— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hete douche

Ik stap onder de douche en draai de kraan open. Als het water warm genoeg is, laat ik het over mijn hele lijf stromen. Het wordt al behoorlijk warm in de douche, de deur van de douche beslaat ervan. Plots gaat de deur van de badkamer open en ik draai me om. Je maakt de deur van de douche open en ik zie dat jij het bent.
”Mag ik mee douchen?” vraag je.
Ik strek mijn hand uit en je pakt die vast. Dan stap je bij me onder de hete douche. Twee naakte, gladde lijven in een dampende douchecabine. Je pakt een washandje en de douche-gel, en doet een beetje op het washandje. Glimlachend begin je me in te zepen. Je begint bij mijn hals en strijkt het washandje langzaam over mijn rug naar mijn kont. Die zeep je eens lekker goed in en je kan het niet laten om eens goed in mijn kont te knijpen. Je strijkt met je hand over mijn rug en ondanks dat het al behoorlijk warm is in de douche, gaat er een rilling over mijn rug. Je zeept mijn benen in en legt het washandje aan de kant. Dan duw je je naakte lijf tegen me aan en vouwt je handen over mijn borsten. Daar laat je ze even rusten. Ik leg mijn handen over de jouwe en druk je handen stevig tegen mijn borsten aan. Je speelt met mijn tepels en ik geniet. Dit is nog eens lekker douchen!

Je pakt het washandje weer en draait me om, zoent me even en gaat weer verder met inzepen. We kijken elkaar aan en je bereikt mijn borsten. Lieflijk zeep je ze in. Verder naar beneden zeep je ook de voorkant van mijn benen in. Je duwt me onder de straal van de douche en de zeep druipt van mijn lijf. Ik laat mijn handen op je lijf rusten en ik kijk je intens aan. Je komt je met je mond dichter bij de mijne en geeft me een zoen. Ik open mijn mond en lik met mijn tong langs jouw lippen. Ook jij opent je mond en onze tongen spelen met elkaar. Met mijn handen verken ik je hele bovenlijf. Dan pak ik het washandje en is het mijn beurt om jou in te zepen. Ik kan het niet laten om met mijn ene hand voorzichtig langs je groeiende lul te gaan. Je zucht eens en kijkt me aan. Ik lach naar je en gebaar je om te draaien. Ik zeep de achterkant van je lijf in en trek je vervolgens naar achteren, zodat we samen onder de douche-straal staan. Ik sla mijn handen om je lijf en leun even lekker tegen je aan. Dan voel ik jouw lippen weer op de mijne, terwijl je vingers langs mijn lijf naar beneden dalen en rondjes draaien rond mijn gevoelige plekje. Je wrijft met je vinger over mijn klitje en duwt dan langzaam een vinger bij me naar binnen. Langzaam beweeg je je vinger in en uit mijn kutje, en ik moet me aan je vasthouden, want dit is lekker!

Je vingert me nog een tijdje lekker door en ik denk:
“Nu is het mijn beurt” Ik begin je oorlel te likken en al likkend en spelend met je hele lijf, werk ik me langzaam naar beneden toe. Ik grijp je kont vast en geef er een tets op. Ja, die kont van jou is lekker. Ik wrijf met een vinger over je inmiddels harde lul en streel je ook over je ballen. Ik kijk naar je en zie je genieten. Dan neem ik je lul in mijn hand en begin je langzaam af te trekken. Ik zak door mijn knieën en lik aan je ballen. Je aait me over mijn hoofd en er ontsnapt je een kreun. Ik kijk omhoog en je kijkt me vol geiligheid aan. Ik blijf je aankijken en terwijl ik dat doe, lik ik met mijn tong langs je lul, om hem vervolgens in mijn mond te nemen. Ik voel je lul in mijn mond nog meer groeien, wat mij nog geiler maakt en ik begin je heftig te pijpen, totdat je klaarkomt en je geil over me heen spuit.

Nu neem je mij weer onder handen, je zakt door je knieën en duwt mijn benen een beetje uit elkaar, zodat je makkelijk bij mijn gevoelige plekje komt. Je likt met je tong langs mijn venusheuvel en een siddering gaat door mijn lijf. Je trekt mijn schaamlippen uit elkaar en verkent met je tong mijn kutje. Je likt en zuigt me heerlijk en ik kan me niet beheersen, ik wil je in me voelen. Binnen no time heb ik je lul weer keihard gemaakt. Ik trek je omhoog en jij tilt mij op en zet me tegen de muur aan. Je lul schuift makkelijk bij me naar binnen en ik leg mijn handen op je schouders. Je begint te bewegen en ik kan je in deze positie lekker diep in me voelen. Ik klem mijn benen nog wat steviger om je heen en laat me gaan. Na een tijdje zo doorgegaan te zijn, besluiten we om het ergens anders af te maken.

Je pakt gauw de handdoeken en we drogen ons snel af. Je draagt me naar de keuken en zet me op de aanrecht. Ik schuif een beetje naar voren en je zit weer snel in me. Een aanrecht is heus niet alleen om aan te koken. Steeds harder en harder neuk je me. We hijgen en kreunen erop los, maar het is ook zo verdomd lekker. Het duurt niet lang meer of ons orgasme kondigt zich aan. Terwijl ik zelf schokkend klaar kom, voel ik hoe je in me spuit. Onze sappen vermengen zich met elkaar. Uitgeput ploffen we op de bank, precies op tijd voor het Journaal.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *