— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bezoek in de tuin

Heerlijk! Ze had een heel weekend het rijk voor zichzelf. Haar vriend was met vrienden een weekendje weg en dat gaf haar de tijd om zaterdagavond eens lekker te stappen met vriendinnen en nu zondagmorgen lang te tutten. Straks heerlijk zonnen in de tuin.

Neuriënd liep ze door het huis. Eerst had ze heerlijk lang uitgeslapen, daarna een lekker ontbijtje gemaakt met jus en crackers. Lang gedoucht, bikini aangetrokken en nu was ze er klaar voor om in de tuin op de stretcher in de zon te gaan liggen. Ze pakte een handdoek en een damesblad en nestelde zich op haar stretcher. Dit was het leven zeg! Eens kijken wat voor leuke dingen er in het blad stonden. Mode, kooktips, hé een erotisch verhaal. Spannend! Ze bladerde naar het verhaal, ging op haar rug liggen en begon te lezen.

Terwijl ze las ging de tuindeur open en een man die haar niet geheel onbekend voorkwam, liep een stukje de tuin in.
“Mijn god,” dacht ze. Het was een collega die ze al een paar keer in de gang op het werk was tegengekomen. Hij was haar opgevallen vanwege zijn knappe en vriendelijke uiterlijk.
“Sorry dat ik zo kom binnenvallen, normaal zou ik dat ook nooit doen, maar ik heb autopech en ik zou graag even gebruik willen maken van je telefoon als dat mag.”
Ze was totaal verrast door dit onverwachte bezoek, en kon even niets terug zeggen. “Ja, sorry dat ik je zo aan het schrikken maak. Volgens mij hebben we elkaar wel eens op het werk gezien, toch? Ik ben onderweg naar een bijeenkomst en plots gaf mijn auto het op hier in de straat en als klap op de vuurpijl is mijn mobiel ook nog leeg. Vandaar.”

Ja, iemand van het werk kon ze toch niet zo weer wegsturen en ze bood aan om even de telefoon te halen, zodat hij buiten in de tuin kon bellen. Nu zat hij dan op één van haar tuinstoelen te bellen, maar het duurde allemaal maar lang. Ze besloot om weer op haar buik te gaan liggen in de zon. Tenslotte had ze zich dat voorgenomen en niets zou haar dag verpesten. Alhoewel ze hem verder niet kende leek hij een betrouwbaar persoon. En knap! Er verscheen een subtiel glimlachje rond haar lippen.

Kennelijk was ze even ingedut, want ze schrok toen ze op haar schouder werd getikt. Ze draaide zich op haar zij en zag dat haar collega gehurkt naast haar zat.
“Ik heb eindelijk mijn garage kunnen bereiken en ze zijn hier over ruim een half uur. Ik heb dit adres doorgegeven.” Tot haar eigen verbazing hoorde ze zichzelf zeggen dat hij dan nog wel even mocht blijven wachten. Ze draaide zich weer op haar buik om van de zon te genieten.
“Ik wil me nergens mee bemoeien, maar je rug begint al aardig rood te worden. Die kan je maar beter even insmeren.”
Hè shit dacht ze. Door deze hele toestand was ze zichzelf vergeten in te smeren. Zou de dag dan toch nog verpest worden?

Snel pakte ze de zonnebrand en begon onhandig haar rug in te smeren.
“Wacht, laat mij maar even,” zei haar collega.
“Dat is toch wel het minste wat ik terug kan doen.” Het leek haar wel een beetje een vreemde situatie, maar als haar rug goed was ingesmeerd, dan kon ze tenminste nog even lekker blijven liggen. Hij ging ter hoogte van haar dijen naast haar op de stretcher zitten, deed wat zonnebrand op zijn handen en begon haar schouders in te smeren. Zachtjes wreven zijn handen de zonnebrand over haar rug. Dit voelde wel heel prettig en verkoelend. Hij haalde zijn handen van haar rug en ze dacht dat hij klaar was. Maar in plaats daarvan deed hij opnieuw zonnebrand op zijn handen en begon nu haar onderrug in te smeren. Hij deed dit zo lekker dat ze helemaal ontspannen raakte.

Waar ze eigenlijk van plan was om te zeggen dat het zo wel prima was, voelde ze nu dat hij wat naar achter ging zitten om ook de achterkant van haar benen in te gaan smeren. Dit kan toch helemaal niet, dacht ze. Dit moet stoppen, maar zijn handen gingen al over haar kuiten en ook dit voelde zo heerlijk. Ze draaide haar hoofd opzij en sloot haar ogen. Het enige dat ze nu nog voelde waren de aanrakingen van zijn handen op haar benen. Ze voelde dat ze opgewonden raakte.

Zijn handen waren nu bij haar dijen aangekomen en heel voorzichtig, zo subtiel mogelijk, ging ze iets verliggen. Haar benen kwamen iets uit elkaar te liggen. Hij masseerde haar dijen met elk van zijn handen en maakte een draaiende beweging, zodat zijn vingers een stukje onder haar broekje over haar billen gingen. Zijn duimen gleden langs de binnenkant van haar dijen, en raakten de stof tussen haar benen zachtjes aan.

Ze was ondertussen zo geil geworden dat alle remmingen waren verdwenen. Ze drukte haar billen iets omhoog om zijn duimen beter tussen haar benen te voelen. Toen dat niet meer genoeg was deed ze haar armen naar achter, haakte haar duimen achter haar broekje en schoof het een stukje naar beneden. Ze kroop omhoog tot ze op haar knieën zat. Hij deed nu haar bikinibroekje verder uit, pakte haar billen en duwde deze iets uit elkaar zodat hij volledig zicht kreeg op haar inmiddels drijfnatte kutje. Hij streelde haar lippen zachtjes met zijn tong en drong toen in haar spleetje. Hij proefde haar sappen en streelde met zijn tong haar klitje. Ze wilde het wel uitgillen, maar kon zich inhouden vanwege mogelijke buren die het konden horen.

Nu waren het zijn vingers die het overnamen. Twee verdwenen er in haar kutje en gingen ritmisch heen en weer, dan weer begonnen ze haar klitje te “pesten”. Plots stopte hij en ze keek naar achteren. Daar stond hij, en hij was bezig zich uit te kleden. Nadat hij helemaal naakt was, ving ze nog net een glimp van zijn stijve pik op. Daar had ze nu wel zin in gekregen. Met een knie achter haar op de stretcher en een voet op de grond, nam hij achter haar plaats. Hij greep haar bij haar heupen en gleed naar binnen.

Doordat hij haar bij haar heupen vasthield, bepaalde hij het ritme. Eerst heel rustig, maar langzaam steeds heftiger. Samen probeerden ze een houding te vinden waardoor hij zo diep mogelijk in haar kon komen. Niet langer kon ze het kreunen onderdrukken en ze liet zichzelf nu volkomen gaan. Ze hijgden nu beide zeer hoorbaar! Dit mocht nog lang niet ophouden, dacht ze, en op het moment dat ze het idee kreeg dat hij haar vol zou spuiten, maakte ze zich los van hem en ging op de stretcher zitten. Ze nam zijn inmiddels gevoelige pik in haar hand en likte over zijn eikel. Ze proefde zichzelf.

Met twee handen achter zijn billen bepaalde zij nu het ritme. Ze liet hem diep in haar mond, zoog ondertussen heerlijk aan zijn pik en kneedde zijn billen. Af en toe liet ze hem uit haar mond en likte dan met haar tong vanaf zijn ballen naar zijn eikel om te teasen. Toen stond ze op en zette een voet op de stretcher. Ze wilde dat hij in haar kwam. Samen stonden ze daar in de tuin, bezweet en glad en zoenend. Hij zat diep in haar en met zijn vinger streelde hij haar klitje. Hun adem versnelde gezamenlijk en toen was daar het moment dat ze allebei klaarkwamen. Ze voelde alles samentrekken tussen haar benen en haar eigen orgasme mengde zich met het zijne. Ze voelde hoe hij met kracht al zijn zaad in haar spoot.

Ze zoenden teder na. Dit mocht niet de laatste keer zijn, besloten ze.

Ze sloeg het tijdschrift dicht. Wat een verhaal. Ze had eigenlijk wel zin gekregen. Haar hand gleed over haar buik onder haar bikinibroekje.Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Henk 27 jun 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *