— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Sex in de bios

Met tassen vol mooie spullen en met een voldaan gevoel liep ik terug naar mijn auto. Eenmaal bij de parkeerplaats zag ik tot mijn grote ergernis dat iemand zijn auto achter de mijne had gezet. Ik kon er dus niet uit! Wat nu? Ik greep naar mijn mobiel, en wilde de politie bellen. Batterij leeg! Tot overmaat van ramp begon het ook nog eens keihard te regenen. Tegenover de parkeerplaats zag ik een bioscoop. Ik besloot naar binnen te gaan om te vragen of ik daar de politie mocht bellen. De bioscoop was echter gesloten, al zag ik wel iemand binnen lopen. Ik klopte op het raam. Er werd niet gereageerd. Ik klopte nog een keer maar dan harder! Yes! Het hielp! Een lange man kwam op me afgelopen en deed de deur open.

Ik legde hem de situatie uit en ik vroeg of ik de politie mocht bellen. De aardige man antwoordde dat hij dat wel even voor mij zou doen en liep naar zijn kantoor. Ik mocht wel even wachten, en als ik wilde kon ik koffie krijgen. Geroerd door de gastvrijheid van die aardige man, slurpte ik zachtjes aan mijn koffie. Hij liep naar kantoor om de politie voor me te bellen en hij vertelde dat hij vaker met deze kwesties te maken had gehad. Terwijl hij in zijn kantoor stond, bekeek ik de man eens goed. Hij leek wel een beetje op Clooney. Helemaal niet verkeerd.

Toen hij terug kwam, vertelde hij me dat het geregeld werd, maar dat ik even geduld moest hebben. Ik zuchtte. Hoe moest ik nu mijn tijd doorbrengen? De man stelde zich voor als Frank, en vroeg of ik misschien een rondleiding door de bios wilde hebben! Nou dat leek me wel wat, en hij vroeg me om mee te komen. Hij liet me alles zien: de filmkamers, de lobby, het kantoor en de filmzalen. Het was overal muisstil, en er was niemand te bekennen.

Terwijl we weer via de trap langs de stoelen naar boven liepen, verloor ik mijn evenwicht. Frank probeerde me beet te pakken maar het lukte niet. Ik viel, en hij viel ook. Boven op mij! Ik werd rood, en moest een beetje giechelen. Ik verontschuldigde me. Frank zei dat het niets gaf, en vroeg of ik me bezeerd had.
“Ja, mijn knie doet een beetje pijn,” stamelde ik.
Frank deed mijn rokje een stukje omhoog en bekeek mijn knie. Hij drukte er zachtjes een kus op. Ik kreunde zachtjes want het wond me eigenlijk op.
“Ehh, Frank, ik heb op mijn schouder ook een beetje pijn.”
Hij kwam wat dichter naar me toe, schoof mijn blouse en bh bandje aan de kant en kuste me daar. Mijn lichaam kronkelde een klein beetje, en ik drukte mijn borsten naar voren.

Ik keek hem doordringend aan, en voor ik het wist had ik zijn hoofd tussen mijn handen en kuste ik hem vurig op zijn mond. Die kus werd door hem beantwoord, maar er was meer. Hij legde zijn handen op mijn heupen en begon me overal te zoenen. Heftig, hartstochtelijk! Mijn opwinding werd met de seconde groter, en ik liet mijn handen ook niet thuis. Voor hij het in de gaten had, had ik zijn shirt al uitgetrokken, en streelde zijn borstkas. Toen ik met mijn vingers zijn broek probeerde los te maken, was hij met zijn mond al bij mijn slipje. Het was daar al behoorlijk nat geworden. Ik wilde niets liever dan dat hij met zijn tong mijn clitje zou beroeren.

Niets was teveel gevraagd die middag. Clooney likte me, zoog aan mijn clitje, en stak twee vingers diep in mijn hete, natte kutje. Ik kronkelde, kreunde en hijgde van genot, en het duurde niet lang voordat hij me naar een orgasme bracht. Ik gilde van geiligheid, tranen sprongen in mijn ogen, mijn lichaam schokte, en hij keek toe.
Hij verwonderde zich dat ik zo heftig klaar was gekomen. Nadat ik wat was bijgekomen, kon ik maar een zin uitbrengen:
“Ik wil jou diep in me, NU.”
“Your wish is my command girl,” glimlachte hij, en hij draaide mij om zodat ik op mijn buik kwam te liggen. Hij kwam op zijn knieën achter me, spreidde mijn billen en bracht zijn pik naar mijn kletsnatte kutje. Zachtjes bracht hij zijn lul naar binnen. Ik slaakte een hele diepe zucht, en smeekte hem om door te gaan. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen, en hij begon harder in me te stoten.

Mijn adem stokte, ik kon geen kant meer op. Die man, een vreemde voor me, neukte me in zijn bioscoop. Hij stootte en stootte maar door, steeds dieper, steeds sneller. Dit was zo heerlijk, dit mocht van mij uren door blijven gaan. Maar zijn ademhaling ging steeds sneller, en hij kreunde dat hij ging komen. Hij gaf me een ferme tik op mijn kont, en ik schreeuwde het uit van genot. Toen ik mijn kutje wat samenspande, siste hij dat hij nu echt kwam. Na enkele seconden voelde ik dat hij zijn zaad diep in me spoot, met harde diepe stoten spoot hij alles in mijn geile kutje. Ik ontspande en hij kwam naast me liggen, kuste me, en zei me dat het misschien beter was als we ons maar weer snel aan gingen kleden.

Toen we aangekleed en wel uit de filmzaal kwamen, zag ik dat de auto nog steeds niet was verdwenen. Ik vloekte, en ik keek met een vragende blik naar Frank.
Maar Frank zei niets, liep naar het kantoortje, kwam terug met een briefje met een telefoonnummer erop, en vroeg me om mee te komen. We liepen naar buiten en tot mijn grote verbazing stapte hij in de auto die voor de mijne stond geparkeerd. Ik was te verbouwereerd om iets uit te brengen. Hij startte de auto, en voordat hij wegreed draaide hij zijn raampje open.

Hij glimlachte naar me en zei:
“bel me”.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *