— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Sex on the beach

Het was een zwoele zomeravond. Iedereen had de hele dag op het strand gelegen en was in een geweldige stemming. Ik was uitgenodigd op een feestje in een nabijgelegen strandtent en had mezelf hiervoor lekker zomers aangekleed. Een strak, rood rokje met een randje van ruches aan de onderkant. Daarop een wit hemdje dat mijn borsten heel goed deed uitkomen. Hooggehakte schoenen en mijn haren frivool opgestoken. Grote zilverkleurige oorringen in, kortom… ik zag er (al zeg ik het zelf) geweldig uit..

Op blote voeten wandelde ik over het strand. Terwijl ik met mijn voeten door de branding liep, voelde ik dat er naar me gekeken werd. Ik keek om en zag een mooie, jonge man. Hij stond tegen een paalhoofd geleund en glimlachte naar me. Hij liep naar me toe en stelde zich voor.
“Hi, ik ben Max… wat doet een schoonheid als jij alleen op dit strand?” Ik antwoordde dat ik op weg was naar een feest en nodigde hem uit om met me mee te gaan als mijn date. Hij zag er echt waanzinnig uit… een witte, linnen broek met opgerolde pijpen en daarover een blouse van hetzelfde materiaal, die hij opengelaten had. Ik was er trots op dat hij met mij meeliep de strandtent in. Wat een lekker ding..

Het moment dat we binnenkwamen draaiden ze gelijk een heerlijk nummer, en hij trok me mee de dansvloer op. Zijn bewegingen lieten mij alles behalve koud. Wat kon deze man heerlijk dansen. Een paar nummers later vroeg hij of ik iets wilde drinken. Ik vroeg hem om een rosé voor me mee te nemen en stond eventjes te wachten aan de zijkant van de ruimte. Plots voelde ik een hand onder mijn rokje gaan. Ik draaide me om, en keek in de geweldig mooie bruine ogen van… een vreemde vrouw. De aanraking van haar vingers verbaasde me, maar ik vond het erg lekker. Nooit eerder had een vrouw mij op deze manier aangeraakt, en ik voelde mijn kutje natter worden. Ze legde haar andere hand in mijn nek, en trok mijn gezicht naar zich toe. Ze gaf me een volle zoen op mijn mond. En toen ik haar tong op mijn lippen voelde, gingen deze als vanzelf uit elkaar. Ik vergat waar ik was, met wie ik was, en zo stonden we een tijdje heerlijk te tongen.

Mijn handen gleden ook over haar stevige vrouwelijke lichaam. Haar borsten voelden geweldig aan, en de sensatie die ik in mijn lijf voelde verbaasde mij waanzinnig. Ik werd geil van deze seksuele escapade. Ik, die altijd had gezegd niet biseksueel te zijn, stond hier geweldig te geilen met een vreemde vrouw. Toen werd ik op mijn schouder getikt. Het was Max. Ik schrok en dacht dat hij wel direct zou weggaan. Maar het tegendeel was waar. Hij kon het volgens mij wel waarderen dat hij nu twee mooie vrouwen bij zich had staan. En ook nog wel twee vrouwen die elkaar lekker stonden te verwennen. Hij mengde zich direct in het spel en nam mijn mond over van de vrouw. Hij kuste mij hartstochtelijk, en dat voelde geweldig. Zo stonden we elkaar enige tijd heerlijk op te geilen, zonder enige schroom voor de rest van de partycrowd.

Tot onze verbazing begonnen er meer mensen mee te doen. Rondom stonden mannen met vrouwen, vrouwen met vrouwen, en ook mannen met mannen te zoenen. Handen gingen over lijven, en de temperatuur in de strandtent steeg. Het was een ongelofelijk lekker gezicht, al die blote lijven die elkaar stonden op te geilen. Max bracht zijn hand tussen mijn benen en trok het kleine lapje stof van mijn slip een stukje opzij en begon mij zalig te vingeren. Zijn vingers bespeelden mijn klitje op een goddelijke manier, en ik kwam voor de eerste keer die avond klaar. Mijn gekreun viel niet op, want ondertussen lag iedereen te neuken, te beffen of te pijpen. Het feest was veranderd in een complete orgie van naakte mensen. Wat geweldig geil was dat.

Toen kwam de geheimzinnige vrouw terug, ook zij was nu helemaal naakt en ze begon mij van achterlangs te strelen. Haar roodgeverfde nagels staken af tegen mijn borsten, ze raakte er even mijn tepels mee aan die onmiddellijk hard werden. Wat er toen gebeurde zal ik nooit meer vergeten. Max nam ons mee naar een hoekje in de ruimte, waar een soort loungebanken stonden. Hij vroeg de vrouw erop te liggen, en mij vervolgens om met mijn kutje boven haar gezicht te hangen. Zelf ging hij achter mij zitten. Toen duwde hij mij iets naar beneden, waardoor mijn kutje de lippen van de vrouw raakten. Zij begon mij gelijk waanzinnig te beffen, waardoor ik meteen bijna klaarkwam. Op dat moment kwam Max met een harde stoot mijn kutje binnen. De vrouw likte zijn lul, dan weer mijn klitje, ik dacht dat ik helemaal gek werd van genot. Ik keek opzij en zag nog steeds al die neukende, kreunende mensen en voelde dat ik mijn orgasme niet langer kon tegenhouden. Ik kwam klaar op een manier waarop ik nog nooit was klaargekomen. Ook Max hield het niet meer, en hij spoot mij helemaal vol.

En toen.. wilde ik meer! Ik wilde ook nog door andere mannen geneukt worden. Jezus, wat voelde ik me geil. De vrouw liep naar een man die daar al enige tijd naar ons had staan kijken. Hij had zich niet kunnen beheersen en was lekker met zichzelf bezig. Ze pakte hem bij de hand, en leidde hem naar mij toe. Max was ondertussen ook nog heerlijk stijf en zo kwam het dat ik voor het eerst geneukt werd in allebei mijn gaatjes. De onbekende neukte mij in mijn soppende kutje en Max nam mij in mijn kontgaatje. Ritmisch neukten ze me tot mijn tweede hoogtepunt van de avond. Ze spoten me vol in mijn kut en in mijn kont. Het voelde zo geweldig, ik wilde nóg meer.

De vrouw kwam weer terug, en ik vond dat zij nu aan de beurt was. Ze ging op de bank liggen, en ik spreidde haar benen. Het vocht glom op haar kutje, dat helemaal kaalgeschoren was. Ik likte haar even over haar hele kut en deed toen haar lippen uit elkaar. Mijn tong bespeelde haar klit, en gleed af en toe in haar kut en in haar kontgaatje. Ze kronkelde van genot. Mijn vingers speelden met haar tepels. Ze kreunde, sidderde en niet veel later kwam ze schokkend klaar.

Een paar uren later was het feest in volle gang, na zo’n geweldige opwarmer kon dat natuurlijk niet anders. En Max, die zie ik nu regelmatig. Zo’n heerlijke man laat je niet zomaar gaan. We gaan vaak samen naar het strand. En naar de strandtent waar dit alles is voorgevallen. We probeerden de sfeer van die avond nog vaak te herbeleven, maar zoals die avond is het nooit meer geweest.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *