— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verhaaltje voor op reis

Met een zucht zak je onderuit in je stoel. Expres heb je als laatste ingecheckt, zodat je niet naast een collega zit. Je moet nog drie dagen met ze op pad, dus nu even niet. Je hebt geen zin in gesprekken over integratie van systemen en de kansen voor jullie bedrijf. Als je eerlijk bent is er maar één ding dat je wilt integreren. Je harde kloppende pik met mijn natte, hunkerende kutje. Met 100% kans op heerlijk klaarkomen. Maar dat zit er voorlopig niet in.

Anderhalf uur rust voordat je moe en zweterig in een volle, stinkende S-bahn naar je hotel zult reizen. Met je collega’s op sleeptouw. Je ogen zakken dicht en je dut in. Als je je ogen weer opent is de landing ingezet. Keurig netjes zet de piloot de kist aan de grond en heet jullie welkom in een regenachtig München. De bagage komt gelukkig snel en je loopt naar de schuifdeuren. Ondertussen kijk je of je de borden voor de S-bahn ziet.

“Mister De Vries?’’
Je draait je om en zoekt naar degene die je roept. Het is een man in zwart uniform met pet en witte handschoenen. Het prototype limousinechauffeur. Is dit serieus of ben je beland in een slapstick? Wat verbouwereerd knik je.
“Follow me please.”
Voor je er erg in hebt pakt de man je koffer en loopt richting uitgang. Je hebt geen keus en volgt. Je collega’s kijken je met open monden na.

Bij de uitgang staat een lange, witte limousine met verduisterde ramen. De man opent de achterdeur. Je stapt in.
“Have a nice trip, sir.”
Met een knipoog sluit de chauffeur de deur achter je. Voor je de kans krijgt te wennen aan de schemerige verlichting voel je een paar bekende lippen op de jouwe. De smaak van dure champagne blijft achter. Je voelt hoe je opgewonden wordt en je broek begint te knellen. Je kijkt in mijn lachende, zwoele ogen. Ik, je geheime minnares.

“Ha liefje, tijd voor ontspanning.”
“Hoe? Wat?”, begin je.
“Sssssst.”
Met een volgende zwoele zoen snoer ik je de mond. Ik druk een glas champagne in je handen.
Dan ga ik voortvarend te werk. Zonder getreuzel open ik je broek en bevrijd je inmiddels keiharde pik. Je eikel glanst mooi van het eerste voorvocht. Ik lik het weg en neem je diep in mijn mond. Met beide handen masseer ik je ballen en ik vergeet daarbij niet het gevoelig stukje huid richting je sterretje. Mijn blik laat de jouwe niet los en je ziet hoe geil ook ik word van deze verwennerij.

Je adem versnelt en je weet dat het je deze keer alle wilskracht zal kosten om het ultieme moment zo lang mogelijk uit te stellen. Dan laat ik je opeens los en vlij me tegenover je op de bank. Dan pas zie je dat ik een ultiem kort rokje draag met een strak truitje waar mijn harde tepels doorheen priemen. Je hapt naar adem. Ik trek een been op en je hebt vrij zicht op het jou zo bekende roze kutje. Mijn vingers verdwijnen met routine in mijn grotje. Ze bewegen ritmische in en uit. Met de andere hand masseer ik mijn klitje.

Ik geniet van deze soloseks waar jij geboeid naar kijkt. Ondertussen steeds harder aan je pik trekkend. Ik kom klaar. Mijn lichaam schokt en je ziet hoe het geil uit mijn spleetje druipt. Genietend lik ik mijn vingers af. En dan is er aandacht voor jou. Ik kom naar je doe en kruip met mijn rug tegen je borst op je schoot. Je voelt hoe je lul moeiteloos in mijn grotje verdwijnt. Zachtjes duw je mij iets voorover zodat je zicht hebt op mijn rug en de aanzet van mijn billen. Je houdt het niet langer. Met een paar krachtige stoten spuit je je genotsvocht diep in me. Ik schreeuw van genot.

Ik kruip van je schoot en lik je schoon. Na een laatste, zachte kus op je eikel help ik je met aankleden en fatsoeneren. Nog een lange natte zoen en dan wordt de deur van de auto geopend.
“We have arived, sir.”
Nog wat wankel op je benen stap je uit. Je neemt je koffer in ontvangst en wil me helpen uitstappen. Maar de deur is al weer dicht. Zacht rijdt de enorme auto weg. Je loopt naar de hotellobby en checkt in. Op de klok zie je dat het pas twintig minuten geleden is dat je van het vliegveld bent vertrokken.

Op je kamer neem je een douche en beleef je het avontuur nog eens opnieuw. Het kamermeisje heeft iets te poetsen morgen.
Je kleedt je om en loopt naar de lobby. Je gaat zitten bij een van de zitjes. Je collega’s komen binnen. Moe, bezweet en geïrriteerd. Dit wordt alleen maar erger als ze jou daar zo fris en met vage, maar zeer tevreden blik op je gezicht zien zitten.
“Hi jongens! Jullie ook hier? Goede reis gehad?”
Ze snappen er niets van, maar zijn verstandig genoeg niets te vragen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *