— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Avontuur in de Pyreneeën.

De vakantie naderde zijn einde. Drie heerlijke weken verbleef ik met mijn man en onze beide zoons in Arenys de Mar. Mijn mannen vermaakten zich aan het strand of gingen op de culturele toer in Barcelona. Ik niet. Voor mij gaat er in de vakantie eigenlijk niets boven het fietsend of lopend bedwingen van een col, ver weg van de grote mensenmassa’s. Zo bekend als de Costa Brava is, zo onbekend is het achterland met imposante bergruggen en schitterende dalen. Dus fietste of liep ik bijna alle dagen een lange tocht door Montseny, El Corredor of Montnegre. En iedere dag groeide mijn conditie, die evenals mijn seksleven, behoorlijk te lijden had van een drukke baan. Wanneer de jongens ’s avonds naar de disco gingen, waren de avonden voor mijn man en mij samen. We liepen dan naar het strand dat nog warm was van de dag. We zwommen naakt en vreeën onder de sterrenhemel.

Met mijn man had ik afgesproken dat hij me tegen het eind van onze vakantie met mijn fiets naar Campdevànol zou brengen, een stadje aan de voet van de Spaanse Pyreneeën. Hij zou me dan drie dagen later, op de terugweg naar Nederland, in het Franse Foix, aan de andere kant van de Pyreneeën weer oppikken. Ik had de route zo uitgezocht dat ik over rustige bergweggetjes kon rijden om de drukke doorgaande wegen tussen Frankrijk en Spanje zoveel mogelijk te mijden. De eerste dag stak ik de Serra de Cadi over. Ik genoot van de stilte en de enorme variëteit in landschappen. De enkele automobilist die me passeerde toeterde uitbundig. Naar verluid ter bemoediging van de dappere fietser, maar de geile blikken deden vermoeden dat het mijn strakke kontje was dat de Spanjaarden de claxon deed beroeren. ’s Avonds streek ik, moe van het vele klimmen, neer op een camping bij Védrignans, een onbeduidend bergdorp op de grens van Spanje en Frankrijk. Als een blok viel ik in slaap.

De tweede dag begon met overwegend afdalingen en hierdoor schoot ik enorm op. De route voerde door de prachtige Gorges de l’ Aude en al in het begin van de middag bereikte ik Axat, waar ik eigenlijk mijn tweede overnachting had gepland. Maar ik had nog zoveel energie over, dat ik besloot door te rijden door de eveneens zo prachtige Gorges du Rebenty. Ik zou ongetwijfeld nog wel een camping of een hotelletje tegenkomen. Maar of dat nu zo’n verstandig besluit was? De weg steeg voortdurend. Mijn beenspieren begonnen te verzuren en ik voelde zadelpijn opkomen. Geen camping of hotelletje diende zich aan. Het liep al tegen achten toen ik het gehucht la Fajolle bereikte, waar aan een paar oudjes op een bankje naar een overnachtingsmogelijkheid vroeg. Die was er in la Fajolle niet. De enige mogelijkheid was terug naar Axat fietsen of doorrijden over de Col du Pradel. Aan de andere kant van de berg zou een grote camping zijn. Nu was terug fietsen tegen mijn principe en zo gebeurde het dat ik mijzelf bij ondergaande zon de Col du Pradel op worstelde.

De zon verdween langzaam achter de bergen. Het weggetje werd steeds smaller en slechter. Langs de afgrond was geen enkele bescherming en ik prees me gelukkig dat ik verlichting mee had genomen. Toen ik boven kwam was het vrijwel donker en reed ik onder een flonkerende sterrenhemel. Het enige geluid dat te horen was, was het gebons van mijn hart door de inspanning van de beklimming en een zacht geklepper van belletjes van de talloze schapen op de hoge bergweiden. Voortdurend remmend zette ik voorzichtig de afdaling in en slalomde van de ene haarspeldbocht naar de andere. Ik naderde de bosrand toen plotseling het licht van mijn hoofdlamp terugkaatste op de reflectoren van een fiets.

Ik stopte en zag een slanke jonge vrouw van een jaar of twintig, die stijf tegen een boom aangedrukt stond. Ze keek angstig naar me en het licht van mijn lamp verblindde haar. Toen ik haar in mijn beste Frans aansprak, ontspande ze en kwamen de tranen los. Het kostte even tijd voor ik uit haar woorden begreep dat ze me door mijn hoofdlamp al een poos had zien aankomen en bang was dat ik één van de herders was die in deze tijd van het jaar hoog in de Pyreneeën met hun schaapskuddes verblijven en iedere kans op vertier aangrijpen.

Ze heette Daphne. Met haar vriendin maakte ze een fietstocht van Narbonne naar Pamplona en eerder op de dag reed ze hier haar band ernstig lek. Dat was al de tweede keer die dag en ze hadden daardoor geen reserve binnenband meer. Haar vriendin zou doorrijden naar Ax-les-Thermes om een nieuwe binnenband te kopen en dan terugkeren. Maar of het haar zou lukken vóór winkelsluiting in Ax aan te komen was al twijfelachtig. Daphne zou proberen zo ver mogelijk door te lopen in de richting van Ax en eventueel ergens onderdak zoeken.

Gelukkig had ik een extra binnenband die we bij het licht van mijn steeds zwakker wordende hoofdlamp om haar wiel prutsten. We probeerden met mijn mobieltje de vriendin te bellen maar er was geen bereik. Ik daalde voorzichtig fietsend verder de berg af met Daphne in mijn kielzog. In Lavail lag een camping aan de weg. Het was er rustig, en slechts bij een enkele tent brandde nog licht. Ik vertelde Daphne dat ik hier mijn tent wilde opslaan. Moe en vies van alle inspanning snakte ik naar een lekkere douche. Ik bood haar een slaapplaats in mijn tentje aan die ze dankbaar accepteerde.

Toen ik naar het douchegebouw wilde lopen, leek het alsof ze bang was dat ik weg ging. Ze liep aan mijn arm mee naar de douche. Het was donker en we moesten even zoeken naar het licht. Ik stapte een douchecabine in en Daphne glipte achter me aan. Het verbaasde me een beetje maar de cabine was ruim genoeg. We trokken zonder gène onze kleren uit en lieten het warme water over ons heen gutsen. Ik zeepte me in en liet toe dat Daphne ongevraagd mijn rug masseerde. Toen ik het welletjes vond draaide ik de douche uit. Daphne pakte mijn handdoek en begon me af te drogen.

Teruggekomen in de tent ging Daphne ineens resoluut te werk. Haar kleren trok ze gelijk uit en ongevraagd begon ze mij te ontkleden. Ze gebaarde me op mijn rug te liggen en reikte naar een flesje bodylotion. Van top tot teen masseerde ze vaardig de lotion in mijn huid. Ik probeerde me te ontspannen, het was vreemd en lekker tegelijk. Ik begon te gloeien en toen mijn borsten aan de beurt waren, voelde ik dat mijn tepels hard en gevoelig werden. Tijdens de erotische massage meed ze mijn schaamstreek maar vervolgde haar weg langs mijn benen naar mijn voeten.

Na een poosje vroeg ze me ook haar te masseren. Ik voelde haar gladde huid en stevige jonge billen en borsten. Ze was overal glad geschoren. Het wond me op en tegelijkertijd was ik in de war. Nooit eerder voelde ik een naakt vrouwenlichaam en raakte ik door een vrouw opgewonden. Ze pakte mijn hand en voerde die naar haar kutje. Haar bedoeling was meer dan duidelijk. Ze drukte mijn middelvinger zachtjes tegen haar klitje. Die voelde glad en vochtig aan en automatisch bewoog ik mijn vinger heen en weer. Zachtjes hoorde ik haar kreunen. Voorzichtig vingerde ik door, en merkte tot mijn verbazing dat ze meteen een orgasme kreeg.

Nadat ze was bijgekomen, draaide ze me op mijn rug. Mijn hele lichaam werd langzaam afgetast, totdat ze mijn klitje vond. Langzaam bewoog ze haar vinger heen en weer en mijn klit werd dik en nat. Alsof dat niet genoeg was, stak ze ook een vingertopje in mijn kontgaatje en knabbelde zachtjes op mijn tepels. Ik wist niet meer hoe ik het had! Mijn man en ik zijn al ruim twintig jaar getrouwd en ik heb geen klagen; we genieten nog altijd van elkaar. Maar de subtiliteit van Daphne was ongekend. Ze stak haar vinger dieper in mijn kut en ik schokte wild toen zij precies mijn gevoeligste plekjes beroerde. Een diep orgasme welde in mij op en ik voelde mij gewichtloos worden. Schokkend kwam ik klaar terwijl diep uit mijn keel een ingehouden gegrom op kwam. Tranen van genot liepen over mijn wangen.

Daphne wreef ze voorzichtig weg en kuste mijn ogen en mijn mond. Opnieuw zocht haar hand mijn klitje..


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *