— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een dagje aan het strand

De zon stond hoog aan de hemel toen we besloten een rustiger plekje te zoeken. Na een heerlijke ochtend op het strand kregen we plots genoeg van de jengelende kinderen, patatlucht en voetballende vaders. Op ongeveer tien minuten lopen wisten we een duinpan te vinden die behalve mooi, ook nog eens heerlijk rustig was. Bovendien, dacht ik stiekem, zouden we daar ook wat makkelijker naakt kunnen zonnen, zodat mijn hele lijf bruin zou worden. Van Felix wist ik dat hij genoot van dit soort dagen; op een vol strand elkaar een beetje plagen, vieze woordjes toefluisteren en kneepjes geven op plekken waar dit eigenlijk net niet kan. Eigenlijk waren we de hele ochtend bezig geweest elkaar langzaam op te winden, een voorspel van uren.

Volkomen uit de wind legden we onze handdoeken op het hete zand en we gingen liggen. Een poosje deden we niets anders dan elkaar broeierige blikken toewerpen en van top tot teen bekijken. Ik besloot Felix een beetje uit te dagen en draaide me op mijn buik. Mijn handen gleden naar beneden en zachtjes trok ik mijn bikinibroekje een stukje tussen mijn billen. Felix zuchtte zachtjes en bleef naar me kijken zonder zelf te bewegen.
“Vind je het leuk om te kijken naar meisjes die met zichzelf spelen?” vroeg ik hem. Hij knikte. Terwijl ik dit zei voelde ik mijn poesje nat worden en een rilling over mijn rug trekken. Plagerig draaide ik wat met mijn billen en schoof langzaam mijn hand tussen mijn benen.

Opgewonden kwam Felix dichterbij terwijl ik zachtjes over mijn klitje streek. Ik voelde hoe hij zijn handen op mijn billen legde en er zachte kneepjes in gaf. Hij streelde mijn rug van onder tot boven, tot aan mijn broekje waar ik mijzelf inmiddels heerlijk aan het vingeren was. Ik bracht mijzelf tot aan de tintelgrens en zorgde ervoor dat ik net niet klaarkwam, heerlijk vond ik dat! Felix draaide mij op mijn rug, trok het bikinibroekje uit en schoof een opgevouwen handdoek onder mijn billen. Hij kon nu goed zien hoe opgewonden ik was en bewonderde even mijn glinsterende poesje. Snel ging ook zijn broekje uit en na een hartstochtelijke kus zoende hij zich via mijn borsten een weg naar beneden. Ik drukte zijn hoofd tussen mijn benen en voelde zijn tong tegen mijn gleufje. Zwaar ademend genoot ik toen hij zachtjes aan mijn clitoris begon te likken en een vinger naar binnen duwde.

Op dat moment gleed mijn blik over de rand van de duinpan en zag ik iets dat mijn adem deed stokken. Zag ik dat goed? Waren daar andere mensen? Terwijl wij ons onbespied waanden en heerlijk bezig waren had zich op nog geen tien meter afstand een ander stelletje genesteld. In een reflex trok ik een handdoek naar me toe en een gevoel van schaamte overviel me. Van een afstandje namen we elkaar op terwijl ik haastig mijn lichaam bedekte.
“Wat zijn dat voor een rare lui, om zomaar hier te gaan zitten?”, fluisterde ik tegen Felix die op zijn buik naast mij lag.
“Geen idee” mompelde hij, “maar ze schijnen zich niet bezwaard te voelen”. Onwillekeurig blikte ik naar de overkant om eens beter te kijken wie deze indringers waren.

Mijn ogen werden gevangen door de brutale blik van een blond meisje van mijn eigen leeftijd. Zongebruinde huid, hip kapsel en een modieus bikinisetje. Eigenlijk deed ze me een beetje denken aan een vriendin waar ik vaak mee ga dansen. Vanachter mijn handdoek had ik goed zicht op haar sportieve lijf en kon zelfs een klein enkelbandje zien glinsteren. Haar ogen bleven me recht aankijken en een klein lachje speelde rond haar lippen. Het vriendje kon ik iets minder goed zien; een jongen met krullen die vlak achter haar zat en af en toe iets in haar oor leek te fluisteren. Felix was ondertussen tegen mij aan gekropen en meende dat het tenminste geen vieze oude gluurders waren.

Aan de overkant ging het meisje iets verzitten en leunde tegen haar vriend aan. Ik zag dat de jongen zachtjes kusjes in haar nek duwde en nog steeds dingen in haar oor fluisterde. Zijn handen gleden over haar lichaam en bleven liggen op haar bovenbenen. Het meisje lachte haar tanden bloot en gaf me een bemoedigend knikje. Ze leunde nog iets verder achterover en deed haar benen van elkaar zodat ik haar hele lijf goed kon zien. Ademloos keken we toe terwijl de jongen zijn hand in haar slipje liet glijden en masserende bewegingen begon te maken. Het meisje genoot hier zichtbaar van; ik zag haar tepels hard worden en kon haar zelfs zacht horen kreunen.

Terwijl ik mijn ogen op haar gericht hield bracht ik mijn handen naar de pik van Felix en merkte hoe opgewonden hij werd. Zachtjes begon ik hem af te trekken terwijl we niets misten van het schouwspel aan de overkant. Ik legde de handdoek naast ons neer en zag hoe geil het stelletje werd van de aanblik van onze naakte lichamen. Vreemd om te merken hoe snel mijn stemming omsloeg. Als in een droom voelde ik totaal geen schaamte meer, wel een kletsnatte opwinding.

“Ik ga je gek maken” hoorde ik mijzelf tegen Felix zeggen. Ik ging op mijn knieën zitten, legde mijn handen rond zijn pik en begon aan zijn eikel te zuigen. Nog steeds wierp ik het meisje bij elke handeling een blik toe en zag dat zij inmiddels ook op haar knieën was gaan zitten. Haar vriend ging achter haar zitten, trok haar billen naar zich toe en begon haar te neuken. Nog steeds zuigend op de pik van Felix genoot ik van haar borsten die bij elke stoot zachtjes heen en weer wiegden en ik reageerde hierop met zachte kneepjes in Felix’ ballen. Het meisje gaf me een knipoog en draaide zich richting haar vriendje die zichtbaar genoot. Het leek alsof er een afspraak bestond tussen die twee: meteen na deze blik liet hij haar los, gaf nog een speels tikje op haar billen en keek toe hoe zij zich langzaam in onze richting bewoog.

Vanuit mijn ooghoek zag ik hoe ze achter mij ging zitten en haar vriendje wenkte. Het voelde alsof ik onder hoogspanning stond toen zij haar handen even over mijn billen streek en zachtjes giechelde. Ik liet de pik van Felix los en draaide mij om. Even keken we elkaar diep aan voordat de lust het overnam en we aanvielen. Ze nam mijn borsten in haar handen en likte aan mijn harde tepels, heerlijk! Geil keek ik af en toe naar haar vriend en Felix, die vlak naast ons poedelnaakt van dit schouwspel genoten. Ik rook dat ze hetzelfde parfum droeg als ikzelf en drukte mijn tong in haar nek. Was ik het die dit deed? Onvoorstelbaar dat ik dit durfde, genot doet blijkbaar vreemde dingen met je! Ze pakte mijn hand en drukte die tussen haar benen terwijl op hetzelfde moment haar vriend haar borsten pakte en aan haar oorlel likte. Ik voelde hoe nat ze was en kon haar ademhaling horen versnellen. Telkens als ik mijn hand naar de achterkant van haar kutje liet dwalen voelde ik de harde pik van haar vriend en wreef die zachtjes over haar klitje.
“En nu hij” fluisterde ze op Felix wijzend. “Volgens mij heeft hij ook wel zin in een feestje”.

We duwden Felix op zijn rug en begonnen zijn pik te zoenen en te likken. Ook hierbij keken we elkaar vaak aan en gaven elkaar kleine kusjes.
“Lekkere parfum,” hijgde ik tussen twee likjes door. Op dat moment merkte ik dat haar vriend met mijn poesje speelde en zijn handen afwisselend van mij naar zijn vriendin liet gaan. Stiekem was het iets waar ik al langer over fantaseerde; zoveel handen, zoveel lijven, nooit gedacht dat dit soort dingen echt konden gebeuren. Ik duwde mijn billen verder naar achteren en kon het niet meer houden; schokkend schoof mijn poesje over zijn vingers en ik voelde hoe ik klaarkwam.

Ik liet me met mijn gezicht naar het meisje over de pik van Felix zakken zodat ze kon zien hoe we neukten. Zij likte weer aan mijn borsten terwijl haar vriend zijn pik van achteren tegen haar gleufje drukte. Een luide kreun volgde toen hij in een keer diep in haar stootte. Weer was daar die blik: ze bleef me aankijken, ook toen ze de ballen van Felix pakte en zijn pik helemaal in mijn poesje duwde. Afwisselend streelde ze mijn clitoris en trok ze Felix bij me naar binnen. Ze maakte grommende geluidjes en wiegde haar heupen om zoveel mogelijk pik te voelen. Op het moment dat haar vriend zijn handen op haar borsten legde kwam ze klaar en keek me demonstratief aan. Nog een keer duwde ze de ballen van Felix helemaal omhoog en ik voelde hoe zijn zaad omhoog spoot. Ook ik zag nog een keer sterretjes door zijn orgasme en aan het geluid te horen haar vriendje ook.

Opeens grote stilte, een beetje onwennig giechelen en kleding rapen.
“Lekker hè, die Yves Saint Laurent” stamelde ik, “ik draag het zelf ook al jaren, hoe heet je eigenlijk?”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *