— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ontwaakt in Parijs

De lounge van het charmante hotel was typisch Parijs: beetje rommelig, een komen en gaan van gasten en een maalstorm van beleefde Franse frasen. Precies zoals wij Parijs kenden van vroegere bezoeken. Maar nu was alles anders. Leuker, fijner, prettiger. En veel opwindender…

De voorbereiding voor het diner deed ik zorgvuldig. Het strakke zakenpak gaf ik een geheel andere interpretatie. Het jasje was bekend, maar nu zonder blouse, dus met een fraai decolleté. En in plaats van de brave kantoorpantalon droeg ik nu het spannende minirokje. Mijn benen leken ineens eindeloos in de ragfijne nylons. Zwarte suède stiletto’s completeerden de ingrijpende metamorfose.

Was ik dit? Jazeker – en hoe! Ik keek in de spiegel en vond mijzelf supervrouwelijk. Gedurfd ook, een tikje uitdagend zelfs. In de hal zat mijn JW en hij keek vol bewondering.
“Zullen we?” zei hij en sloeg een arm om mij heen. We verlieten het hotel en wandelden langzaam de vijftig meter naar het restaurant verderop in het straatje.
Het was er nog niet erg druk en we kozen voor een rustige tafel in de hoek. Met kir royal proostten we op een geweldige eerste dag. We genoten van het langzame menu dégustation.

Halverwege stond ik op en ging even ‘naar achteren’, enigszins heupwiegend op mijn torenhoge hakken. De drank had mij een beetje te pakken, ik voelde me sexy en besloot een lang gekoesterde fantasie tot uitvoering te brengen. Mijn bh verdween in mijn tas en ik zette een extra knoopje van mijn jasje open. Het gevolg was niet mis: mijn decolleté was nu enorm. Bij terugkomst in het restaurant duwde ik iets in JW’s hand. “Jouw dessert, liefste” zei ik stout. Hij keek naar het stringetje dat hij ooit voor mij had gekocht en stak het in een zak van zijn colbert. “Heb je echt…?” vroeg hij.

“Voel maar” fluisterde ik en toucheerde met mijn knie de zijne. JW’s hand verdween onder het ruime tafelkleed en gleed langs mijn been, over het ragfijne nylon, over de zachte huid van mijn bovenbeen. Over het niemandsland tussen de bovenrand van de nylonkous en daar waar tot voor kort het stringetje had gezeten.

Onmerkbaar had ik mijn benen iets uit elkaar gezet. Zijn hand gleed over mijn gladde heuveltje en voelde hoe vochtig mijn kutje was. Ik kreunde zachtjes toen hij heel licht tegen mijn klitje duwde. “Ik voel me supervrouwelijk” hoorde ik mezelf zeggen. Van vochtigheid was nu geen sprake meer, mijn kutje was heerlijk nat en zijn vinger gleed naar binnen. “Oh … mmm wat doe je dat lekker, je maakt me helemaal gek van geilheid” kreunde ik nu op fluistertoon en kwam trillend klaar.

JW vroeg om de rekening, betaalde en we verlieten het restaurant. Langzaam liepen we terug naar het hotel en stopten even bij de ingang van zo’n typische Parijse binnenplaats. JW nam mijn hand en trok mij uit het licht van de straatlantaarn het halfduister in. We zoenden intens, lichamen dicht tegen elkaar aan. Het jasje viel open en zijn handen verdwaalden over mijn borsten en harde tepels. Eén van zijn handen verdween onder mijn rokje. Het voelde heerlijk, die zachte hand over mijn blote billen. Mijn kutje was nu echt kletsnat. Ik kreunde en zei: “Ik wil je tong … lik me … nu hier … alsjeblieft … ik wil het”.

JW hurkte, ik zette een stiletto op zijn schouder en het rokje schoof omhoog. Zijn tong gleed over mijn heuveltje, over mijn gladde lipjes, over mijn klitje. Ik duwde zijn hoofd tegen mijn onderlichaam aan en bewoog ritmisch. Binnen een minuut stond ik te trillen op mijn hoge hakken en kwam alweer schokkend klaar.

De volgende morgen verdwaalden we in het Louvre. De tijd vloog voorbij en voordat we er erg in hadden zaten we alweer aan de lunch. “Het was een heel bijzonder en romantisch diner gisteravond”, observeerde ik. “Verrukkelijk, zei JW en we kusten. We dronken witte wijn en wisselden ondeugende blikken uit. Een uurtje later stonden we weer buiten en slenterden langs de winkeltjes. Mode, lingerie, accessoires, schoenen: er leek geen eind aan te komen. Bij een klein lingeriewinkeltje bleven we wat langer staan. Ik tuurde naar een corseletje, JW keek mij aan en pakte mijn hand toen ik “héél mooi” zei.

Eenmaal binnen verdween ik richting paskamer, achterin de winkel. Ik kleedde mij uit en trok het corseletje aan. Maar dat was moeilijker dan gedacht, dus riep ik de verkoopster erbij. Het gordijn schoof open en terwijl ze mij aankeek zei ze: “C’est magnifique, mais vous me permettez, madame?” Het meisje hurkte voor mij en verwijderde de jarretels. Vervolgens schoof ze mijn stringetje naar beneden. “C’est plus sexy comme ça, n’est ce pas?” zei ze, nog steeds op haar hurken, met haar gezicht voor mijn onblote kutje. Daar stond ik in een winkeltje in Parijs, in een sexy dingetje waar mijn tepels nog net niet uitstaken en verder helemaal niets.

Gedachteloos streek ik door het zwarte haar van het meisje, terwijl ze naar JW keek. Het meisje ging achter mij staan en frunnikte wat aan het corseletje. Onderwijl fluisterde ze iets in mijn oor en verdween. Ik voelde me per seconde geiler worden en streelde mijn kutje. Even later was het meisje terug met een zilveren jurkje. Het corseletje belandde op een stoel en daar stond ik – naakt. Maar niet voor lang. Het jurkje gleed over mijn lijf, ik draaide mij om en keek in de spiegel. De rug was bloot – helemaal. Het resterende lapje sof bedekte mijn billen en eindigde niet veel verder. Het had inderdaad niet veel om het lijf, dit blote, vrijwel doorschijnende mini jurkje.

JW genoot zichtbaar van de aanblik en de verkoopster mompelde: “C’est belle ça, pour une soirée très spéciale, très sexy”. Ze gaf mij een knipoog en ik observeerde haar terwijl ze sprak: een mooi meisje met lang donker haar en zwarte vurige ogen. Onder haar transparante zwarte body waren haar kleine borsten goed zichtbaar. De tepels staken fier vooruit. Het korte zwarte plooirokje was bijna transparant en zo tegen het licht achter haar leek het alsof ze er niets onder droeg.

Ik voelde geile kriebels in mijn onderbuik. Ze gebaarde mij te gaan zitten en schoof een paar zilveren sandaaltjes met spaghettibandjes en hoge hakken aan mijn voeten, terwijl ik haar een ongestoorde blik gunde op mijn inmiddels vochtige kutje. “Très sexy, n’est ce pas?” zei ze en ik maakte een pirouette voor de spiegel op de stiletto’s. Ze had gelijk, het was een zeer sexy en gewaagd geheel.

Een uurtje later waren we terug in ons hotel, namen samen een bad en aten wat met uitzicht op Parijs. En net als de vorige avond wachtte JW in de lounge op de liftdeur die open moest gaan…Helemaal niets droeg ik onder dit niemendalletje en het voelde heerlijk. Naakt. Geil. Ik was kortom klaar voor het nachtleven van Parijs!

De taxi leverde ons af op het adresje dat de lingerieverkoopster had opgegeven nadat we bij haar hadden afgerekend. Gedempt licht, rustige muziek, een ruime bar maar ook comfortabele banken: een smaakvolle en stijlvolle ambiance. We dansten wat, dronken champagne, praatten wat en keken rond. En toen gebeurde het. “Mesdames, messieurs, maintenant je vous présente Martine!” klonk een stem. Het licht dempte nog iets verder en naast ons schoof een gordijn weg. Rustige Braziliaanse muziek waaide over het kleine podium, een spot ging aan en daar stond onze verkoopster in corseletje, string, netkousen en pumps met naaldhakken.

Samen keken we naar de show van Martine. Ze draaide ritmisch rond op de muziek en de schouderbandjes zakten. De haakjes op haar rug kwamen één voor één langzaam los. Martine danste heupwiegend over het podium, haar handen in haar nek, borsten vooruit. Ze wreef over haar tepels die harder en harder werden. Langzaam gleden haar vingers langs haar heupen, het stringetje schoot aan beide kanten tegelijk los en verdween. Naakt danste ze door, onderwijl allerlei suggestieve bewegingen makend. Leunend boven een barkruk en met haar rug naar het publiek spreidde ze haar benen. Haar lipjes staken iets uit, een hand gleed er tussendoor.

Ik had inmiddels JW’s hand gepakt. Martine draaide zich om. Een piepklein zwart streepje wees de weg naar haar gladde kutje, haar glanzende schaamlipjes. Verder danste ze en maakte een sur place aan de rand van het podiumpje, recht voor mij. Martine liet haar vingers langs de binnenkant van haar gespreide benen omhoog kruipen en duwde haar onderlichaam nog iets verder naar voren. Met haar vingers trok ze haar schaamlipjes opzij… Ik kneep in JW’s hand. En toen stopte de muziek, ging het licht uit en sloot zich het gordijn.

“Mmm wat een mooie en opwindende meid”, fluisterde ik in JW’s oor. “Geil”, vatte hij krachtig samen. Zijn hand verdween onder mijn jurkje en voelde hoe nat ik was. We dronken champagne en even later verscheen Martine aan onze tafel. In eenzelfde jurkje als ik, maar dan in het zwart. We kusten en ze nam plaats tussen ons in. We complimenteerden haar en JW liet nog een fles champagne komen.

Martine vertelde dat ze van haar winkeltje maar net rond kon komen en daarom een paar keer per week een act opvoerde, zonder overigens verder te gaan dan dat. Maar ze vond het ook heerlijk opwindend om zich bloot te geven voor een zaal vol mannen èn vrouwen. Ze zette ze haar benen iets uit elkaar. Het toch al korte jurkje schoof daardoor nog iets verder omhoog en het piepkleine zwarte streepje kwam in zicht…

Niet veel later stonden Martine en ik op om wat te dansen. Eerst wat snel maar na een paar minuten wat langzamer op alweer iets Braziliaans. Twee paar borsten schoven dicht tegen elkaar aan, armen bewogen over schouders en blote ruggen. Het voelde vertrouwd en al mijn remmingen verdwenen. Ik had er geen moeite meer mee om mijn avontuurlijke kant te ontdekken. Langzaam schoven onze onderlichamen naar elkaar toe, de omstrengeling was vrijwel compleet. Na een tijdje wenkten we JW en hij stapte de drukke dansvloer op. Twee sexy vrouwen hielden elk een arm om zijn nek en zo dansten we verder – met z’n drieën – dicht tegen elkaar aan.

We dronken nog een laatste glas en namen een taxi. Ook in Martine’s appartement vloeide de champagne rijkelijk. De sfeer werd steeds relaxter en de we dansten steeds intiemer. En toen het eerste jurkje verdween, verdween ook meteen het tweede. Naakt dansten we verder, Martine’s heuveltje over mijn bovenbeen, mijn heuveltje over haar bovenbeen, dicht tegen elkaar aan in een intense tongzoen.

We namen aan weerskanten van JW plaats op de ruime bank en knuffelden, streelden, zoenden. Ook JW’s kleding verdween. Martine likte zijn pik – ik likte Martine’s kutje – Martine likte mijn kutje – ik likte JW’s gladde ballen… De situatie verplaatste zich naar een groot rond bed in de slaapkamer. Beffen, zoenen, likken, tongen, strelen, pijpen, neuken – het hield niet op. JW liet ons alleen en nam een tussentijdse douche. We raakten in een intense soixante neuf, Martine onder, ik boven. Terwijl Martine mijn klitje verwende, schoof JW achterlangs mijn kutje binnen. Ik voelde een supergeile explosie komen en hield het niet meer…

De volgende ochtend in ons hotel bij het ontbijt op bed vroeg JW wat er met mij was gebeurd.

“Om te beginnen Parijs, de stad maakt iets in mij los. Mijn erotische kant was in slaapstand geraakt, maar die komt hier helemaal tot leven. Sexy kleding en hoge hakken maken dat ik mij supervrouwelijk, sexy en uitdagend voel, dat ik echt in de stemming raak. Dan onze eerste avond, zonder slipje aan in dat restaurant gevingerd worden. Zo over straat en gebeft worden in een steegje, oh ik vond het waanzinnig opwindend. En toen vanmiddag in die winkel. Martine fluisterde dat ik de meest sexy vrouw ben die ze ooit had gezien. Het maakte me nog geiler dan ik al was. Ze zei dat ze een ‘petit surprise’ voor mij, voor ons in petto had, als wij naar die club zouden komen.

Natuurlijk had ik wel eens gefantaseerd over hoe het zou zijn om te vrijen met een vrouw. Hoe een vrouwelijke tong over mijn kutje zou voelen, hoe het zou smaken om een vrouw te likken en te vingeren. Natuurlijk had ik me wel eens afgevraagd hoe een trio zou zijn. En hoewel ik het met jou nog steeds het lekkerst vind en mijzelf niet als bi-seksueel beschouw, vond ik het een zalige, onbeschrijfelijk lekkere en supergeile ervaring.”

In de stilte die volgde kusten we elkaar – langdurig en diepgaand. Het ontbijt vloog voorbij, de douche was een weldaad en toen was de vraag “wat gaan we doen op onze laatste dag in Parijs?”

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *