— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zakenlunch

Het mag niet, het kan niet. Hij is helemaal niet mijn type, daarnaast getrouwd en bovendien mijn baas. Maar toch, elke dag is hij in mijn gedachten en ik fantaseer over hem als ik in bed lig.

Ik geniet van al zijn geflirt en zijn heerlijke, schunnige, bijdehante en veelal ondubbelzinnige opmerkingen. Terwijl ik dit schrijf en aan hem denk voel ik dat ik weer opgewonden wordt. Mijn tepels zijn hard geworden en duidelijk zichtbaar, dwars door mijn shirtje heen. Tegelijkertijd trekt dat heerlijke gevoel door mijn lichaam heen. Ik voel dat mijn zwarte slipje helemaal nat is en als ik even snel mijn hand naar beneden laat gaan, glijdt mijn vinger soepel langs mijn kletsnatte schaamlippen. Ik lik mijn vinger af en geniet van de zilte smaak. Hoe zou een wilde, verboden vrijpartij met hem zijn?

Ik heb daar wel zo mijn fantasieën over, wetend dat hij deze ook heeft. De manier waarop hij af en toe langs me loopt en me aanraakt. Zijn hand even vluchtig op mijn rug legt of in mijn nek knijpt. De vele momenten waarop hij mijn kamer binnenloopt en met een smoesje over mijn privé-leven begint. Zijn signalen zijn overduidelijk. Zijn theorieën over de foute mannen die ik zou aantrekken en zijn koppelingspogingen aan collega’s en zijn vrienden. De directe vragen, de sms’jes en de mailtjes. Het zijn opmerkingen die weinig mannen tegen me kunnen en durven zeggen. En ik, ik speel het spelletje vrolijk mee; geil, opgewonden en vol fantasieën. Eens gaat het mis en gaan we te ver, dat is een ding wat zeker is! Bijvoorbeeld tijdens een zakenlunch waarbij de spanning te snijden is.

Ik weet precies hoe het zal gaan. Mijn baas geeft een compliment over de ketting die ik om heb en daagt me weer eens uit door te zeggen dat ik een grote mond heb, maar nooit tot daden kom. Zoals bijvoorbeeld het losmaken van een extra knoopje van mijn zwarte bloesje. Alsof deze nog niet ver genoeg open staat om er sexy en toch nog net decent uit te zien. Terwijl hij het me vraagt blijf ik hem aankijken, speel met mijn linkerhand met mijn mes en geef met mijn rechterhand in een vloeiende beweging mijn borsten extra ruimte. Vervolgens trek ik mijn bloes nog wat extra naar beneden zodat het beeld perfect is. Ik weet wat ik aanheb, een mooie sexy zwart kanten push-up bh die ervoor zorgt dat mijn décolleté prachtig uitkomt.

Mijn gebruinde huid, de matzilveren ketting en de zwarte stof die strak aansluit. Ik voel me sexy en weet dat ik hem opwind. Hij leunt naar achteren en begint te glimlachen. Ik doe hetzelfde, neem een slok van de koele Chardonnay en speel nonchalant met mijn haar. Ik vraag wat hij ertegenover gaat zetten. Net op dat moment loopt een oude bekende langs ons tafeltje. Erik, bloedmooi en altijd een charmeur. Ik sta op en zoen hem, we hebben elkaar lang niet gesproken en hij vertelt me dat sommige vrouwen er alleen maar mooier op worden naarmate ze ouder worden. Volgens hem straal ik. Dat klopt, maar dan van geiligheid!

Ik zie dat ook Erik zijn ogen afwendt en kijkt naar mijn wel erg open en sexy décolleté. Ik kijk naar beneden en doe net alsof ik het niet door had en het per ongeluk is gebeurd, tenslotte bevinden we ons in een zakelijk restaurant. De beide heren wisselen een veelbetekende blik, hetgeen me nog meer opwindt. Ik ben inmiddels bloedgeil en geniet volop van de aandacht en de spanning. Inmiddels tikt de tijd helaas door en we moeten beiden naar een volgende afspraak. Na het afrekenen excuseer ik me om nog even naar het toilet te gaan, mijn baas doet hetzelfde. Ik ben zo verschrikkelijk geil en vraag me af hoe dit gaat aflopen. Wie van ons zet de volgende stap?

Samen lopen we terug naar onze auto’s en in de parkeergarage merk ik fijntjes op dat hij wel veel tijd nodig had op de wc. Dat is de druppel. Hij pakt mijn hand en trekt me naar een donkere hoek achter de auto’s. Hij duwt me tegen de muur en zoent me vol op mijn mond. Zijn tong diep in mijn warme mond, dwingend en ongeduldig. Onderwijl legt hij zijn hand op mijn kont. Zijn andere hand schuift onder mijn bloes en hij tilt in één beweging een van mijn borsten uit mijn bh, omvat deze met zijn warme hand en speelt met mijn keiharde tepel. Ik bijt zachtjes op mijn lip om niet teveel geluid te maken. Hij maakt me gek en ik schuur met mijn lichaam tegen het zijne. Ik voel en weet hoe opgewonden hij is, warm en hard!

Dit gaat mis, verschrikkelijk mis maar er is geen stoppen meer aan. Ik rits zijn broek open en pak vol en stevig zijn lid vast. Hmm, hard, heet en het voorvocht druipt eraf. Binnen een seconde heeft hij mijn rok omhoog en kreunt diep bij het voelen van de kanten rand van mijn kousen. Hij fluistert in mijn oor dat hij altijd al dacht dat ik deze zou dragen, elke dag dat ik langs hem liep in een rok of mantelpakje. Fantasie wordt werkelijkheid, in meerdere opzichten. Terwijl hij vertelt waar hij nog meer allemaal aan dacht als ik tegenover hem zat, schuift hij mijn kletsnatte slipje opzij. We kreunen tegelijkertijd als hij mijn natte kutje voelt. Geil lik ik zijn vingers af terwijl ik één been om hem heen sla. Heel even is er een aarzeling en kijken we elkaar aan, dan tilt hij me op, klemt me tegen de muur en stoot in een vloeiende beweging naar binnen.

Zalig! Ik ben in een positie waar ik weinig meer kan dan genieten. Ik masseer mijn borsten terwijl hij al bijtend op mijn oorlelletje in mijn oor kreunt. Ik hou het niet meer en kom zwaar hijgend en kreunend klaar. Dat is het moment dat ook hij zich laat gaan en met een laatste harde stoot spuit hij me vol.

Volgende week staat een werkoverleg met lunch gepland, en er is een parkeergarage bij het restaurant..

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *