— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Toscane 2009

Toscane 2009…..

Afgelopen zomer ben ik op vakantie naar Toscane geweest. Niet voor het eerst. Mijn twee dochters en man zijn, evenals ikzelf, verzot op het leven in Toscane. Dit jaar hadden we een caravan gehuurd op een prachtig camping waar naast veel Nederlanders, ook aardig wat Italianen vakantie vieren.

Mijn huwelijk met Aart is absoluut goed te noemen. We zijn al bijna vijftien jaar getrouwd en op ons seksleven is eigenlijk niet veel aan te merken. Uiteraard is het allemaal niet meer zo spannend als vroeger maar vervelen doet het eigenlijk nooit.

De dagen in Toscane zagen er eigenlijk best vaak hetzelfde uit. s’ Ochtends rustig aan, vervolgens naar het strand, zwembad of naar een van de prachtige middeleeuwse stadjes, in de namiddag een wijntje of biertje, s’ avonds heerlijk eten in de omgeving of bij een van de restaurantjes op de camping en s’ avonds op het grote, gezellige terras nog wat koffie of een drankje na.

Terwijl ik, samen met Aart, op dit overvolle en oergezellige terras een ijskoude limoncello nuttigde en er een Italiaanse zanger aan het optreden was, viel mijn oog op een aantrekkelijke man van mijn leeftijd, die twee tafels verderop zat. Hij had donkere krullen, leek goed gebouwd en was in het gezelschap van zijn vrouw of vriendin. Dit wist ik want ik had dit stel al vaker samen gezien.

Hun tafel was evenals de onze ook bezet door vrienden. Aart was in een druk gesprek verwikkeld met onze vrienden over de snelste route naar Volterra en de vrouw van de krullenbol was eveneens aan het praten. Ik zag dat de man opstond om wat te drinken te halen en dat hij even later terug kwam met een vol dienblad. Ik zag ook dat deze man een stevige kont had en dat zijn bruine ogen een enorme ondeugd uitstraalden.

Vast een Italiaan. Deze ogen keken nu ongegeneerd naar me en even wist ik niet waar ik moest kijken. Ik had zo’n typisch vakantiejurkje aan ik voelde zijn blik over mijn hele lichaam. Ik kreeg het erg warm en wist even niet wat te doen. Wat was er toch met me aan de hand?

Ik begon zijn blik echter te vangen en keek hem een poosje recht aan. Ik glimlachte onzeker en constateerde vervolgens dat deze heer mij, in het bijzijn van mijn man en zijn partner, een duidelijke knipoog gaf. Ik schuifelde onrustig heen en weer maar genoot enorm van de overduidelijke aandacht die me door zo’n knappe vent gegeven werd.

Toen hij vervolgens weer opstond en richting de bar verdween om nog iets te bestellen, was ik niet eens verbaasd over mijn volgende actie. Ik bood de kinderen spontaan een ijsje aan en verdween ook richting bar. Weer vroeg ik mezelf af waar ik in hemelsnaam mee bezig was.

Diep in mijn hart wist ik het eigenlijk wel. Het was erg druk bij de bar. Ik had uiteraard positie gekozen recht achter mijn Italiaanse vriend en door het grote aantal mensen en het feit dat ik bijna tegen hem aan werd gedrukt, rook ik een vleugje van zijn deo of aftershave.

Ik stond hier onopvallend van te genieten toen hij zich plotseling omdraaide en in mijn oor fluisterde:

“Ten minutes, entrance.”

In een waas bestelde ik even later twee ijsjes en keerde terug naar mijn plek. Ook al was de avond heerlijk zwoel, het voorstel heel aanlokkelijk en ik zo geil als boter, ik zou natuurlijk niet gaan. Ik was gelukkig getrouwd, verfoeide vreemdgaan en had altijd mijn niet mis te verstane oordeel klaar over iemand die wel buiten de deur neukte.

”Ik denk dat ik vanavond wat eerder naar de caravan ga, schat”, zei ik vervolgens tegen mijn echtgenoot. Aart reageerde bijna niet. Hij had het fantastisch naar zijn zin en gaf me een snelle kus. Toen ik opstond en wegliep, vroeg ik me wederom af wat me toch bezielde. Ik had nog geen woord gewisseld met een man waar ik een afspraak mee maakte, die ongetwijfeld op seks uit zou draaien. Op een camping in Italië.

Maar in plaats van om te draaien, liep ik snel naar de ingang van de camping. Met een minzaam lachje stond mijn heerlijke vriend al op me te wachten.

“Ciao”, zei hij zachtjes.

“Ciao”, stamelde ik terug. Hij pakte me bij de hand en leidde me de camping af. Net buiten het hek liepen we zonder iets te zeggen het bos in. Hij draaide zich naar me om, keek me even aan en begon me te zoenen. Ik zakte zowat door mijn benen en realiseerde me even dat ik nog nooit zo geil was geweest.

Hij knoopte m’n jurkje los en binnen enkele ogenblikken stond ik naakt voor hem. Ik graaide tussen zijn benen en het verbaasde me niet dat ik, na het voelen van zijn harde penis, hier nog natter van werd.

Hij had dit ook al gemerkt want zijn vingers woelden als een bezetene tussen mijn benen. Hij gromde goedkeurend en liet zijn tong over mijn tepels glijden, terwijl zijn vingers het tempo in en om mijn kut opschroefden.

Ik rook zijn heerlijke geur en moest me weer stevig aan hem vasthouden. Als ik niet oppaste zou ik al klaar komen. Ik rukte me los en begon me, zwaar hijgend, bezig te houden mijn minnaar van zijn kleren te ontdoen. Dit lukte me vrij snel en ik omvatte meteen zijn keiharde, donkere pik. Eerst met mijn handen en vervolgens met mijn mond.

Ik merkte dat ook zijn ademhaling sneller ging en beperkte me tot wat plagerig likken. Bij iedere aanraking van mijn tong zag ik zijn heerlijke staaf reageren door een lichte schokkende beweging. Hij pakte me opeens beet en legde me zachtjes op de stoffige grond. God, wat wilde ik graag door hem gelikt worden. En geneukt.

Hij spreidde mijn benen en keek me zelfverzekerd in mijn ogen. Ik graaide wanhopig naar zijn pik en trok hem daarmee dichterbij. Ik streelde vervolgens door zijn haar en begeleidde zijn hoofd richting mijn dijen. Hij begon me vervolgens heerlijk te beffen. Tegelijkertijd stopte hij afwisselend een of meerder vingers in mijn kut en ik kreunde van genot.

Hij maakte zijn pink nat met mijn eigen vocht en wreef zachtjes in en om mijn anus. Ik stond echt op knappen en rukte me wild los. Ik was bang dat de betovering verbroken zou worden als ik klaar was gekomen!

Ik ging recht tegenover hem staan en hij gaf me een zalige, geile en super vochtige kus. Hij zakte langzaam door zijn knieën, pakte zijn pik en terwijl we nog zalig aan het zoenen waren, voelde ik hem naar binnen glijden. Ik drukte me tegen hem aan en ik kwam echt als een raket klaar. Ik zakte nu echt door mijn benen maar hij hield me stevig vast, stopte zijn kus, trok snel zijn kloppende pik uit mijn kut en spoot kreunend tegen mijn buik.

Hij schonk me vervolgens een warme, tevreden lach en bood me zijn onderbroek om me schoon te vegen. Ik gleed weer in mijn jurkje en zonder een woord te zeggen glipten we terug de camping op. Een vluchtige afscheidskus en knipoog en onze wegen scheidden.

Ik voelde me schuldig maar viel na het douchen toch vrij snel in slaap. De volgende avond op het terras zag ik mijn minnaar van vorige avond nergens meer. Tot de avond bijna voorbij was en onze vrienden ons voor wilden stellen aan kennissen die ze die dag aan het zwembad hadden leren kennen. Mijn adem stokte toen de hete minnaar van de vorige avond zich voorstelde.

“Hoi, ik ben Ronald en dit is mijn vrouw Femke.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *