— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Station te ver

Mijn dag was rustig begonnen. Ik had een lekker schuimbad genomen, mijn lange bruine benen zorgvuldig geëpileerd en mijn schaamstreek voorzichtig geschoren. Ik had met zorg mijn kleding uitgekozen; een wijde, zwarte broek en een blauw topje. Een nauwsluitend jasje maakte het compleet en liet mijn taille en decolleté mooi uitkomen. Mijn borsten zaten verpakt in een lichtblauwe kanten beha met een halve cup die mijn tepels vrij lieten. Mijn string paste erbij, en zat als gegoten.

Nu was de dag zo goed als voorbij en ik ging op weg naar huis. Het was eigenlijk al laat, later dan ik normaal de trein nam. In het treinstel zaten niet veel mensen, maar er zouden er nog meer instappen. Ik had gekozen voor een plek waar je met vier personen kon zitten. Ik strekte mijn lange benen uit en schoof ze onder de bank tegenover mij. De dag flitste in flarden door mijn hoofd. Ik had tijdens mijn late dienst drie kindjes op de wereld gezet. Ik vond het toch het mooiste beroep op aarde. Zo veel vreugde na ongekende oerkracht maakte mijn beroep erg bijzonder. Het werken met allemaal mooie mensen maakte mijn baan ideaal. Tenminste, voor mij wel. Van een paar mannen raakte ik danig in de war, soms zelfs opgewonden. Een van de ‘verse’ vaders van twee maanden terug had prachtige blauwgroene ogen, net als zijn pasgeboren zoontje. Als die later groot is, zal hij de vrouwen van zich af moeten slaan!

Glimlachend dommelde ik in slaap door het monotone gerammel van het treinstel. In mijn slaap kwam ‘de vader’ ook voor, en hij deed heerlijke dingen met me. Mijn tong streek langs mijn lippen en mijn tepels werden hard. De enige die dat overduidelijk merkte was de vrouw die tegenover me zat. Ze had halflang krullerig haar, lichtbruin en glanzend. Ze hield mij nauwlettend in de gaten, maar ik had niets door. In mijn droom lag ik naakt, met mijn benen in de beugels en zat hij met zijn hoofd tussen mijn benen. Zijn tong speelde een heerlijk spel met mijn klit. Hij likte snel en zoog erop. Met twee vingers ging hij steeds sneller in en uit mijn kleddernatte kale mutsje. De geile sappen gleden langs zijn hand en hij likte ze allemaal op. Ik smaakte goddelijk, een beetje zoet, liet hij weten. Met zijn duim duwde hij mijn klitje op en bewoog zijn tong in een rap tempo over mijn gevoeligste plekje. Ik kwam kronkelend van genot klaar. In mijn slaap had ik mijn hand tussen mijn benen laten glijden. De man uit mijn droom fluisterde heerlijke dingen in mijn oor over wat hij allemaal met mij wilde doen.

De vrouw tegenover mij raakte opgewonden van dit tafereel en kneep in haar tepels. Het treinstel was toch zo goed als leeg, niemand die het zag. Toen even later de trein op station Leeuwarden stopte, maakte de vrouw mij wakker. Ik herkende haar niet direct, ik was nog slaapdronken en gedesoriënteerd. Toen ze me vertelde dat dit het eindstation was, herkende ik haar. Het was Angie, we hadden samen bij dezelfde studentenvereniging gezeten. Toen ik opstond, stond de man achter mij ook op. Hij had een wazige blik in zijn ogen. We keken elkaar aan en hij glimlachte geheimzinnig. Met een schok realiseerde ik me dat hij zojuist in mijn droom de hoofdrol had gespeeld. Hij liet ons voorgaan in de nauwe gang tussen de banken en streelde in het voorbijgaan mijn billen. Aangenaam verrast keek ik achterom. Hij keek brutaal terug en liet zijn hand verder glijden. Bij het uitstappen werd ik me bewuster van mijn omgeving. Leeuwarden!

Door mijn erotische droom had ik het omroepen van Akkrum gemist. Shit! Ik baalde ontzettend van mezelf. Angie keek me vragend aan en snel legde ik mijn probleem uit. Zij maakte mijn probleem nog groter door me erop te wijzen dat er geen trein terug ging. Ook de bussen reden niet meer die kant op en de taxistandplaats was leeg. Ze stelde voor dat we met haar meegingen. We? Ik draaide me om en ik keek voor de tweede keer in de blauwgroene ogen van mijn Medepassagier.
“Timo,” zei hij, en ik schudde zijn hand. Voordat ik de kans kreeg uit te leggen dat wij niet bij elkaar hoorden, had hij haar al bedankt. We liepen met zijn drieën terug door de stationshal, trap af en op, naar de wijk achter het station. Angie haalde haar fiets uit het rek en ik deed mijn spullen in een van haar fietstassen.

We kletsten wat over koetjes en kalfjes toen Angie vroeg hoe wij elkaar hadden leren kennen. Ik stond even met mijn mond vol tanden, maar Timo vertelde dat ik de verloskundige van zijn schoonzus was. Hij was bij de bevalling geweest omdat zijn tweelingbroer door een ongeluk met zijn motor er niet bij kon zijn. Een aantal vraagtekens die tijdens de bevalling waren gerezen, werden zo opgelost. Vervolgens wilde hij weten hoe Angie en ik elkaar kenden. Angie keek wat ongemakkelijk dus vertelde ik hoe het zat. We kenden elkaar al jaren en hadden onder invloed van menig biertje elkaars lichaam ontdekt. We hadden ook samengewoond, omdat dat als student toch voordeliger was. Dat we vriendjes deelden en samen experimenteerden maakte het nog leuker. Timo lachte en zei zich er een lekker beeld bij te kunnen vormen.

Inmiddels waren we bij haar huis aangekomen en we liepen snel door naar de woonkamer. Ik plofte neer op de bank en Timo ging naast me zitten. Hij kriebelde in mijn nek en trok mij tegen zich aan. Hij fluisterde geile dingen in mijn oor terwijl Angie drinken inschonk. Zijn tong gleed door mijn schelp en zachtjes beet hij in mijn oorlelletje. Ik voelde mijn onderbuik krampen. Angie kwam terug met drie biertjes en wij gingen rechtop zitten. Ze benadrukte dat we vooral door moesten gaan, maar dat ze dan graag wilde kijken. Als wij het goed vonden wilde ze ook meedoen, maar met kijken zou ze ook genoegen nemen. Vroeger deden we dat ook, zo kregen we het vaak voor elkaar dat het uitmondde in een geweldig lekker trio.

Timo keek mij aan en we staken gelijktijdig onze armen uit. Angie ging aan de andere kant van Timo zitten en liet haar hand over zijn buik glijden. Vlot trok zij het shirt uit zijn broek, hij trok het zelf helemaal uit. Ze trok ook aan mijn jasje dat al snel dezelfde richting volgde als haar blouse. Mijn keiharde tepels priemden door het blauwe topje naar voren. Timo kneep er zachtjes in en liet mij kreunen van genot. Ik deed hetzelfde bij hem, maar dan met mijn mond. Angie volgde mijn voorbeeld en knabbelde op zijn andere tepel. Timo leunde achterover op de bank en zag dat ik Angie zoende. Eerst rustig, verkennend, later heftig tongzoenend. Het was toch al ruim tien jaar geleden, maar het voelde heel vertrouwd.

Timo liet zijn hand over mijn rug glijden, trok mijn topje uit en haakte mijn beha los. Bij Angie deed hij hetzelfde. Zijn handen streelden onze tieten terwijl onze handen zijn lichaam verkenden. Samen knoopten wij zijn gulp open en trokken zijn broek naar beneden. In de tijd dat hij zijn schoenen uittrok, schopten wij onze pumps uit en liet ik ook mijn broek zakken. Angie stapte snel uit haar rokje en string. Timo sjorde de mijne naar beneden, duwde me op de bank en begroef zijn handen in mijn heupen. Hij duwde met zijn hoofd mijn lange benen uit elkaar en liet zijn tong door mijn al natte spleet glijden.

Mijn droom in de trein kwam uit, maar in werkelijkheid was het nóg beter. Hij schoof mijn billen verder onderuit en likte razendsnel mijn klitje. Ik voelde dat Angie hem aan het pijpen was door het schokken van zijn lichaam. Door de ongecontroleerde bewegingen van Timo’s tong voelde ik mijn orgasme snel naderen. Angie’s zachte hand gleed langs de binnenkant van mijn been. Ze liet zo drie vingers in mijn kutje zakken, dat ging erg makkelijk want ik was botergeil. In het tempo dat zij aan Timo’s grote lul zoog haalde ze haar vingers uit mijn kutje. Steeds sneller schoof ze haar vingers heen en weer, mijn onderbuik krampte voor de tweede keer samen en ik kwam hijgend klaar. Ook Timo kon zich niet inhouden en spoot zijn zaad diep in haar keel.

Enigszins buiten adem besloten we het gemak van het bed op te zoeken. Angie ging ons voor en ging direct op bed liggen. Ik kroop op handen en knieën naar haar toe. Timo bleef op een afstandje staan kijken. Ik kuste haar knieën op weg naar boven. Bij haar natte glinsterende kutje aangekomen, keken we elkaar aan. Ik liet mijn ringvinger door haar lippen glijden en stak twee vingers bij haar naar binnen. Met mijn duim duwde ik haar kloppende klitje iets hoger en begon haar razendsnel te likken. Mijn hand gleed langs haar lijf naar haar tepels waar ik zacht in kneep.

Ze gebaarde naar Timo dat hij haar vibrator moest pakken. Vervolgens kwam hij achter mij zitten en duwde zonder enkele moeite de staaf in mijn soppende gleuf. Hij zette het trillende deel aan en bewoog snel in en uit. Het koste moeite om me te concentreren, het was zo lekker! Angie haalde nog een dildo tevoorschijn die ik nat likte en bij haar naar binnen bracht. Met een vinger in haar sterretje was ze heerlijk gevuld. Ik likte snel door en proefde haar heerlijke sappen.
“Oh, Anke, wat doe je dit weer heerlijk. Net als vroeger, dat heb ik wel gemist hoor.”

Timo zat nog achter me en ik hoorde dat hij zijn lul, die alweer fier rechtop stond, nat maakte. Hij kwam dichterbij en zette druk op mijn rozet. Langzaam voelde ik hoe hij mijn darmen opvulde. Toen ik een beetje gewend was aan dat gevoel, begon hij diep in mij te stoten, steeds sneller en sneller. Samen met de vibrator die nog in mijn poesje zat zorgde het voor een enorm gevuld gevoel. Wat ontzettend lekker! Ondertussen liet ik de dildo steeds harder heen weer gaan. Het duurde niet lang of ik kwam spuitend klaar. Dat was me nog nooit gebeurd! Mijn heftige gekreun en gehijg hadden Angie en Timo verder aangemoedigd. Al snel voelde ik zijn hete zaad in mijn darmen spuiten. Ook Angie verkrampte tijdens haar orgasme en kwam heerlijk klaar. Ik voelde haar klitje heftig kloppen onder mijn tong. Ik ging heel gemeen nog even door met likken.

Ik voelde Timo verslappen en ging op mijn zij naast Angie liggen. Timo kroop aan de andere kant, en zo vielen wij in slaap. Later die nacht hebben we de rollen omgedraaid en is Angie dubbel genomen. We hebben heerlijk genoten van elkaar en zullen vast vaker afspreken.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *