— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Souvenir

Het was een warme avond in juli. Ik had al een hele tijd geleden een afspraak gemaakt om bij Naomi, een oud studiegenootje, iets te gaan drinken. We waren nooit echt goede vriendinnen geweest, maar toen ze me uitnodigde kon ik geen nee zeggen. Eigenlijk had ik er helemaal geen zin in, maar omdat ik het lullig vond om af te zeggen besloot ik toch maar te gaan.

Toen ik ‘s avonds binnenkwam zag ik dat ze al wijn voor me had ingeschonken, en tot mijn verbazing dacht ik nog iemand te zien zitten. Blijkbaar zag Naomi me kijken, want ze zei verontschuldigend:
“Ja sorry, mijn broertje is er ook. Hij moest in Maastricht zijn voor zijn werk en hij woont in Amsterdam, dus hij blijft hier een paar dagen. Ik hoop dat je het niet erg vindt?”
“Nee natuurlijk vind ik het niet erg!”, zei ik. Ik was allang blij dat ik niet de hele avond alleen met Naomi hoefde te kletsen.

Naomi stelde me aan Mattijs voor. Hij was niet heel lang, maar hij had wel een prachtig lichaam. Brede schouders en ogen die net zo bruin waren als de grote bos met krullen op zijn hoofd. In tegenstelling tot Naomi, die nogal overdressed gekleed was, zag hij er simpel uit: een wit T-shirt met een vage opdruk, een iets te wijde spijkerbroek en blote voeten. Hij stak zijn hand uit en keek naar me met verbaasde ogen. Omdat hij zich geen houding wist te geven, grapte hij tegen Naomi:
“Waarom heb je niet gezegd dat Hester zo knap is?”
Ik gaf hem een hand en ik voelde dat ik moest blozen.

We gingen op de bank zitten en ik pakte mijn wijntje. Terwijl ik met Naomi kletste over haar nieuwe baan, zag ik dat Mattijs niet veel moeite deed om te verbergen dat hij naar me keek. Iedere keer als ik ook naar hem keek, kruisten onze blikken elkaar en voelde ik een schok door me heen gaan. Zijn blik werd steeds indringender. Ik luisterde eigenlijk al helemaal niet naar Naomi, terwijl ik het steeds warmer kreeg door de aanblik van Mattijs. Naomi had helemaal niets door, want ze had duidelijk te veel wijn gedronken. Ze bleef maar tegen me praten tot Mattijs tegen haar zei:
“Zeg Naoom, wil je niet weten hoe het met Hester gaat?” Naomi moest lachen en vroeg me inderdaad hoe het met me ging. Ik zei dat het goed ging en ik vertelde oppervlakkige dingen over mijn werk. Ik zag dat Mattijs aandachtig zat te luisteren terwijl ik mijn verhaal zat te vertellen. Na nog geen vijf minuten zei Naomi:
“Jongens, het is genoeg geweest, ik ga naar bed.” Nog voor ik haar gedag kon zeggen waggelde ze de kamer uit.

Daar zat ik dan, op het kleine bankje tegenover Mattijs, die op de grond zat op zo’n groot kussen. Hij verontschuldigde zich voor zijn zus, maar verder zeiden we niet zo veel tegen elkaar. Wel bleven we elkaar aankijken. Mijn ademhaling ging steeds sneller en nu hoorde ik ook zijn ademhaling. Ik wilde zo graag dat hij me aan zou raken en ik voelde mijn huid tintelen. Ik besloot me in te houden en snel naar huis te gaan. Ik zei dat ik morgen vroeg op moest staan dus dat ik maar beter naar huis kon gaan. Hij zei niks en bleef zitten.

Ik liep naar de hal om mijn tas en mijn sjaaltje te zoeken. Ik kon ze even niet zo snel vinden en het licht was ook nog eens kapot. Toen ik bukte om op de grond naar mijn spullen te zoeken, voelde ik ineens een warme hand op mijn heup. Ik draaide me met een ruk om en keek recht in het gezicht van Mattijs. Hij legde zijn handen op mijn billen en we bleven elkaar aankijken voor zover dat kon met het zwakke licht vanuit de woonkamer. Hij drukte zijn heupen tegen die van mij en ik voelde door mijn rokje dat hij al aardig opgewonden was. Zijn handen gingen steeds hoger onder mijn shirtje over mijn rug. Hierbij bleven we elkaar strak aankijken.

Zijn handen verdwenen onder mijn rokje en hij kneedde mijn billen. Hij ademde steeds heftiger en drukte zijn heupen nog steviger tegen me aan. Mijn ene hand streelde door zijn krullen en mijn andere hand verdween achter in zijn broek. Hij begon me overal te strelen maar hij ontweek mijn kutje. Dit maakte me alleen maar natter. Hij gaf kleine kusjes in mijn hals, op mijn nek en op mijn kaak. Ik was zo opgewonden dat ik een harde kreun uitsloeg. Hij fluisterde dat we misschien beter naar de woonkamer konden gaan.

Al strelend liepen we de woonkamer in en ik ging op het grote kussen zitten. Daarbij trok ik mijn benen op zodat hij aan de donkere plek op mijn string kon zien hoe nat ik was. Hij ging op zijn knieën tegen me aanzitten en drukte me achterover op het kussen. Nu konden we ons echt niet meer inhouden. Hij lag nu bijna helemaal boven op me en gaf me een heerlijke, wilde tongzoen. Ondertussen maakte ik zijn riem en broek los en trok zijn boxer met zijn broek tegelijk naar beneden. Ik keek en zag zijn pik rechtop staan. Die wilde ik helemaal in mij voelen. Hij trok mijn shirtje uit en schoof mijn rokje helemaal tot over mijn borstkas. Ook mijn string moest eraan geloven. Ik pakte de achterkant van zijn T-shirt en trok het over zijn hoofd. Hij was nu helemaal naakt en ik had alleen mijn rokje en mijn bh aan. Ik zat nu rechtop en in één beweging maakte hij mijn bh los. Hij pakte mijn borsten en begon ze te strelen en te kneden.

Op het moment dat hij mijn borsten likte, kreunde ik hard. Ik streelde zijn haar, schouders en armen terwijl hij mijn borsten verwende alsof het zijn beroep was. Nu ging hij langzaam met één hand naar mijn kutje. Toen hij voelde dat ik helemaal nat was, hoorde ik hem kreunen. Hij tongzoende me ging met twee vingers bij me naar binnen terwijl hij met zijn duim mijn klit bewerkte. Ik keek hem diep in zijn ogen en zag alleen maar geilheid. Hij steunde nog steeds op zijn knieën en hij zette nu ook zijn armen naast me. Nu kon ik me niet meer inhouden. Ik wilde keihard geneukt worden. Hij leek het te zien in mijn ogen en fluisterde:
“Je wilt dat ik je neuk hè? Zeg het dan!”
“Neuk me,” zei ik zachtjes.
“Harder!”, gebood hij.
“Neuk me!”, schreeuwde ik. En met één harde stoot kwam hij in me. Terwijl hij me neukte bleef hij me aankijken en ik hoorde hem dieper ademhalen. Hij gebaarde me om te draaien en zo lag ik met mijn onderarmen op het kussen, met mijn knieën op de grond en met mijn billen omhoog.

Mattijs zat achter me en duwde zijn pik in me. Hij boog over me heen zodat zijn hoofd naast het mijne kwam. Hij hijgde hard in mijn oor; wat was dit opwindend! Af en toe moest hij even stoppen omdat hij bijna klaarkwam, maar op een gegeven moment hield hij het niet en ik voelde dat hij spoot. Ik kwam al bijna, maar nog net niet. Toen was ik aan de beurt. Ik lag op mijn linkerzij en hij kroop tegen me aan. Met zijn rechterhand aaide hij via mijn buik naar mijn kutje, en omdat ik nog super opgewonden was, kwam ik bijna meteen schokkend klaar. Ik draaide me naar hem om en gaf hem nog een lange tongzoen.

Snel trok ik mijn shirtje en mijn slippers aan. Ook hij trok zijn broek en shirt weer aan en hij begeleidde me naar de deur. Nog één zoen dan, voordat ik wegging. Toen ik de deur achter me dicht trok besefte ik pas dat ik vergeten was om mijn string weer aan te doen. Ik besloot hem niet meer op te halen. Mattijs zou een mooi aandenken aan me hebben…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *