— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De Callgirl

Dromerig bladert ze in een tijdschrift als ze wordt opgeschrikt door het vrolijke deuntje van haar mobiele telefoon. Handig drukt ze op de toetsen van het apparaatje om te zien wie haar een SMS heeft gestuurd. Er is vanavond een klant voor haar geregeld. Zenuwachtig drukt ze het berichtje weg. Even denkt ze terug aan het moment dat ze geïnteresseerd raakte in de belevenissen van een callgirl. Ze was altijd onverzadigbaar en zocht regelmatig uitdagingen op. En nu kon ze een wip krijgen en er nog voor betaald krijgen ook! Haar eerste afspraak…

Ze staat voor haar kledingkast om te bekijken wat ze aan zal doen. Laatst heeft ze nog een mooie lingerieset met jarretels gekocht. Ze besluit ook haar sexy netkousen aan te trekken. Daarbij een uitdagend zwart rokje en een doorzichtig jasje. Om het nog stijlvoller te maken draagt ze een lange parelketting en zwarte satijnen handschoenen. Als ze zichzelf daarna in de spiegel bekijkt wordt ze al opgewonden van haar eigen spiegelbeeld. Haar lippen maakt ze dieprood en voldaan stapt ze in haar hoge zwarte laklaarzen.

Ze parkeert haar auto voor het huis van de klant en stapt uit. Een beetje nerveus belt ze aan. Hij doet open en haar adem stokt even. Wat een bloedmooie vent! Hij draagt een overhemd en een strakke spijkerbroek waarin zijn kontje erg mooi uitkomt. Ze krijgt drie kussen en hij zegt:
“Welkom, mooie dame…” Hij glimlacht naar haar, zodat haar onderbuik in vuur en vlam staat.

Als ze binnenkomt snakt ze naar adem. Het licht is gedimd en hij heeft diverse kaarsjes aangestoken. Op tafel staan twee lege wijnglazen en in een koeler staat een ijskoude fles Chardonnay. Hoe weet hij dat een intiem sfeertje haar opwindt? Ze nemen plaats op de bank. Hij vertelt dat hij nog niet echt veel ervaring heeft met callgirls. Ze besluit om hem maar niet te vertellen dat het ook háár eerste keer is. Nadat ze hebben geproost op een leuke avond spoelen ze de zenuwen weg met een paar flinke slokken wijn.

“Ik zal meteen even het zakelijke afhandelen, dan hoeven we daar niet meer over na te denken,” zegt hij dan, en legt 50 euro op de salontafel. Dan opent ze langzaam de knoopjes van zijn overhemd, zodat al snel zijn behaarde borstkas zichtbaar wordt. Ze streelt hem met haar satijnen handschoenen en hij begint al zachtjes te kreunen. Haar mond gaat naar één van zijn tepels en eventjes knabbelt ze erop, terwijl haar hand de riem van zijn broek al los heeft. Heel behendig is hij al snel uit de kleren en ze ziet zijn stevige paal al begerig omhoog staan.

Ze zakt met haar hoofd in zijn schoot en begint hem te pijpen. Hij gooit zijn hoofd achterover en gromt. Haar lange parelketting is om zijn pik heen gevallen. Ze masseert zijn ballen terwijl ze met veel vocht zijn eikel afzuigt. Dan pakt ze allebei zijn ballen met één hand vast en zakt met haar lippen zover naar beneden, dat ze zijn eikel diep in haar keel voelt. Dan gaat ze langzaam weer naar boven met een strelende tong over zijn enorm harde pik. Ze herhaalt dit een paar keer, waarop hij steeds schokkend met zijn onderlichaam reageert.

Hij slaakt een kreet en hijgt:
“Wauw, nu weet ik meteen wat je specialiteit is.”
Tussendoor nemen ze een paar slokken van de wijn. Ze voelt zich al lichtelijk aangeschoten worden. Wat een heerlijke vent is dit! Zou hij een vrouwtje hebben die hem af en toe verwent? Intussen heeft hij haar jasje opengemaakt. Haar volle boezem prijkt naar voren en zijn ogen beginnen te schitteren. Hij buigt naar haar toe en masseert haar tepel met duim en wijsvinger. De andere tepel neemt hij in zijn mond. Hij maakt zuigende bewegingen en soms masseert hij de knobbel met zijn tong.

Ze voelt steeds meer vocht tussen haar dijen druipen. Haar string houdt niets tegen, zodat ze de druppeltjes gewoon langs haar benen voelt sijpelen. Hij schuift haar rok omhoog, zodat hij zicht krijgt op haar jarretels en kanten rand van haar kousen. “Mmm,” zegt hij, “wat zie je er toch lekker uit.” Snel schuift hij het dunne lintje van haar string opzij en begint aan haar clitoris te knabbelen en aan haar natte poesje te likken. Meteen gilt ze het uit van genot. Wauw, dat heeft hij vaker gedaan. Snel sluit ze haar ogen want ze wil van iedere seconde genieten. Af en toe schuift hij twee vingers bij haar naar binnen en al snel houdt ze het niet meer. Een beetje angstig kijkt ze hem aan, want ze kan ieder moment spuitend klaarkomen.

“Laat je maar gaan,” zegt hij. Zijn woorden zijn maar net uitgesproken en ze ziet een straaltje omhoog schieten vanuit haar dijen. Hij beweegt zijn vingers steeds sneller en als het vocht stopt met stromen, likt hij aan haar clit zodat haar hele lichaam kronkelt op de bank. Als ze even heeft nagenoten, komt ze omhoog en trekt haar jasje en rok uit. Zijn erectie lijkt steeds groter te worden. Ze gaat boven op hem zitten en haar nog natte schaamlippen omsluiten zijn warme pik. Heel langzaam zakt ze naar beneden tot haar poes zijn ballen raken. Daarna begint ze hem ritmisch te berijden. Hij heeft zijn handen om haar middel en helpt haar behendig mee.

Zijn gekreun geeft een climax aan en ze glijdt van hem af. Haar satijnen handen masseren zijn penis terwijl ze af en toe haar lippen over zijn eikel sluit. Na enkele ogenblikken spuit hij zijn zaad vol over haar borsten. Het witte, zoete goedje laat ze over haar tepels stromen en hij smeert het uit over haar borsten. Als hij weer een beetje is bijgekomen van zijn orgasme pakt hij de glazen wijn van tafel en ze nemen nog een flinke slok. Het koude drankje voelt ze langzaam naar beneden zakken, maar tegelijkertijd stijgt het weer naar haar hoofd. Normaal is ze wel gewend om alcohol te drinken, maar met de acties van deze geile vent lijkt het dubbel zo hard te werken.

Ineens duwt hij haar zachtjes achterover. Hij gaat tussen haar benen zitten en ze slaat een been over de leuning van de bank. Dan laat hij een dun straaltje wijn uit zijn glas over haar venusheuvel stromen. Snel glijdt het koude drankje naar beneden, over haar clitoris en tussen haar schaamlippen. Ze sluit haar ogen en gooit haar hoofd achterover als hij gretig de wijn van haar poes begint te likken. Wat een geil sexbeest is die vent! Als hij al een vrouw heeft, dan komt hij enorm tekort.

Ze voelt al snel dat er weer een orgasme aan komt. Net op dat moment tovert hij uit het laatje van de tafel een enorme dildo, die hij langzaam en voorzichtig bij haar naar binnen duwt. Ritmisch beweegt hij de koude staaf die al snel de temperatuur van haar lichaam aanneemt, want ze is zo heet als de zon. Het duurt dus ook niet lang en ze komt schokkend klaar, terwijl ze het uitschreeuwt van genot. Voordat ze tijd heeft om bij te komen, neemt hij haar bij de hand en trekt haar omhoog. Ze laat zichzelf met haar buik over de leuning van de bank zakken. Voordat ze zichzelf heeft geïnstalleerd, steekt hij zijn inmiddels weer stijf geworden lul diep in haar nog soppende kutje. Voor een man die net een orgasme heeft gehad is hij nog steeds verschrikkelijk geil.

“Mmmm, wat een lekker kontje heb je,” hijgt hij terwijl hij haar diep stotend neukt. Even trekt hij zijn pik terug en masseert haar verder met zijn vinger. Haar poes is nog steeds drijfnat en hij schuift langzaam het topje van zijn vinger in haar anus. Met een hoog kreetje reageert ze en meteen schuift hij weer zijn dikke pik in haar. Terwijl hij haar in een hoog tempo neemt, schuift zijn vinger steeds dieper in haar kontje. In extase gilt ze het uit en ze komt weer op een geweldige manier klaar. Kort erna spuit hij weer zijn sperma, deze keer gewoon diep in haar.

Tevreden leunt ze achterover in de kussens van de bank. Wat een genot, ze is vaak lekker klaargekomen, maar dit was het paradijs. Hier kan ze normaal alleen maar van dromen. Als ze haar ogen weer opent, rilt ze even. Ze heeft het koud, want ze heeft niet veel meer aan. Ineens staat hij voor haar met een warme badjas en slaat die om haar heen. Hij is nog galant ook, deze geile beer mag mijn vaste klant worden, denkt ze.

Als ze de volgende ochtend in haar badkamer voor de spiegel staat en nog terugdenkt aan die heerlijke avond, hoort ze een stem vanuit de slaapkamer.
“Schat, kan ik die 50 euro weer terug nemen? Dan kunnen we die vanavond weer gebruiken…”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *