— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De klik

We kenden elkaar via de virtuele weg. We chatten af en toe; gewoon grappig en leuk, maar soms tikkeltje ondeugend.

Tijdens een ondeugend gesprekje via msn, nodigde hij me uit voor een kop koffie bij hem thuis. Hij woont vrij, buren die te ver weg wonen om echte buren te zijn, en hij woont lekker ruim. Ik zag hem al buiten staan, toen ik aan kwam rijden. Enigszins nerveus parkeerde ik de auto. Nam een grote hap lucht en stapte zo gewoon mogelijk uit de auto om hem eindelijk te kunnen begroeten met een echte kus in plaats van een virtuele. Ik wist dat hij heerlijk groot was, maar nu ik zo voor hem stond en bijna op mijn tenen moest gaan staan om hem op zijn wangen te zoenen, vond ik hem reusachtig.

Hij boog voorover, fluisterde mijn naam toen hij mijn wangen kuste. De laatste kus gaf hij op mijn lippen. Ik was overrompeld, fluisterde zachtjes zijn naam. Hij nam me bij de hand, liep met grote passen naar binnen, naar de keuken. Ik was diep in gedachten, hoe zou het zijn om mijn volle lijf tegen zijn grote lijf aan te voelen? Hoe zou het zijn om zijn mond op de mijne te voelen? Ik schrok toen hij me vroeg wat ik in de koffie wilde. Wat verbaasd keek ik hem aan en stamelde dat alleen melk genoeg was. Hij nam me mee een kamer, daar stond een ruime bank, een tafel, een tv en er brandden een aantal kaarsen. Ik liet me in het midden van de bank vallen, hij kon links van me gaan zitten, of rechts. Hij streelde door mijn haar en plofte naast me neer.

Alsof het vanzelf ging, aaide ik zachtjes over zijn bovenbeen. Zijn hand voelde ik in mijn nek, hij trok me naar zich toe. Precies paste ik op zijn schoot. Hij aaide mijn rug, zijn ogen gericht op de mijne. Zijn gezicht zo dichtbij, mijn lippen bij de zijne. Ik voelde zijn hete adem langs mijn gezicht. En toen gebeurde het, onze lippen tegen elkaar, zachtjes, teder en onwennig. Zijn mond iets open, mijn tong langs zijn onderlip, hij kreunde zacht toen onze tongen elkaar raakten. Ik voelde zijn handen over mijn lijf, onder mijn shirtje, kriebelend langs mijn ruggengraat. Ik liet mijn handen over zijn lijf gaan. Langs zijn armen, zijn hals, zacht langs zijn oren, woelend door zijn haar. Hij kuste me overweldigend. Mijn handen openden de knoopjes van zijn bloes, zijn goddelijke borst kwam tevoorschijn. Mijn handen liet ik er over dwalen, genietend van elk plekje van zijn lijf.

Ik schoof van hem af, zette mijn verlegenheid opzij en opende zijn broek. Ik had iets voelen groeien tegen mijn bil aan. Ik zat op mijn knieën voor hem keek hem verlangend aan. Zijn handen voelde ik weer door mijn haren gaan. Ik ging door, streelde zijn buik, boog voorover om zijn navel te kussen. Hij duwde zijn heupen omhoog toen hij mijn duimen op de rand van zijn broek voelde, zo kon ik hem van zijn jeans en boxer verlossen. Ik boog weer voorover, likte langs zijn eikel. Ik aarzelde niet om ‘hem’ in mijn mond te nemen en er zachtjes aan te sabbelen. Zijn handen voelde ik over mijn rug gaan, zoekend naar de rand van mijn shirt. Ik moest hem loslaten om mijn shirt en bh uit te doen. Hij streelde de zijkant van mijn borsten en keek me diep in mijn ogen. Hemel, ik verdronk er bijna in!

Hij lachte, ik boog me voorover om zijn eikel weer in mijn mond te nemen. Zachtjes speelde ik met hem. Hij kreunde zachtjes en fluisterde mijn naam. Hij duwde me van zich af, nam me bij mijn handen en trok me tegen zich aan, mijn mond zoekend met de zijne. Hij kuste me, trok mijn rokje uit en legde me achterover op de grote zachte bank. Hij streelde mijn borsten, mijn buik, mijn heupen. Zijn adem ging langs mijn vochtige kutje. Met zijn vingers streelde hij mijn natte lipjes. Zachtjes kreunde ik toen ik zijn vingers langs mijn natte kutje voelde glijden. Mijn ogen gesloten, afwachtend op wat hij met me zou doen. Ik stond nu al in vuur en vlam. Ik voelde zijn vingers mijn vochtige grotje verkennen.

Ik voelde hoe hij een vinger naar binnen schoof. Ik kreunde zacht, denk ik. Ik voelde zijn hete adem langs mijn klitje gaan, een seconde later voelde ik zijn warme tong er over glijden. Zachtjes likte hij me daar, steeds sneller ging hij langs mijn klitje en zijn vinger ging mee op het tempo van zijn tong. In en uit, in en uit. Mijn handen speelden met zijn haar, ik kreunde steeds sneller. Hij stopte, trok mijn rokje naar beneden, ik schrok, nu lag ik voor hem. Poedelnaakt, met mijn volle lijf. Blozend trok ik hem naar me toe. Hij lachte, we kusten, teder en zacht. Ik proefde mezelf. Ik voelde zijn eikel tegen mijn kruisje, we werden één.

Ik voelde hem me in me, hij vulde me volledig! Hij bleef even liggen, streelde mijn haren, kuste mijn wangen, neus en lippen. Ik streelde zijn rug, zijn nek, speelde met zijn haren. We kusten en toen onze tongen elkaar raakten, bewoog hij langzaam uit me om me daarna weer snel te vullen. Hij stootte diep. Een zachte kreun ontsnapte diep uit mijn keel. Ik sloeg mijn benen om zijn heupen. Daardoor voelde ik hem nog dieper en lekkerder. Ik sloot mijn ogen en liet me door hem nemen. Ik genoot met volle teugen van zijn aanrakingen. Mijn handen over zijn rug, nagels over zijn blote huid. Ik hoorde hem kreunen, ik voelde hem zweten, ik genoot. Hij fluisterde mijn naam in mijn oor, en liet me los. Hij ging zitten op de bank en trok me boven op hem.

Ik spreidde mijn benen en ging op hem zitten, mijn borsten voor zijn gezicht. Zijn handen op mijn billen. Weer voelde ik zijn eikel tegen mijn kutje, gewillig duwde ik mijn heupen naar beneden. Weer voelde ik hoe hij me vulde, even bleef ik stil zitten en genoot van zijn hardheid in mijn natte kutje. Zijn handen bewogen mijn heupen zachtjes heen en weer, ongeduldig en vol verlangen. Ik kuste hem plagend op zijn mond. Ik begon zachtjes te bewegen. Dit was goddelijk, zijn pik in en uit me, zachtjes langs mijn klitje. Ik voelde een orgasme opkomen vanuit mijn tenen. Ik fluisterde zijn naam, ik vroeg of hij het voelde. Hij fluisterde dat ik me over moest geven.

Ik bewoog op hem, zachtjes, maar sneller, langzaam, maar vol verlangen. Ik voelde zijn lijf zo dicht bij het mijne, zijn mond op mijn hals, zijn handen op mijn rug. Mijn mond bij zijn oor, zachtjes kreunend. Ik gaf me volledig over aan mijn gevoel, ik ging komen, en hoe! Vanuit mijn tenen kwam het gevoel, mijn buik explodeerde, mijn kutje kneep samen. Hijgend viel ik tegen hem aan, mijn onderlijf nog zachtjes bewegend. Hij kreunde zacht, kneep in mijn billen en vroeg me om te draaien. Ik gleed van hem af, ging op mijn knieën op de bank zitten. Ik voelde hem al snel weer in me. Hij nam me diep en snel, mijn kutje kneep nog samen van het heerlijke orgasme wat hij me net had bezorgd. Ik kreunde en fluisterde zijn naam. Diep nam hij me, steeds sneller. Ik voelde zijn ballen tegen mijn klitje gaan, ik hoorde hem kreunen, ik voelde hem in me nog harder worden.

Zijn handen op mijn heupen pakten me nog steviger vast. Hij nam me zoals ik nog nooit genomen was, vol passie, vol verlangen. Zijn zaad spoot in me. Ik voelde hem zachtjes naschokken terwijl hij me over mijn rug aaide. Nog een paar keer stootte hij diep in me. Ik voelde een zachte kus op mijn rug. Verlegen ging hij zitten, hij trok me op schoot. Ik kroop lekker dicht tegen hem aan, verlegen en uitgeput. Hij toverde ergens een dekentje vandaan en drapeerde dat om ons heen. Zijn sterke armen hielden me stevig vast. We kusten, teder, zacht en voldaan.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *