit glipt. Snel ga je op de ander zitten om het warme genot weer te voelen.

Ritmisch ga je op en neer en je voelt dat hij nog dieper in je komt dan zijn jongere broertje. Als de ander ook op het bed komt en hij naar je gezicht kruipt, kijk je hem aan en duw je hem naar achter. Zijn ogen beginnen te twinkelen als hij begrijpt wat je bedoelt. Hij komt achter je zitten en begint met massageolie je billen te masseren. Je voelt koele stralen van de olie langs je bovenbenen in je kousen lopen. Dan komen zijn vingers steeds dieper en beginnen ze je billetjes te vingeren. Hij komt achter je zitten en duwt voorzichtig zijn stijve naar binnen. Heel even denk je dat het pijn gaat doen maar het tegendeel is waar. Al snel zit hij helemaal in je en gelijktijdig stoten de heren steeds dieper. Je komt helemaal in extase en je kunt alleen maar denken dat je nog nooit zoiets lekker hebt gevoeld. Je hersenen kunnen niet meer normaal functioneren en denken alleen nog maar aan lust. Eén voor één worden de bandjes van je bh naar beneden getrokken. Gelijk beginnen vier handen de stijf geworden borsten te masseren. Je kunt het niet meer uithouden en alles lijkt te zijn vergeten, het enige waar je aan kan denken is dat je dit gevoel nooit meer kwijt wil.

Wanneer zij dieper in je stoten druk je je heupen nog verder naar achter. En als ze op hun diepste punt zijn wordt het kreunen maximaal. Het kan niet anders dan dat de hele boot jullie kan horen. Twee handen masseren je borsten en twee handen je billen. Alles wordt warm van het wrijven en masseren. Je wilt het wel uitschreeuwen van genot wanneer je voelt dat je voor de tweede keer compleet klaar gaat komen. Al het bloed lijkt naar je hoofd te stromen wanneer er een warme golf door je lichaam trekt. Je kunt niet meer denken en het enige wat je voelt zijn twee kerels met twee grote geile stijve pikken die je tot een maximaal genot brengen. Uiteindelijk wordt de stijve tussen je billetjes vandaan gehaald en voel je een warme straal over je billen stromen. Kreunend en schokkend komt de eerste klaar. Niet snel daarna voel je enkele kleine schokken tussen je lipjes en snel ga je van hem af. Je draait je om zodat je zijn stijve nog net in je mond kan nemen voordat hij zich helemaal leeg spuit.

Zo diep mogelijk begin je hem te zuigen en al snel voel je dat hij gaat komen. Het lijkt wel of het topje nog dikker word en dan komt de totale ontlading. Je voelt het warme vocht diep naar binnen stromen. Met kleine halen zuig je alles er uit. Het vocht is warm en zoeter dan honing en je hebt nog nooit zoiets lekker geproefd. Dan laat je je uitgeput achterover vallen en nestel je jezelf tussen de twee sterke maar bezwete lichamen. Langzaam van je in slaap. Het laatste wat je je nog kan herinneren is dat je weet dat je nog één dag en nacht alleen hebt. En die tijd zal nog beter worden dan de laatste paar uur.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *