— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

In bad (deel 2)

.. er werd geklopt op de badkamerdeur.

“Meiden?” Het was de stem van Bas. “Gaat het een beetje daar?” Wat zijn jullie in hemelsnaam aan het doen?”
Saskia haalde de haarlakbus uit mijn poesje en hijgend keken we elkaar aan.
“Hallo, antwoord graag?” klonk het ongeduldig aan de andere kant van de deur.
“We zijn ons aan het afdrogen” antwoordde Saskia met een nog bibberende stem van de opwinding.
“Dan mag de deur vast wel even open want ik moet naar de wc,” was zijn antwoord. Sas keek me schuldig aan het gooide me snel een handdoek toe voordat ze de badkamerdeur voor haar vriendje opende. De zenuwen gierden door mijn lijf en ik zat nog steeds met een handdoek over mij heen toen Bas met een grijns op zijn gezicht in de deuropening stond.

“Afdrogen dus?” zei hij met een blik op de haarlakbus die op de grond lag. Hij pakte het op en rook eraan terwijl hij ons straks aankeek.
“Dit ruikt naar vrouwengeil, dames.” Liggen jullie hier een beetje de slet uit te hangen? Saskia en ik keken elkaar aan en we durfden niks te zeggen. De zenuwen gierden door mijn lijf en ik vroeg me af hoe lang het zou duren voor mijn vriend ook nog eens boos aan kwam zetten. Opeens deed Bas een stap naar voren en greep me bij mijn haar!
“Auw!” riep ik verschrikt.
“Zo, dus jij ligt hier MIJN vriendin een beetje te likken?” zei hij sissend in mijn oor. Saskia keek geschrokken toe en bleef als verlamd tegen de wasbak geleund staan. “Volgens mij kan je wel wat anders in die natte kut van jou gebruiken dan een haarlakbus,” vervolgde Bas. Hij trok me overeind en zette mij op zijn hondjes tegen de badrand. Mijn handdoek viel af en een harde tik op mijn billen volgde. De tranen sprongen in mijn ogen van de spanning maar onderhand voelde ik mijn poesje zeiknat worden.

“Hier, hoe voelt dit?” gromde hij in mijn oor en hij stootte keihard zijn lul in mijn poesje. “Ooo nee, mijn God!” kermde ik en hij duwde zijn lul steeds ruwer, harder en dieper in mijn natte spleetje. Ik voelde een golf van genot door mijn poesje gaan. Hijgend en kermend kwam ik klaar. In mijn ooghoek zag ik hoe Sakia tegen de badcelmuur was gezakt. Met haar benen wijd keek ze toe hoe haar vriend mij neukte. Ik zag hoe haar hand haar eigen kutje bespeelde en we lachten stiekem naar elkaar. Op hetzelfde moment voelde ik Bas zijn lul opzwellen en in me spuiten. Ik liet mezelf uitgeput over de badrand zakken terwijl Bas met een gladgestreken gezicht, zwijgend zijn broek dicht deed en ons naakt in de badkamer achter liet.

Ik kroop naar Sas toe die nog steeds even verbaasd maar ook even geil op de badkamervloer lag met haar vingers tussen haar gespreide lipjes. Ik stortte mijn mond om haar poesje en voor het eerst in mijn leven befte ik een vrouw. Mijn tong gleed soepel over haar spleetje en haar sap droop langs mijn kin. Nu was het mijn beurt om de haarlakbus op haar poesje te richten en terwijl zij zich vastgreep in de badmat, duwde ik voorzichtig de bus langs haar lipjes naar binnen. Even vertrok haar gezicht van de pijn maar met een kusje op haar klitje verdween ook bij haar de bus soepel naar binnen. Kronkelend lag ze nu onder me te hijgen terwijl ik aan haar klitje zoog en de bus steeds wilder in haar pompte.
“O Jezus, dit is zo geil!” kreunde ze hijgend. Voorzichtig duwde ik mijn zeiknatte vinger op haar kontgaatje en met een beetje druk verdween mijn topje erin.
“Ik kom, ga door!” gilde ze gesmoord. Plagerig stopte ik. Nu was het haar beurt om mij beledigd te vragen waar ik mee bezig was. Met de bus voor de helft in haar kut, duwde ik haar plat op de badkamervloer.

“Blijf stil liggen,” gebood ik. Soepel kroop ik boven op haar. Verbaasd keek ze mij aan tot ze door had wat ik van plan was. Langzaam liet ik mijn poesje over de andere zijde van de haarlakbus zakken en zo lagen we tegen elkaar aan te neuken. Ik voelde haar borsten tegen de mijne en haar warme huid gloeide tegen me aan. Wauw! Langzaam bewogen we met de bus in ons spleetje. Onze sappen vermengden zich en ze begon me vreselijk geil te zoenen en plagend in mijn borsten te knijpen. Steeds sneller neukten we op en neer en ik voelde mijn poesje samen knijpen, mijn sap liep tussen haar dijen. Ze beet me in mijn nek als teken dat ook zij klaarkwam en kreunend en schokkend kwamen we samen klaar!

Uitgeput, opgefrist nog een beetje ongemakkelijk gaf ik haar een laatste kus voor wij beschaamd de huiskamer in liepen. Onze vriendjes zaten nog op de bank te bieren. Tot onze verbazing lag mijn vriend diep in slaap op de bank, maar Bas lag zich te rukken voor de televisie. Deze avond was nog lang niet afgelopen…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *