— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Porto

Het is feest. Vrienden hebben besloten hun huwelijk groots te vieren in een mooi, oud hotel in de buurt van Porto. Het warme weer maakt dat iedereen luchtig gekleed is. Zelf draag ik een kort donkerrood rokje, met daarover een getailleerd, jurkachtig bloesje met een wijde hals. Hoge hakken. Ik sta met een groepje vrouwen te praten in de foyer van het hotel.

Plotseling voel ik, als uit het niets, een hand op mijn kuit. Ik voel het kippenvel langs mijn been omhoog trekken en zich over mijn lichaam verspreiden. Ik wacht af en probeer me te concentreren op het gesprek van de vrouwen. De vingertoppen van de hand strelen mijn been heel langzaam. Ze glijden over mijn huid en door het minimale contact dat er is, is de intensiteit van de aanraking enorm. De vingers glijden voorzichtig omhoog. Ik kan mijn aandacht nergens anders meer bij houden. Wat een sensueel gevoel op mijn been!

Het lijkt of de hele wereld verdwenen is. Er zijn alleen mijn benen en een hand die ze streelt, steeds spannender, reizend langs mijn knieholte, langs de achterkant van mijn dijen. Ik heb het gevoel dat ik ieder moment kan bezwijken onder de kracht waarmee mijn aandacht wordt vastgehouden bij dat kleine contactpunt tussen mij en die hand. Om te herstellen moet ik me even vasthouden aan de leuning van de bank waar ik naast sta. Daarbij stoot ik met mijn hand tegen de arm van degene die daar zit. Ik realiseer me dat de hand op mijn been wel vast moet zitten aan de persoon op de bank en kijk heel voorzichtig wie het is. Ik zie je mooie, goedzittende kapsel maar niet je gezicht. Ken ik jou?

Tegelijkertijd ben ik me bewust hoe je vingers hun weg vervolgen tot de rand van mijn kous. Ik voel hoe je de rand aftast, het gespje van de jarretel vindt, een vinger eronder legt om je ervan te verzekeren dat je het goed gevoeld hebt. Langzaam buig ik mijn linker knie om je hand meer ruimte tussen mijn benen te geven. Hoe heb je geraden dat dit een van de allergevoeligste plekken van mijn lichaam is? Ik slik moeizaam en zie aan het glas in mijn handen dat mijn vingers trillen van spanning. Behoedzaam kijk ik nog een keer en ontmoet je ogen die lachen en zie een geamuseerde trek om je mond.

Bijna onzichtbaar til je een wenkbrauw op. Een gebaar dat niet in woorden te beschrijven is maar de betekenis is mij meer dan duidelijk. Ondertussen reist je hand verder naar boven, mijn intiemste plekjes nog vermijdend om het verlangen en de spanning te vergroten. In stilte smeekt mijn lichaam om juist aangeraakt te worden op die meest intieme plekken. Alles in mij ademt naar die lichte aanraking van jouw vingertoppen toe, terwijl niemand in de omgeving het in de gaten heeft. Mijn lichaam geniet intens maar brandt tegelijkertijd van verlangen naar steeds intiemere aanraking. Ik weet wel dat je dat verlangen nog niet aan beantwoordt, omdat je geniet van de hunker die mijn lichaam naar je heeft. Het geeft je een gevoel van macht, dat jij de touwtjes in handen hebt.

Ik moet de neiging onderdrukken om door mijn knieën te zakken en zo je hand op de plek te krijgen waar ik hem zo graag hebben wil. Uiteindelijk, tergend langzaam, bereik je het hoogste punt van mijn dij. Als je vingers heel langzaam het satijnen kruisje van mijn panterslipje raken, is het alsof ik me als een rijpe vrucht voel openbarsten en het warme sap eruit drupt. Een zacht kreuntje ontsnapt uit mijn mond. Ik voel hoe je het kruisje opzij schuift en mijn natte schaamlippen streelt. Mijn ogen zijn half gesloten en ik moet moeite doen om overeind te blijven in dit verlangen naar nog meer genot. Ik voel hoe je vaardige vingers in mij glijden. Ze masseren me naar steeds grotere hoogte en ik ben bang dat ik, als je zo doorgaat, niet meer in staat ben me gepast te gedragen voor deze gelegenheid.

Jij ziet het ook en ik voel hoe je je langzaam van mij losmaakt en opstaat. Zonder te kijken wacht ik op wat je gaat doen, maar na een tijdje ontdek ik dat je niet meer in de buurt bent. Ik speur de foyer af tot ik zeker weet dat je de ruimte verlaten hebt. Met een vreemd gevoel in mijn maag loop ik naar buiten om even wat frisse lucht te halen en hoop dat ik je daar weer zal treffen. Ik loop de trappen af naar de tuin en voel opeens hoe je hand er weer is en me opzij trekt, uit het licht van de deuropening. Je handen omvatten mijn borsten. Ik voel hoe jouw erectie tegen het kuiltje boven mijn billen drukt en ik leg mijn hoofd achterover tegen je borst. Je lippen strelen mijn nek en je baardstoppels veroorzaken een tinteling om gek van te worden.

Het kippenvel spreidt zich uit van mijn nek naar mijn hele lichaam. Ik huiver onder je aanraking. Met mijn handen naar achteren druk ik me nog steviger tegen je aan en zet mijn nagels in je bovenbenen. Ik geniet van het zachte gromgeluid dat je in je keel maakt en draai mijn heupen om je nog beter tegen me aan te voelen. Je legt je hand op mijn billen en leidt me weg van het hotel, de tuin in. Zoenend, wrijvend, strelend lopen we half struikelend verder de tuin van het hotel in, weg van de felle lichten, in de richting van de zee.

Halverwege staan we stil, elkaars kleren los trekkend. Ik kus ieder plekje van je borst, je tepels en je buik terwijl mijn handen je broek open maken. Ik snuif de geile, warme geur van je ballen op. Alle ideeën over wat wel of niet een nederige positie voor een vrouw is ten spijt, kniel ik voor je neer. Mijn mond betast de eindeloos zachte huid die over je harde, gezwollen lul gespannen ligt, de aders die koppend onder de huid lopen. Voorzichtig bevoel ik je eikel met mijn tong, ervoor wakend dat die mijn tanden niet zal raken. Ik proef de intense smaak van je voorvocht in mijn mond. Mijn handen strelen je ballen en pakken ze vast, wetend hoe zeer jij daarnaar kan verlangen.

Je handen woelen door mijn haar en even ben ik bang dat je mijn hoofd met kracht naar je toe zal trekken. Maar dat doe je niet. In zelfbeheersing zuig je de lucht tussen je tanden door naar binnen. Zachte, zuchtende en grommende geluiden makend van genot. Ik durf niet naar boven te kijken omdat ik bang ben je waarderende blik te zien. Te zien hoe je naar me kijkt en me dan opeens toch weer heel nederig te voelen. Je neemt mijn hoofd tussen je handen en leidt het omhoog zodat ik weer voor je sta. Je handen strelen mijn billen en benen. Je tilt mijn ene been op en klemt mijn knie onder je arm terwijl je zachte vingers mijn glanzende, vochtige schaamlippen weer betasten.

De hunker om me door je te laten vervullen is ondraaglijk. Dan dwing je me met zachte hand achteruit naar de tafel die daar staat en legt me achterover. Je gevoelige vingers bewerken me op plekken waar ik het bestaan niet van kende en ik kan niet anders dan me als een gewillig slachtoffer eraan over te geven. Met een been opgetrokken en het andere om je een geslagen wacht ik op wat komen gaat. Heel langzaam, millimeter voor millimeter, smelten onze geslachtsdelen samen, de warmte golvend door onze lichamen als in een passionele cadans. Het is heerlijk om te voelen hoe mijn gladde, geile lippen uiteengedrukt worden om jouw harde lul in me toe te laten en je in mij te voelen binnendringen.

De toename van dit intieme contact is zo overweldigend da het bijna pijnlijk is. Iedere spier in mijn vagina spant zich om jouw heerlijke paal. Ondanks het feit dat je over een geweldige zelfbeheersing beschikt moet je je tot het uiterste inspannen om niet in een keer diep in me te stoten. Maar ook ik moet me tot het uiterste beheersen om niet de tafelrand beet te pakken en me met een ferme ruk naar je toe te trekken. Pas als ik je volledig omsloten heb, begin je langzaam te bewegen. Ik reik met mijn hand onder mijn been door en voel je ballen zwaar in mijn hand liggen. Ik neem ze voorzichtig vast, streel de huid ervan en kietel met mijn nagels je perineum.

Ik geniet eindeloos van het gevoel hoe je in en uit me glijdt, beiden glibberend van het geil. Je lekkere stoten tegen mijn benen en billen. Ik moet me nu wel vasthouden om te zorgen dat je steeds diep in me komt. Het is zo lekker om je diep in mijn buik te voelen. Je wakkert de passie in mij nog verder aan door me te vertellen hoe lekker jij het vindt. Ik wrijf met mijn handen over mijn buik en borsten. Streel mijn tepels en trek mijn rug hol om je schaambeen tegen mijn clitoris te voelen stoten. Jouw handen nemen het over van de mijne. Ze omvatten mijn bekken om mijn schaamlippen steviger tegen je aan te drukken. Glijden dan over mijn lijf en nemen mijn tepels tussen je vingers zodat ze nog harder worden.

Je buigt voorover om een tepel in je mond te nemen. Je tanden kietelen er zachtjes overheen en mijn lichaam tintelt en zindert ervan. Ondertussen blijf je me lekker neuken en doordat je over mijn heen buigt beweeg je ook goed over mijn clitoris. Ik maak van genot een soort vertraagde spartelbewegingen, kreunend en mijn hoofd van links naar rechts draaiend, heen en weer geslingerd tussen ultiem genot en overgevoeligheid. Je richt je weer op en legt een hand op mijn buik, je duim tussen mijn schaamlippen en begint mijn clitoris zachtjes te masseren. Langzaam voer je het tempo en de kracht van je stoten op.

“Hmm, ja, neuk me maar lekker hard en diep!” Ik wil je totaal in me voelen, de hete kracht voelen als je de controle loslaat, je lichaam volgt en zijn eigen weg laat gaan. Maar mijn hunker naar het ervaren van jouw totale, volledige potentie doet mij beseffen dat jij je zal inhouden totdat ik mijn controle laat gaan en me overgeef aan jouw geile vingers die hun uiterste best doen om mij naar een orgasme te leiden. Ik heb de neiging om het op te geven. Ik vind het verschrikkelijk moeilijk om me op dit punt aan jou over te geven en alle veiligheid en gene te laten varen.

Toch breken jouw gevoelige vingers langzaam maar zeker door mijn schild heen. Ik kan niet langer ontkennen dat ik steeds dichter bij mijn kookpunt kom. Ik weet dat ik het nog kan stoppen door mijn lijf totaal te onspannen en hele saaie gedachten de ruimte te geven. Het zou jammer zijn om dat te doen maar kan me er ook niet toe bewegen die laatste stap naar totale overgave te zetten. Je probeert me nu niet alleen in daad over die grens te trekken, je vuurt me ook aan door tegen me te zeggen dat ik me moet laten gaan. Dat maakt dat ik met mijn aandacht weer volledig bij mijn vagina ben, die van binnen en buiten tegelijkertijd op professionele wijze door jou bewerkt wordt.

Van geilheid spant mijn bekkenbodem zich steeds strakker om jou heen. Mijn voeten zoeken naar steun om me nog meer tegen je hand aan te drukken. Mijn buikspieren spannen zich aan en ik voel hoe de zindering door de binnenkant van mijn benen trekt. Mijn hoofd ligt ver achterover, mijn ademhaling afwisselend hijgend en stokkend. Ik heb mijn ogen gesloten om je me nog beter op mijn lichaam te kunnen concentreren. Even balanceer ik op de rand van wel of geen overgave. Trillend en schokkend spannen mijn buik en billen zich nog verder aan. De kracht maakt dat je bijna niet meer tussen mijn benen kan staan en ik voel met spijt dat je uit me glijdt.

Even ben ik bang dat ik weer zal dichtslaan maar dat gevoel is onmiddellijk verdwenen als ik je vingers weer tussen mijn sappige lippen voel glijden. Het is of je me neukt met je hand, terwijl je met je duim nog altijd mijn clitoris bewerkt. Ik omklem je vingers als de hitte van mijn orgasme zich verspreidt door mijn lichaam als een kring in het water. Pulserend kneedt mijn vaginawand jouw heerlijke vingers en ik onderga ik deze storm jammerend, hijgend en kreunend, snakkend naar adem. Langzaam begint mijn lichaam zich weer te ontspannen, terwijl mijn orgasme nog doorwoedt. Die ontspanning geeft jou de gelegenheid weer in mij te komen, mijn benen vast te grijpen en met steeds fellere kracht in me te stoten.

Diep in mijn buik voel ik nog de naschokken van mijn eigen orgasme, tegelijkertijd ervarend hoe jij ook het beest in je loslaat en mij niet ontziet. Ongeremd neem je bezit van mijn lijf, dat open en ontvankelijk is maar op hetzelfde moment strak om je heen sluit om je maximaal te beleven. Deze geile kracht houdt mij tegen mijn kookpunt aan en geeft een gevoel samen versmolten te zijn. Op het moment dat je echt klaarkomt is die verbinding verbroken. Een orgasme beleef je uiteindelijk alleen, dat is niet anders. Ik kan jouw orgasme niet beleven maar wat ik intens beleef is hoe je geniet van ons samenzijn, de eenheid van onze lichamen en hoe je pompend je geil in mijn vagina stort.

Je gezicht straalt puur genot uit en aan je keel ontsnappen grommende en knorrende geluiden. Je hoofd is omkranst door de sterrenhemel. Ik sla mijn benen om je billen om je nog een keer diep in me te drukken. Langzaam laten we onze lichamen wat ontspannen. Spier voor spier. Je leunt voorover om me te zoenen. Ik sla mijn armen om je lekkere lijf dat hijgend op het mijne tot rust komt. Mijn nagels maken een kriebelende reis over je rug en je gewicht op mijn buik en borst maakt dat ik mij voor iedere ademhaling moet inspannen. Je hoofd ligt tegen mijn schouder en ik voel jouw ademhaling als een zachte luchtstroom langs mijn hals. Samen luisteren we ernaar.
Naar elkaars ademhaling, het ruisen van de zee, de muziek en vrolijke stemmen uit het hotel en de almaar vertragende hartenklop.

Als we helemaal tot rust zijn gekomen maken we ons voorzichtig los van elkaar, rapen onze kleren bij elkaar en lopen samen op blote voeten naar de zee om ons af de spoelen. Het lauwe zeewater verzacht mijn gezwollen schaamlippen en geeft me weer nieuwe energie voor een lange, hete nacht.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *