— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een blind date en een massage (deel 2)

Ze liepen naar binnen. Ze rook etherische olie. Lekker, en niet te sterk. Maar ze rook ook andere geuren die haar bekend voorkwam. Plotseling schrok ze. Ze rook iets bekends. Het kon natuurlijk toeval zijn, maar iets zei haar ze op bekend terrein was. Het rook hier precies zoals in de flat van haar vriend. Daar was ze vanmorgen nog even geweest om iets op te halen en toen was het haar ook al opgevallen. Naast allerlei bekende luchtjes rook ze ook de eieren met spek die hij ’s morgens regelmatig at. Was hij het zelf of was er iets anders aan de hand? Werd ze in de maling genomen? Misschien sprak hij daarom met die zachte, hese stem. Mmm, ze zou het spelletje even meespelen, maar daarna zou ze hem terugpakken. Hier zou hij spijt van krijgen.

Al zat er letterlijk en figuurlijk een luchtje aan, ze vond het steeds spannender worden. Vreemd genoeg voelde ze zich op haar gemak. Als het zover kwam, zou ze zich laten gaan. Precies zoals ze gewenst had aan het begin van de avond, toen ze verlangde naar haar vriendje. Ze kende hem al heel wat jaren, maar deze ervaring riep ineens veel vragen bij haar op. Hij had haar wel eens verteld dat hij, op een paar onbelangrijke dingen na, geen geheimen voor haar had. Dit was er dan één van, dacht ze. Nieuwsgierig naar de rest wachtte ze rustig op wat komen ging.

Het was aangenaam warm toen ze de kamer binnen kwam.
“Wil je wat drinken?” vroeg hij.
“Doe maar een witbiertje als je dat hebt”, zei ze. “Ik heb een droge keel gekregen van al die spannende dingen. Wat heb je nog meer voor me in petto?”
“Dat merk je wel”, zei hij. “Niet je blinddoek afdoen als ik je biertje pak hoor.”
Ze hoorde hem heen en weer lopen en hij drukte haar een heerlijk koel glas in de hand. Er werd ook een New Age muziekje opgezet.

“Het is warm hier”, zei hij. “Zal ik je truitje uittrekken?”
“Okay”, zei ze. Ze voelde hoe hij langzaam haar truitje begon uit te trekken en even later de knoopjes van haar bloes begon los te maken.
“Ik wil niet iedere keer vragen of het goed is wat ik doe,” zei hij, “maar als je iets niet prettig vindt moet je het zeggen.”
Ze knikte instemmend.
“Dan zal ik je verder helemaal uitkleden”, zei hij en voegde de daad bij het woord. Langzaam maar zeker voelde ze kledingstuk na kledingstuk verdwijnen terwijl hij haar op ieder vrijgekomen plekje uitvoerig zoende en streelde.

“Je ziet er geweldig uit”, zei hij. “Jouw lichaam vraagt om liefkozing. Ik ga je centimeter voor centimeter masseren.”
Hij begon met haar hoofd en tergend langzaam ging hij steeds verder. Soms weer even terugkerend om geen plekje over te slaan. Soms zachtjes, dan weer stevig en op sommige plekjes gekmakend lekker. Vooral als hij haar borsten, die altijd heel gevoelig waren, of de omgeving van haar dijen zachtjes masseerde. Inmiddels was ze supergeil geworden. Bijna iedere vezel van haar lichaam wilde hem in haar. Ze wilde de bewegingen van zijn soepele lijf voelen.

Het voorwerk was al genoeg voor een orgasme. Elke keer als hij vluchtig, schijnbaar per ongeluk, haar klitje aanraakte, kronkelde ze van genot. Maar hij wilde haar verlangen nog verder opvoeren. Dat wond hem zelf ook op. Al een hele tijd stond zijn kabouter rechtop en moest hij zich bedwingen om haar niet onmiddellijk te nemen. Had ze door dat hij het was? Hij moest bij de les blijven want hij merkte dat ze steeds meer kreunde van genot en dat haar kutje steeds natter werd. Waarom vroeg ze nog steeds niet of hij bij haar naar binnen kwam? Zelf kon hij de spanning bijna niet meer verdragen.

Ondertussen masseerde hij voorzichtig haar kutje, ging met zijn vinger iedere keer tot aan haar G-spot naar binnen, en liet zijn vinger bij het terugtrekken voorzichtig langs haar klitje gaan.
Alles in haar schreeuwde om klaar te komen. Al een hele tijd voelde ze het hoogtepunt steeds dichterbij komen. Zijn regelmatige massagebewegingen zorgden ervoor dat haar orgasme bijna treiterend langzaam maar onherroepelijk vanuit haar tenen aan kwam rollen. Al haar spieren werden automatisch tot het uiterste gespannen. Eindelijk kwam dat hoogtepunt, dat door haar hele lichaam denderde terwijl ze luid kreunde.

“Het was geweldig”, fluisterde ze. “Je was geweldig.”
Ze voelde zijn harde pik en merkte dat hij nu aan zichzelf toe wilde komen. Ze hield hem tegen.
“Sorry, dit kan ik niet”, zei ze. Nu was de tijd om hem terug te pakken.
“Ik wil graag dat je me naar huis brengt.”
Hij was verbijsterd.
“Okay”, zei hij, terwijl hij gek werd van verlangen. Even overwoog hij haar blinddoek af te doen maar hij voelde dat dit niet het gewenste resultaat zou opleveren. Hij had zich mooi in de nesten gewerkt. Hij voelde zich van top tot teen pik maar hij kon er niets mee.

Zo, dacht ze, nog nagenietend van de heerlijke massagebeurt en het geweldige orgasme. Wat zal hij verschrikkelijk balen! Maar ik maak het goed met hem. Als in een roes ging alles nu heel snel en voor ze het wist zat ze weer thuis op de bank. Had ze het allemaal gedroomd? Nee, het was echt gebeurd. Nog namijmerend over de bijzondere avond had ze toch medelijden met hem. Uiteindelijk had hij zich aan zijn woord gehouden en zich als een heer gedragen.

Toen ging de telefoon. Hij was het. Ze aarzelde even maar nam toch op.
“Hallo, waar zat je?” vroeg ze. “De hele dag heb ik geprobeerd je te pakken te krijgen.”
Hij mompelde wat over langskomen voor een drankje.
“Dat lijkt me een goed plan”, zei ze. “Graag zelfs, als je me nog zo’n massagebeurt geeft.”
Ze hoorde hem naar lucht happen, de hoorn op de haak gooien en ze dacht: die is hier binnen een minuut. Dat klopte.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *