— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De chef, de sollicitant en de stoel

Eenmaal aangekomen op mijn werk, krijg ik te horen dat ik om 10:00 uur met Theo, het afdelingshoofd, een sollicitatie ga afnemen. Om 9:30 uur staat hij bij mijn bureau om me voor te bereiden op het gesprek. Hij gluurt af en toe naar mijn borsten, die vandaag in een topje met een brede hals zitten. Zie ik daar nu echt een bobbel in zijn broek?

Hij vertelt dat we tijdens het gesprek gaan testen hoe ver de sollicitant wil gaan voor het bedrijf. Ik vind het allemaal prima, met Theo samenwerken is meestal gezellig en het is niet de eerste keer dat we dit samen doen. Netjes om 10:00 uur stap de sollicitant de kamer in waar Theo en ik samen achter een bureau zitten. Hij heet Jeroen: een jonge gozer met een fijn gezicht, netjes in pak. Alles gaat precies volgens de regels, maar halverwege het gesprek vraagt Theo aan Jeroen wat hij van mij vindt. Hij bloost een beetje en zegt dat ik een mooie vrouw ben. Of Jeroen het erg zou vinden als ik bij hem op schoot ging zitten? Nou ja, wat een vraag! Ik krijg het warm.

Eigenlijk kon ik dit verwachten van Theo, die heeft wel meer van die gekke dingen gedaan. Ik kijk Jeroen aan met een guitige, ondeugende blik. Uitnodigend wenkt hij me. Hij blijkt het niet erg te vinden, dus ik sta langzaam op en vlij mezelf op zijn schoot. Ik ruik zijn aftershave, en voel de spanning. Ik zie zijn mooie mond van dichtbij. Ik besluit nu zelf een stap verder te gaan en zoen hem vol op zijn mond. En hij zoent terug. Wacht maar denk ik, en duw nu zachtjes mijn tong in zijn mond. Hij begint nog heftiger te zoenen en voor ik het in de gaten heb, voel ik zijn handen over mijn rug gaan. We raken helemaal verdronken in deze zoenpartij, en ineens voel ik nog een paar handen over mijn lichaam gaan.

Theo is mijn borsten aan het strelen, onder mijn top. Mmm helemaal niet slecht, mijn tepels worden langzaam hard en ik voel dat ik opgewonden word. Jeroen heeft z’n colbert uitgedaan en ik begin de knoopjes van zijn overhemd los te frunniken. Maar dan vraagt Theo of ik een kwartslag kan draaien op de schoot van Jeroen, zodat ik Theo kan aankijken. Als ik ga verzitten voel ik de erectie van Jeroen tegen mijn billen prijken. Ondertussen trekt Theo mijn shirt uit en zit ik daar in mijn beha op de schoot van Jeroen. Hij maakt mijn beha los, en Theo haalt zijn grote staaf uit zijn broek. Hij speelt met zichzelf. Het windt me op, en zachtjes kreun ik als Jeroen mijn borsten masseert.

“O, wat kreun je geil,” zegt Theo. Hij komt voor me staan en duwt zijn geile pik in mijn mond. Met lange halen begin ik hem te pijpen. Jeroen schuift ondertussen mijn rokje omhoog en wil me gaan vingeren. Dan haalt Theo zijn pik uit mijn mond, en zegt tegen dat we ons verder uit moeten kleden. Als Jeroen zijn kleren uit heeft, gaat hij weer op de stoel zitten met pik fier omhoog. Ik hoef alleen maar het rokje van mijn billen af te laten glijden, en ga weer zitten op de schoot van Jeroen. Ik voel zijn hete erectie nu tegen mijn rug. Jeroen gaat met zijn benen wijd zitten, zodat ik ook met mijn benen wijd zit. Als ik Theo zie kijken voel ik me een beetje ongemakkelijk. Dan gaat hij op zijn knieën zitten en trekt mijn benen nog verder uit elkaar. Met zijn gezicht dicht bij mijn kut kijkt hij alleen maar.

Ik word super geil van Jeroens handen op mijn borsten en het gezicht van Theo bij mijn kut. Zachtjes blaast Theo tegen mijn natte schaamlippen, en begint me te likken. Ik weet niet waar ik het zoeken moet, zo lekker is het. Jeroen masseert mijn borsten, en als ik mijn hoofd draai, krijg ik een natte, geile tongzoen van hem. Theo likt mijn klitje en maakt me nog natter dan ik al ben. Dan gaat hij langzaam met zijn vinger in mijn kontgaatje. Ik kreun nu nog harder en laat me lekker in mijn kontgaatje vingeren. Schokkend kom ik klaar op de schoot van Jeroen. Dan sta ik op om mij om te draaien, en gebukt zuig ik de pik van Jeroen af. Hij gaat met zijn handen door mijn haar en kreunt zachtjes. Achter me voel ik de pik van Theo langs mijn billen gaan. Ik spreid mijn benen, als teken dat hij lekker in mij mag komen, maar er gebeurt niets.

Dan krijg ik een ander idee. Ik kruip nu weer op de schoot van Jeroen, ditmaal met mijn gezicht naar hem toen. Langzaam zak ik met mijn kut over zijn pik. We kreunen nu allebei, en achter me laat Theo zich door zijn knieën zakken. Precies wat ik hoopte! Langzaam stopt hij zijn pik in mijn kontje. Ooh, het is zalig om van twee kanten geneukt te worden! Ik beweeg eerst langzaam op en neer, achter en voor me hoor ik gekreun. Ik merk dat ik zelf nog keer ga klaar komen, en ik verhoog het tempo. Theo pakt me bij mijn middel en gaat ook harder stoten.

Jeroen kijkt naar mijn dansende borsten en komt dan ineens kreunend klaar. Ik voel zijn zaad in mijn kut spuiten. Hij zucht en geeft me natte tongzoen. Dan kan ik het niet meer houden en beweeg mijn kontje nog meer naar achter zodat Theo lekker diep in mij kan stoten.
“Ja kom maar, geil ding dat je bent,” zegt Theo hijgend. Ik kom klaar! Als reactie op mijn orgasme trekken de spieren van mijn vagina samen. Hijgend spuit Theo mijn kontje nu vol.

Jeroen is door naar de tweede sollicitatieronde. Komt goed uit, nu mijn vriend twee weken op vakantie is.Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *