— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Adonis

Hij was lang en slank. Stijlvol gekleed in een zwart pak. Duidelijk heel wat ouder dan ik. En dan die blik in zijn ogen: zelfverzekerd en arrogant. Hij was het absolute tegenovergestelde van mijn eigen vriend.

Ik had al zeven jaar een relatie en de koek was toch wel een beetje op. Daarom hadden we afgesproken een weekje alleen op vakantie te gaan om eens goed over onze relatie na te denken. En zo was ik terechtgekomen op een heerlijk Grieks eiland waar ik mijn huid prachtig bruin had laten kleuren door de zon, in een mooi, luxe hotel, met nog een mooier zwembad.

En toen zag ik hem dus. Aantrekkelijk en alleen. Hij stond bij de receptie en aan zijn koffers en bleke huid te zien, kwam hij net aan. Pas toen hij uit mijn zicht verdwenen was kon ik me weer concentreren op het boek dat ik aan het lezen was. Eigenlijk was ik het hele voorval al vergeten toen ik hem ’s avonds in het restaurant zag. Hij zat een paar tafeltjes verder. Onze blikken kruisten elkaar even en ik voelde dat mijn wangen rood kleurden. Ik at verder en stiekem observeerde ik hem, maar hij leek niet meer mijn kant op te kijken. Nadat hij zijn koffie opgedronken had, stond hij op en vertrok. Enigszins teleurgesteld bleef ik achter.

Terwijl ik peinzend in mijn koffie zat te roeren, zag ik hem vanuit mijn ooghoek. Hij liep mijn kant uit en kwam aan mijn tafel zitten. Behalve een beleefd “goedenavond” zei hij niets. Ik groette terug en voelde dat ik mezelf niet helemaal onder controle had. Hij keek me geamuseerd aan. Vervolgens voelde ik zijn blik van mijn borsten over de rest van mijn lichaam glijden. Ook deze avond had ik weer werk van mijn uiterlijk gemaakt: kort rokje met bijpassend topje, pumps met hoge hakken.

Deze man, die alleen goedenavond tegen me gezegd had en me onbeschaamd bekeek, bracht iets in me teweeg! Nadat hij me een lange tijd zwijgend in zich op had genomen zei hij plotseling:
“Ga naar het toilet en trek je slipje uit.” Zijn stem was donker en dwingend. Ik voelde me totaal overrompeld en bleef zitten.
“Ga!” zei hij. Ik stond langzaam op en liep met trillende benen naar het toilet, terwijl ik me afvroeg waarom ik dit deed.

Op het toilet propte ik mijn slipje in mijn tas en liep terug. Weer voelde ik zijn blik. Nog voor ik kon gaan zitten zei hij:
“We gaan buiten nog even iets drinken”. Hij stond op, liep naar het terras en ik volgde hem. Ik lijk wel gek, schoot het door me heen. Hij zocht een rustig plekje uit aan de rand van het terras. Ik keek uit over het dal.
“Doe je rokje wat hoger zodat ik ook van een mooi uitzicht kan genieten.” Ik deed wat hij vroeg en zag zijn blik over mijn gladgeschoren kutje glijden. Toen de ober kwam, wilde ik mijn rokje snel weer laten zakken maar hij zei:
“Laat dat”. Ik voelde me behoorlijk ongemakkelijk.

“Een fles champagne graag,” hoorde ik hem zeggen en ik zag dat de ober intussen een goedkeurende blik op mij wierp. Al snel kwam hij terug met een fles champagne en twee glazen. Ik zat nog steeds met mijn rokje omhoog. We toostten en namen een slokje.
“Doe je benen eens een stukje uit elkaar.”
Weer deed ik wat hij vroeg. Hij bleef strak naar mijn kutje kijken.
“Mmm, mooie lipjes,” hoorde ik ‘m zeggen. Ik dronk intussen met kleine slokjes verder en wist niet wat me bezielde om dit te doen.

Toen de glazen leeg waren zei hij:
“Sta op, we gaan een eindje wandelen.” Zowel angst als geilheid overrompelden me. Ik stond op en volgde hem, hij nam de fles en glazen mee. Blijkbaar kende hij de weg, want na een paar minuten bereikten we een rustig plekje. Hij ging zitten op een bankje. Ik twijfelde even en besloot toen naast hem te gaan zitten.
“BH, topje en rokje uitdoen.” Weer die dwingende stem. Zenuwachtig trok ik alles uit tot ik alleen mijn pumps nog aan had. Toen stond hij op en liep naar mij toe. Ik voelde dat ik naar hem verlangde. Ik wilde dat hij me aan zou raken, me zou kussen. Hij keek alleen maar.

Wel zag ik aan de enorme bobbel in zijn broek dat hij intussen ook flink opgewonden was. Zachtjes pakte hij me bij mijn arm. Een tinteling ging door me heen, terwijl hij me naar het bankje leidde. Ik ging zitten en zacht spreidde hij mijn benen. Zijn vinger voelde heerlijk aan op mijn huid. Ik sloot mijn ogen en hield mijn hoofd achterover. Ik voelde hoe hij een scheut champagne tussen mijn benen liet lopen. Langzaam begon hij mijn kutje te likken. Ik liet hem begaan en genoot enorm van zijn zachte tong. Eerst liet hij een vinger naar binnen glijden, maar al snel volgden er meer. Drie vingers stootten in mijn kutje op en neer.

Wat was deze man verrukkelijk. Ik voelde dat ik bijna klaar ging komen, maar toen stopte hij. Hij voelde het blijkbaar ook en gunde me nog geen orgasme. Ik opende mijn ogen en kwam een beetje bij mijn positieven. Hij schonk de glazen nog eens vol en haalde intussen zijn harde pik uit zijn broek. We namen een slokje champagne. Hij stond nog steeds voor me, deze man van weinig woorden. Terwijl ik nog een slokje nam, pakte hij mijn hoofd en stopte zijn pik diep in mijn mond. Ik kreeg even geen lucht en verslikte me bijna in de champagne.

Terwijl hij mijn hoofd vast hield, neukte hij me in mijn mond. Ik voelde z’n lul diep in mijn keel en moest soms bijna kokhalzen. Het duurde eindeloos lang en net toen ik dacht dat ik het niet meer vol zou houden, spoot hij zijn zaad in mijn keel.
“Slikken slet,” hoorde ik hem zeggen. Ik had dit bij mijn eigen vriend nooit gedaan, maar wilde dit niet weigeren en slikte alles netjes door. Hij kwam naast me zitten en net toen ik dacht even wat rust te krijgen zei hij:
“Op je knieën voor me zitten en je hoofd naar beneden.” Mijn zware borsten hingen voor hem. Terwijl hij zijn champagne dronk, kneep hij af en toe hard en gemeen in mijn tepels. Ik wachtte geduldig en verlangde ernaar zijn pik, die alweer hard was, in mijn kutje te voelen.

Maar in plaats daarvan kreeg ik nu af toe een harde pets op mijn borsten. Ze gingen er al behoorlijk rood uitzien.
“Op handen en knieën en kontje omhoog steken,” zei hij gebiedend. Intussen was ik aan die dwingende stem gewend geraakt en volgde braaf en snel zijn bevelen op.
Er volgden nu harde tikken op mijn billen. Mijn kutje was kletsnat en kon niet wachten ‘m te voelen.
“Hoger dat kontje!” Ik deed mijn kont omhoog en voelde hoe hij het laatste restje champagne tussen mijn bilnaad goot. Het voelde koud, maar lekker. Ik ontspande me meer en meer.

Hij streelde nu mijn rood geworden billen en voelde blijkbaar dat ik erg ontspannen was. Het strelen stopte en ik voelde hoe hij een vinger in mijn maagdelijke kontje stopte. Dit was iets wat ik nooit gewild had, maar hem stond ik het toe. Hij voelde mijn gespannenheid en zei dat ik dit voor hem moest doen. Dat hij zachtjes maar dwingend met me zou doen wat hij wilde. Ik voelde zijn vinger dieper gaan en was gespannen tot in iedere plooi van mijn lichaam. Ik probeerde de pijn te negeren. Zijn vinger bewoog nu zachtjes heen en weer. Ik probeerde te ontspannen en merkte dat dit aardig lukte en dat het zelfs wel lekker aanvoelde.

Hij haalde zijn vinger nu uit mijn kontje, liet me een slokje drinken en vertelde dat hij trots op me was. Ik weet niet wat er precies met me aan de hand was, maar deze man wilde ik niets weigeren. Ik wilde aan zijn verwachtingen voldoen. Ik, die anders precies wist wat ze wilde, liet zich genadeloos gebruiken door deze onbekende man.
Nadat hij me even rust gegund had vertelde hij dat we verder gingen en dat hij nog niet klaar was met me. Ik ging weer op mijn handen en knieën zitten en draaiden mijn kontje naar ‘m toe. Zijn vinger gleed weer in me. Ik probeerde rustig te ademen en al snel volgde een tweede vinger. Weer deed het pijn maar ik liet niks merken. Zijn twee vingers gleden in mijn kontje heen en weer.

“Mmm, je hebt een heerlijk strak kontje,” hoorde ik hem zeggen. Zijn twee vingers maakten nu plaats voor twee duimen. Ik voelde dat hij mijn opening met zijn duimen oprekte.
“Wil je in je kutje of kontje geneukt worden?” vroeg hij. Even twijfelde ik en vond het een geil idee hem in mijn kontje te voelen. Hij had echter een pik met een flinke afmeting en het zou vast erg pijn doen. In een seconde moest ik beslissen.
“In mijn kutje,” zei ik snel. Ik voelde zijn teleurstelling over het antwoord dat ik gegeven had.
“Weet je het zeker?” vroeg hij.
“Okee in mijn kontje,” zei ik met een benepen stemmetje.
“Zuig me eerst nog eens goed hard.” Ik draaide me om en begon hem zo goed mogelijk te pijpen. Zijn harde pik liet ik diep in mijn keel glijden en mijn vingers masseerden zacht zijn ballen.

Terwijl ik bezig was spookte het door mijn hoofd dat ik door deze enorme harde pik dadelijk in mijn kontje geneukt zou worden.
“Genoeg, ga op je rug liggen met je benen goed wijd. Ik wil je ogen zien als ik je neuk”. Snel ging ik liggen. Doodnerveus voor wat me te wachten stond. Hij begon mijn klitje te likken waardoor ik iets ontspande. Maar na een paar minuten stopte hij, pakte mijn benen en duwde ze een beetje omhoog. Ik voelde zijn enorme pik tegen mijn kontje. Langzaam duwde hij zijn pik een beetje bij me naar binnen. Dit was nog veel heftiger dan zijn vingers die ik al gevoeld had.
Hij zag aan mijn gezicht dat ik het moeilijk had, maar zei dat ik dit voor hem moest doen.

Hij stootte zijn pik wat dieper. Ik voelde tranen in mijn ogen komen van de pijn.
Mijn eerste ervaring en dan met zo’n enorme, dikke pik. Hij streelde met zijn vinger nog even mijn klitje en stootte toen verder. Intussen kneep hij hard in mijn tepels. Na wat een eeuwigheid leek, werd de pijn draaglijker. Hij beukte met harde stoten verder. Ik voelde zijn ballen tegen mijn billen kletsen. Na een paar minuten begon hij langzamer te bewegen. Ik merkte dat ik het ondanks de pijn nu ook lekker begon te vinden. Hij zag aan mijn ogen dat ik ervan begon te genieten en begon weer harder te stoten.

Plotseling stopte hij en tot mijn verbazing wilde ik niet dat hij zou stoppen.
Neuk me alsjeblieft, hoorde ik mezelf zeggen. Hij begon weer langzaam in me te stoten en streelde met zijn vinger zachtjes mijn klitje. Wat was dit lekker! Toen hij ook nog een vinger in mijn kutje liet verdwijnen had ik het niet meer. Ik schreeuwde het uit van genot. Nog nooit was ik zo lekker klaargekomen. Tegelijkertijd spoot hij zijn hete zaad diep in mijn kontje. Beiden lagen we een poosje bij te komen. Toen stond hij op en gebood me vriendelijk maar dwingend op te staan en me aan te kleden.

Snel deed ik wat hij vroeg. Toen ik aangekleed was liepen we zwijgend terug naar het hotel. Ik was nog totaal overrompeld door het hele gebeuren. Bij het hotel aangekomen, draaide hij zich om, gaf me een kus op m’n wang en liep weg. Wat verloren stond ik daar alleen en ben toen snel naar mijn kamer gegaan om alles wat gebeurd was te overdenken. Nu ik weer thuis ben, bevat ik het nog steeds niet. De relatie tussen mijn vriend en mij kabbelt voort. De spanning is tussen ons ver te zoeken. Ik denk nog regelmatig terug aan deze vakantie en geniet dan van mijn geheimpje.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *