— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Strand en sex

“Shit wat is het warm,” zegt mijn vriendin, terwijl ze zich loom omdraait in de zon. De drie lege waterflessen liggen irritant tegen mijn oververhitte benen aan, en ik schop ze weg. Ik plak, ben zanderig, een beetje verbrand en intens moe. In de verte zie ik een jongen aankomen; zo’n bruine, gespierde surfboy. Hij deelt flyers uit met daarop de tekst: ‘SEXY SURF PARTY’. De ogen van mijn vriendin lichten op; zij houdt wel van het type surfboy, hoewel ze zelf niet eens sportief is. Lekker gemaakt door de gedachte aan een koud rosétje, staan we twee uur later dan toch in de feesttent, waar het helemaal vol staat met jonge blonde meisjes in O’Neill bikini’s. Ik weet zeker dat de helft van die meiden nog nooit een surfplank van dichtbij heeft gezien!

Het is al bijna tien uur, en de uitdrukking ‘zwoele zomeravond’ is beslist een understatement. Mijn witte topje is al doorschijnend van het zweet. Ik dank God dat ik een redelijk mooie bh aan heb, en dus niet zwaar voor lul sta tussen de minstens tien jaar jongere meisjes. Al dansend baan ik me een weg naar de bar, waar de rosé rijkelijk vloeit. In gedachten verzonken wacht ik tot de barman mij van zijn aandacht voorziet. Aan de andere kant van de L-vormige bar staat een man, iets ouder dan ik. Zijn ogen zijn gericht op mijn borsten en ik voel een golfje van geilheid door me heen gaan. Wanneer hij zijn blik omhoog richt, blijf ik strak naar hem kijken, net zo lang tot hij zijn blik afwendt.
“Verkeerde reactie, vent”, denk ik en draai me om met de inmiddels bestelde rosé in mijn hand. Nergens te bekennen, die vriendin van me, en ik merk dat ik me ineens een meisje van 16 voel. Ik kijk onzeker om me heen, zoekend naar het vertrouwde.

Dan voel ik een warme hand op mijn nog warmere rug. Het is een dwingende hand en zonder om te kijken, weet ik van wie hij is. De hand dirigeert me naar de deur en dan naar buiten, waar het nog altijd tropisch warm is. Ik krijg niet de kans mijn drankjes neer te zetten of om te zeggen dat ik op mijn vriendin moet wachten. Buiten aangekomen, pakt hij de glazen uit mijn hand. Hij zet ze op tafel en gebaart me de trap af te gaan, richting de branding, die inmiddels ver teruggetrokken is. Het is goed eb. Ik kijk naar hem en besef dat ik hem erg aantrekkelijk vind. Sterker nog, ik krijg kippenvel van de opwinding die door mijn lijf giert, ondanks de hitte die als een warme wollen deken om ons heen hangt.

Voordat ik weet wat er gebeurt, voel ik zijn tong die zoekt naar de mijne. Ik had me niet eens gerealiseerd dat hij zo dichtbij me was! Zijn grote sterke handen houden mijn polsen stevig vast, zodat ik hem niet van me af kan duwen. Ik wil hem niet wegduwen, ik wil hem aanraken, maar daar krijg ik geen kans voor. Hij trekt me zo snel naar beneden dat ik de laatste twee treden van de trap mis. De pijnscheut die door mijn enkel trekt, doet me naar adem happen. Eén blik in mijn richting is voor hem genoeg om te zien wat hij doet. Dat hij me pijn doet, is schijnbaar van ondergeschikt belang, want hij grijnst gemeen. Ineens ben ik een beetje bang voor hem en vraag ik me af wat ik doe. Ik ken hem niet eens!

Voordat ik goed en wel door heb wat er gebeurt, heeft hij me in zijn armen en draagt hij me richting zee alsof ik zo licht ben als een veertje en niet onderdoe voor de kleine meisjes die binnen aan het dansen zijn. Mijn nieuwe slippertjes zitten niet meer aan mijn voeten als hij me neer zet. Zonder omhaal trekt hij mijn elastische rok over mijn heupen naar beneden en zijn handen zoeken het randje van mijn topje, zodat hij die over mijn hoofd kan trekken. Om de één of andere reden gaan mijn armen als vanzelf omhoog, alsof ik geen eigen wil meer heb. Sterker nog, mijn vingers zoeken de gesp van zijn broekriem. Als zijn mond zich weer aan de mijne vastzuigt, voel ik de stoppeltjes van zijn ringbaardje prikken en een enorme opwinding neemt de plaats in van de angst die ik eerder voelde.

In mijn lingerie sta ik tegen hem aan, en ik voel zijn stijve pik, die moeite doet zich te bevrijden uit de inmiddels veel te strakke boxershort. Zijn vingers zoeken naar de sluiting van mijn BH, vinden die en bevrijden mijn borsten uit de cups. Mijn tepels steken vooruit, hunkerend naar aanraking. Ineens heb ik er genoeg van om alleen maar volgzaam te zijn. Ik draai me vliegensvlug om, neem een sprint het water in en nog voordat hij zijn T-shirt uitheeft, heb ik al een duik onder water genomen. Ik zwem een flink stuk in het donkere zeewater, voordat ik boven kom en me omdraai. Ik zie alleen maar de lichtjes van de diverse strandtenten, een flink eind van me af. Hem zie ik niet, hoor ik niet, en ik kan mijn kleren op het strand niet meer onderscheiden. Ik wacht zo lang, dat het een eeuwigheid lijkt te duren.

Ineens word ik onder water bij mijn been gegrepen. Ik kan een gil niet onderdrukken als ik onder water word getrokken, alwaar zijn lippen weer de mijne raken. Ruw en hard zoekt zijn tong weer naar mijn mond en ik ben weerloos onder zijn aanraking.
Als ik weer boven kom hap ik naar adem. Lucht! Ik zuig mijn longen vol, na wat een volle minuut onder water lijkt en voel zijn handen om mijn middel.
“Ik ga je neuken,” hijgt hij in mijn oor. Het is een mededeling, absoluut geen vraag en weer voel ik zijn stijve tegen mijn bil drukken, duidelijk ontdaan van de boxershort. Een heel klein deeltje van mij is blij dat ik nog een onderbroek aan heb, maar toch breng ik mijn handen naar achteren om te voelen naar hetgeen dadelijk zonder twijfel bij mij naar binnen gaat stoten.

Ik omvat zijn penis met mijn hand en begin hem langzaam af te trekken. Mijn duim drukt op zijn eikel en speelt met het vocht dat hij uit pure geilheid produceert. Ik voel aan het kloppen dat hij het lekker vindt. Zijn handen omvatten mijn borsten alsof ze ervoor gemaakt zijn en kneden in mijn hypergevoelige tepels. Zijn mond is overal, hij likt mijn nek, zuigt aan mijn oorlellen en hij bijt in mijn schouder. Dan voel ik zijn vingers langs het randje van mijn ondergoed strijken, ineens voorzichtig, alsof hij ergens op wacht. Zou hij op toestemming van mij wachten? Een diepe grom komt uit mijn keel, iets wat ik mezelf nog nooit heb horen doen. Voordat ik daar verder over na kan denken, scheurt hij mijn slip van mijn lichaam, draait die om zijn vinger, en gooit mijn mooie onderbroek drie meter verder in zee. Om daar voor altijd verloren te zijn.

Ineens zitten zijn vingers diep in mij, zonder pardon. Niks lief of aardig. Mijn grom was waarschijnlijk alle toestemming die hij nodig had. Eén hand gebruikt hij om mijn lichaam bij zich te houden, met de andere hand vingert hij me binnen een minuut naar een hoogtepunt. Zonder dat ik even pauze krijg om adem te halen, gaat hij net zo hard weer door. Met mijn rechterhand houd ik nog altijd zijn staaf vast, en ik heb nu het gevoel dat ik hem moet hebben. Met moeite draai ik me om en sla mijn benen om zijn middel. Zijn pik strijkt langs mijn kut en de vlaag van opwinding maakt plaats voor een soort beestachtigheid. Het enige dat ik kan uitbrengen is:
“neuk me, nu!”.
Nog voordat ik het gezegd heb, stoot hij diep in me en ik span mijn spieren om zijn pik, alsof mijn leven er vanaf hangt. Zijn mond klemt zich vast aan de mijne, kust, likt en bijt in mijn lippen. Mijn handen knijpen in zijn billen en duwen hem nog dieper in me.

Met één vinger dring ik van achter bij hem naar binnen en de elektrische schok die volgt, maakt ons wild. Ineens lijk ik de overhand te hebben. In mijn armen is hij weerloos. Ik kijk naar zijn gezicht en zie een bepaalde blik in zijn ogen die me zegt dat het niet lang meer kan duren.
“Spuit me vol!”, zeg ik. Nu klinkt het als een bevel uit mijn mond. Met twee enorme stoten voel ik zijn warme zaad diep in mij stromen, en weer span ik mijn spieren om elke druppel uit zijn kloppende penis te persen.

Het wordt intens stil om ons heen. Met hem nog in mij, staan we in de zee, zijn armen om me heen, mijn lijf diep weggekropen in hem. Ik kijk naar het strand en naar de lichtjes. Op het strand meen ik een gestalte te zien zitten, vlakbij mijn kleren. Het is mijn vriendin, die braaf op me zit te wachten.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *