— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een alternatief begin, deel 2

Ik begon hem nu af te rukken door het slipje terwijl mijn linkerhand voorkwam dat zijn eikel zou verschijnen. Bij de overgang van zijn eikel naar zijn schacht kreunde Bart bijna elke keer. Met zo’n grote eikel leek het me wel heerlijk gepenetreerd te worden. Ik kon me voorstellen dat zo’n breed geval veel gevoeliger moet zijn, en dus snel kon klaarkomen. Ik wou stoppen met denken en me focusen op die eikel, hem doen klaarkomen. Hopelijk net zo lekker als ikzelf de vorige nacht.

“Niet stoppen!”
“Ga ik ook niet. Laat maar komen.”
“Laat hem vrij als het zover is, liever op mijn borst dan straks met een plakkerig onderbroek aan tafel te moeten zitten.” Daar had ik niet aan gedacht, dat zaad niet iets is als een beetje vocht uit mijn grotje.

“Ja spuiten, sproeien die handel.” Ik zei gewoon wat ik dacht. “Geef een teken wanneer …”
“Ja, ja!” onderbrak hij me. “Niet zo snel.”
“Toch wel, kom maar snel.”
“Ik bedoel trager, pijn”, piepte hij zo lief mogelijk om me niet te beledigen. Ik merkte dat ik vrij snel aan zijn schacht aan het trekken was en enkele nagels zich hadden vastgezet in zijn lid. Ik liet alles los een behalve duim en een vinger en begon trager te trekken als een ring rond een staaf.
“Beter.”
“Sorry, echt sorry.”
“Niet erg, niet erg.” Even later hoorde ik een licht ‘auw’ tussen zijn zuchten. Ik deed weer wat verkeerd, ik wist alleen niet wat.
“Doe ik iets verkeerd?” vroeg ik. |
“Nee, het is de stof die schuurteen beetje.”
” Had je eerder moeten zeggen.”

“Ik merk het nu pas en je doet zo lekker je best. Ik weet dat je nog steeds alleen me zo wil doen klaarkomen, maar…” Ik onderbrak hem door met mijn ene hand het slipje te lozen en zo de eikel te doen verschijnen. Waarom deed ik dit niet eerder, ik had hem pijn gedaan, onnozele kip dat ik ben. En ik wou het ook liever zo. Nu zag ik voor het eerst een deel van zijn penis, en hij zag er heerlijk solide uit. Ja solide was het woord, het leek een stevig geheel. Ik wou het goedmaken en trok zijn slipje een beetje naar beneden en bracht zo nog een deel van de schacht naar buiten. Ik omklemde hem met duim en wijsvinger en begon hem op hetzelfde tempo verder te af te trekken. Hij voelde zacht en hard tegelijk. Ik focuste me op een rustig tempo.

“O ja, niet stoppen.”
“Leuk zo?” |
“Ja heel goed. Heel leuk met die twee vingers.” Complimentjes tijdens het afrukken. “Fingerspitzen hè.”
Ik versnelde wat, maar niet teveel, snel was niet zo aangenaam blijkbaar. Mijn ex wilde altijd graag, heel snel en wild. “Dit gaat plekken maken.” Zuchtte Bart terwijl hij nu ook met zijn heupen begon mee te bewegen met mijn tempo. Mijn andere hand legde ik weer op zijn ballen en focuste nu op lange maar even snelle halen.

“Shit, nee, ja! O ja, o shit!” bracht hij uit en bij de laatste ‘shit’ vloog een klad zaad door de lucht en ik hoorde die terechtkomen tegen mijn muur. Ik richtte zijn staaf zo laag mogelijk, maar niet snel genoeg. Een tweede klad hoorde ik weer ergens tegenaan spatten. Vanaf de derde kwam alles binnen het bed terecht.

Ik liet hem los, beseffend dat ik anders een hand vol zaad zou hebben. Hij bleef pompen, zeker acht dikke stralen werden nog geschoten voor hij zijn kracht verloor. Wat kleinere kladjes belandden uiteindelijk in zijn navel en er liep nog een lange stroom zijn eikel uit. Zijn lid kwam niet in de buurt van zijn navel, die van mijn ex zat dichter in de buurt. Maar hij moest zeker niet onderdoen wat explosiviteit betreft. Ik dacht dat mijn ex een agressieve spuiter was.

“Nee, shit, sorry!” kwam er nog uit Bart.
“Stil maar, bekom maar even, maak je geen zorgen. Dit was een leuke show.” “Bah”, zuchtte hij terwijl hij zijn armen over zijn gezicht legde.
“Blijf liggen, het is mijn schuld dat je lul ontploft is.”
“Ah”, zuchtte Bart, zijn ademhaling was heel diep, alsof hij een marathon had gelopen. Ik zocht naar mijn pakje papieren zakdoekjes terwijl Bart maar klagende geluiden bleef uitbrengen. “Kom kom, straks ben je weer de oude, verpest nu niet een heerlijk moment.” Dit hielp, hij stopte met zich te excuseren en te zuchten.

Ik bekeek mijn muur aan het hoofdeinde van mijn bed en zag dat, iets boven zijn hoofd, een ferme klad een spoor aan het maken was op mijn rode behang. Een tweede stroom bevond zich net boven het bedeinde. “Shit, jongen! Direct bij je eerste mijn muur inzegenen”, riep ik enthousiast.
“Ik durfde gisteren niet meer af te rukken, ik wou inslapen met een goed gevoel.”
“Opsparen, hoe attent.”
“Ik heb dit niet gepland, het was jouw idee.”
“Ik klaag ook niet, mijn muur is net in waarde gestegen.”
“Dat is lief en bizar tegelijk. Zorg maar dat ze goed weggeveegd worden.”

“Je ziet zulke plekken alleen als je er van een bepaalde hoek naar kijkt, als alleen mijn nachtlampje brandt.” Ik maakte een zakdoekje nat en begon de plekken weg te werken.
“Dus ik heb daar nog een kwakje tegen gespoten?”
“Laat ik zeggen dat ik er niet meer van schrik, maar dit was wel de spectaculairste.”
“Een kanon dat duidelijk op scherp stond.” Ik kwam even aan zijn linkerwang waar een kladje was neergekomen. Ik nam wat van het zaad op zijn wang op mijn vinger en wreef het over zijn neus.
“Rustig het is maar je eigen sperma. En blijf liggen, ik heb hier ervaring mee.” “Ja en ik niet.”
“Daar twijfel ik niet aan, rukbeest! Alle jongens rukken veel, daar is toch niks mis mee.”
“Ik laat me liever afrukken.”
“Ja dat heb ik gemerkt maar blijf eens liggen, voor je nog meer plekken maakt.” Ik was klaar met de plekken op de muur en begon aan zijn wang, hals en borst, waar heel wat was neergekomen. Ook de matrasovertrek was niet gespaard gebleven. Er was duidelijk toch een straaltje wat minder goed gericht. De zakdoekjes vlogen erdoor. Toen ik zijn navel had leeggehaald en alles van de buik, was het pakje half leeg. Ik kon beter die vuilnisbak zelf legen voor moeder die vond. Ik wou aan zijn geslacht beginnen dat er iets losser bijlag dan daarnet. “Laat mij maar.” zei Bart.
“Ik doe alles.”

Ik veegde zorgvuldig elk plekje op zijn lul en schaamhaar schoon tot er niks meer blonk en trok toen het slipje weer op en stak zijn lid zachtjes weg.
“Vond je het echt zelf ook leuk?” vroeg hij terwijl ik een braaf klopje op zijn lid gaf ter goedkeuring.
“Zou ik die troep opruimen als ik je afrukken niet leuk vond?”
“Het is toch zo, ik vind het leuk dat ik jongens kan doen spuiten zonder hulp, kan ik er wat aan doen? Het voelt goed.”
“En je deed het ook echt goed, heel speciaal dat je het probeerde zonder hem eruit te halen.”
“Maar het is niet gelukt.”
“Geen man wil klaarkomen in zijn eigen slipje en dan nog pijn erbij hebben. Annick gebruikte nooit twee vingers zoals jij, altijd de hele hand ! Dit was echt leuk.”
“Ik zal het onthouden. Voel je je al wat beter?”
“Raar genoeg ging dat klote gevoel snel over, dank je.”
“Graag gedaan.” Al wist niet goed waar hij het nu over had. Ik weet dat mannen net na een orgasme zich wat leeg voelen. Bart blijkbaar wat extremer, maar ik heb daar niet echt een probleem mee, het is nu eenmaal zo. Mijn ex kon dat soms goed verbergen, maar ik vond het niet erg dat hij soms tien minuten nodig had om bij te komen. “De volgende keer moeten we ons van betere zakdoeken voorzien.”
“Of zorgen dat het niet door je hele kamer vliegt.”
“Dat lijkt me ook een goed een plan.”

“En hoe vind je hem, als ik mag vragen?”
“Heel mooi, je hoeft je nergens voor te schamen.”
“Dank je, jij ook nergens voor, hele mooie bikini.” Ik merkte dat ik een blos kreeg op mijn wangen. Tot voor een goed jaar kreeg ik nooit complimentjes van deze jongen die ik al heel mijn leven kende.

“Ja hè, ik vond de kleur vooral erg mooi.”
“Heel sexy met jouw borsten erin.”
“Hihi, wacht maar, mijn ma heeft eenzelfde model gekocht maar dan in het donkerblauw, je zal dan misschien wel van gedachten veranderen.”
“Ieuw, en een maatje groter.”
“Zeg maar gerust drie maten.” Lachend vleidde ik me naast hem en stilte overwon toen we verzonken in een diepe kus.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *