— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het Bureau

Ik pak nog twee glazen en vul ze met rosé. Eén voor mij en één voor mijn collega. Naast mij opent mijn chef een paar flesjes bier en loopt neuriënd weg. Hoewel ik er gewoonlijk niet van houd, heb ik mij toch laten overhalen om naar dit 15-jarig jubileumfeestje te komen. Het gaat goed met het bedrijf en dat moet dan ook gevierd worden. Bijna laat ik de wijn vallen terwijl ik mij door de pratende, drinkende, lachende en hier en daar zelfs voorzichtig dansende mensen heen worstel. Het is druk, want ook de mensen van de afdeling naast ons zijn uitgenodigd. Met hun afdeling gaat het al maanden niet zo goed en ik vraag mij af of de chef ze uitgenodigd heeft om ze op te peppen, of om ze juist de ogen uit te steken. Mijn collega is in gesprek en neemt de rosé met een kort bedankje aan. Ik voeg mij weer bij drankjestafel.

Dan vang ik een lonkende blik op. Het is Matthijs van de andere afdeling. Dit is niet de eerste keer dat hij mij bekijkt en hoewel het vast niets voorstelt, voel ik mij toch gevleid. Ik werp een schalkse blik terug in zijn richting en neem een slokje van mijn wijn, op zoek naar een gesprek aan de drankjestafel. Matthijs kletst met collegae en zo te zien heeft hij een goede grap gemaakt, want ze lachen en slaan hem op de schouder. Het zal toch niet over mij gaan? Niemand kijkt mijn kant op, dus ik concludeer van niet en word op dat moment in een gesprek betrokken.

Matthijs heeft mij al drie keer aangekeken, het oogcontact elke keer nét een fractie langer dan normaal. Zou hij nog een praatje met me maken? Ik hoop het, want hij is een aantrekkelijke man, een paar jaartjes jonger dan ik. Hij draagt een jasje en een pantalon, maar onder zijn jasje draagt hij een T-shirt. Ik voel me een beetje overdressed. Ik draag een keurig rokje, maar met daarboven een paarse wollen top. Ik zie er vast heel saai uit bedenk ik me, en voel tot mijn grote schrik dat mijn haar uit model is. Het is een mooi excuus om me uit een saai gesprek los te maken en ik loop naar de wc, waar ik voor de spiegel ga staan. Gelukkig is een beetje water genoeg om mijn haar weer op orde te brengen en ik bekijk mezelf eens goed. Wat zou Matthijs van me vinden? Op zich vind ik mezelf niet onaantrekkelijk, maar ik zie er vergeleken met de meeste mensen op dit feestje wel een beetje flets en saai uit.

Ineens voel ik een vlaag van recalcitrantie in me opkomen, stap een wc-hokje in en trek mijn beha uit. Eronder draag ik sowieso nog een hemdje en bovendien zijn mijn borsten vrij klein en stevig, dus het zal geen genante taferelen opleveren. Mijn borsten lijken nu weliswaar minder rond, maar ze staan nog steeds naar voren en mijn tepels zijn nu ook enigszins zichtbaar. Ik spring even op en neer en constateer tot mijn genoegen dat mijn borsten nog steeds een jeugdige indruk maken. Het gevoel windt mij op en ik besluit nog een stap verder te gaan. Met enige moeite trek ik ook mijn slipje uit en stop deze samen met mij beha in mijn tas. Plotseling voel ik mij heel naakt, maar mijn rokje is lang genoeg om alles te kunnen verhullen. Een vreemd gevoel van vrouwelijkheid en onbezonnenheid komt over mij heen en tevreden spoel ik de wc door en ga nogmaals voor de spiegel staan. Er is een rode blos op mijn wangen verschenen en mijn kleine tepels priemen voorzichtig door mijn top. Ik glimlach.

Terug op het feestje lijkt niemand iets door hebben, maar ik heb Matthijs nog niet gezien. Als ik mijn rosé teruggevonden heb, meng ik mij in een gesprek met de chef. Hij lacht naar me en vraagt me wat ik van het feestje vindt. Ik weet niet of hij ineens zo geïnteresseerd is vanwege mijn nieuwe uitstraling of omdat hij naar mijn borsten zat te kijken. Ik flirt een beetje met hem, maar zie in mijn ooghoek Matthijs staan. Hij kijkt weer naar me. Voor het eerst breng ik de moed op om naar hem te glimlachen. Hij glimlach terug, maar vervolgt dan het gesprek met zijn collegae. Wat betekende dat? Vindt hij me leuk? Dan verdwijnt hij met zijn vrienden.

In mijn tas zoemt plotseling mijn telefoon. Een sms’je van een onbekend nummer:
“Ik wil je spreken. Ik ben in je kantoor.”
Mijn hart klopt als een dolle. Het zal toch niet? Vriendelijk excuseer ik me en loop de hal in richting mijn kantoor. De deur staat op een kier, maar toch klop ik. Geen reactie. Als ik de deur open zie ik Matthijs tegen mijn bureau aangeleunen. Ik sluit de deur en groet hem schaapachtig. In een vlaag van verstandsverbijstering loop ik naar hem toe en ga dicht bij hem staan. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, legt hij één hand op mijn heup en zoent me. Uitgelaten zoen ik terug en druk me tegen hem aan. Zijn hand ligt intussen op mijn kont en hij knijpt zachtjes, terwijl ik ook zijn billen aanvoel. Zijn andere hand verdwijnt onder mijn top en wat hij daar aantreft lijkt hem niets te verbazen. Met mijn tong in zijn mond kreun ik zachtjes, terwijl hij mijn borst in zijn hand neemt en masseert.

Dan maak ik me los van hem en ga op mijn knieën zitten. Terwijl ik zijn riem losmaak, kijk ik naar de bobbel in zijn broek. Zijn pik hangt langs zijn linkerpijp en het lijkt alsof ook hij geen ondergoed draagt. Als zijn broek los is en langs zijn benen omlaag glijdt, blijk ik gelijk te hebben. Het valt mij op dat hij een mooie pik heeft en dat zijn schaamhaar goed bijgeknipt is. Ik neem zijn zak liefkozend in mijn hand en kijk omhoog. Matthijs kijkt me verlangend aan en ik hou hem niet langer in spanning. Ik buig me iets voorover en laat zijn slappe lid in mijn mond hangen. Matthijs ademt door zijn mond en ik zuig plagend op zijn pik, die nu met elke hartslag iets verder opzwelt. Mijn ene hand blijft zijn zak strelen, terwijl ik met de ander zijn strakke kont masseer. Het duurt niet lang voor zijn pik volledig stijf is en ik last krijg van mijn kaken door het in en uit mijn mond nemen van zijn dikke eikel.

Dus sta ik op en ga op de rand van het bureau zitten. Hier neemt Matthijs het initiatief over en terwijl hij mijn benen spreidt, trek ik mijn top over mijn hoofd en leun achterover op mijn armen. Matthijs heeft mijn benen uit elkaar geduwd en ik zet mijn voeten op de rand van het bureau. Met zijn vingers streelt hij mijn geopende lippen die glimmen van het vocht en brengt dan zijn natte pik naar het gaatje. Met moeite hou ik mijn ogen open als ik voel en zie hoe zijn harde pik bij mij naar binnen glijdt. Eventjes doet het pijn, maar als zijn eikel eenmaal naar binnen is gaat het soepeler en geef ik mij over aan het oergevoel dat mij overspoelt. Matthijs kneedt mijn borsten en tilt één van mijn benen op, zodat hij nog dieper in mij kan stoten, terwijl ik kreunend achteroverleun en mij passief laat nemen.

Matthijs verhoogt zijn tempo en met een paar laatste, krachtige stoten maakt hij het karwei af. De korte versnelling en de harde stoten van zijn extra harde pik brengen mij dicht bij mijn hoogtepunt, maar hij is al klaar en glijdt weer uit me. Dan steekt hij gelijk twee vingers bij mij naar binnen en gaat verder waar hij gebleven was. In hoog tempo glijdt hij in en uit mijn opgezwollen poesje, dat kletsnat is van mijn vocht en van zijn zaad. Hij merkt hoe mijn ademhaling steeds dieper en sneller wordt en brengt op het laatste moment nog een extra vinger naar binnen, terwijl ik jammerend en schokkend klaarkom op mijn bureau. Met zijn vingers blijft hij mijn kloppende en extreem gevoelige lippen strelen en ik zie hoe er op het bureaublad tussen mijn dijen een plasje is ontstaan van het vocht en het zaad dat nog altijd uit mijn trillende kut sijpelt.

Het feestje kan mij niet meer schelen. Nadat ik me op de wc heb opgefrist, ga ik naar huis. Matthijs blijft, maar ik heb nu wel zijn telefoonnummer.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *