— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De laatste keer

Ik hoor de klopper van de voordeur. Daar ben je. Eindelijk. We hebben elkaar al weer weken niet gezien. Je woont een paar honderd kilometer verderop. En je bent getrouwd en hebt twee kinderen. Ik voel een scheut van nervositeit en opwinding door mijn buik gaan. Omdat we elkaar zo ontzettend weinig zien voelt het iedere keer weer nieuw en onbekend.

We spreken elkaar een paar keer per week. Je belt me als je op weg bent naar je werk of naar huis. Altijd stiekem. Al een jaar lang nu. Je zegt dat je van haar houdt en bij je gezin wilt blijven. Maar soms, soms zeg je dat je twijfelt en dat je ook van mij houdt. Toch komen de laatste tijd je gezin, je vrienden en je werk vaak tussen ons in. Het maakt me verdrietig, iedere keer als je weer moet afzeggen omdat je niet weg kan. Maar nu ben je er. We winden elkaar de hele week al op, sturen elkaar smsjes over wat we met elkaar willen doen. Nu je er echt bent voel ik me bijna zenuwachtig, de verwachtingen zijn inmiddels zo hoog gespannen.

Ik laat je binnen en vraag of je iets wilt drinken. Je knikt en dirigeert me naar de keuken met de smoes dat je benieuwd bent naar de tuin. Ik geef je een glas sap dat je met twee slokken achterover slaat. Je komt met je rug tegen me aan staan, we kijken even naar de tuin. We praten even. Opeens draai je me om en tilt me op de tafel. Ik protesteer: de buren! “Ach, laat ze lekker kijken”, zeg je.

Je duwt me op m’n rug en schuift de rok van mijn jurk omhoog. Je vingers gaan in m’n slipje en beginnen m’n klitje te masseren. Ik zucht en ontspan. Wat heb ik dit gemist! Wat heb ik jou gemist. Ik voel dat ik nat word en jij voelt het ook. Je vingers glijden bij me naar binnen en je buigt door je knieën. Ik voel je adem en even later je tong. Ik denk geen moment meer aan de buren, ik geniet. Ik hoor het geluid van de rits van je broek, je tong en vingers verdwijnen en er komt iets veel lekkerders in de plaats. Ik word op klaarlichte dag op de keukentafel geneukt met alle gordijnen open. De gedachte windt me nog meer op.

Je weet je ondertussen uit je trui te wurmen. Je trekt me overeind en doet mijn jurk en bh uit. Je speelt even met mijn borsten en haalt me daarna van de tafel. Je draait me om. “Buig eens voorover”, gebied je. Ik gehoorzaam en voel je weer fanatiek in me stoten. Wat is dit toch lekker.

“Zullen we naar boven gaan?” vraag je. Ik knik en loop voor je uit de trap op. Plagend geef je me een klap op mijn kontje. Boven open je de kast en haalt mijn doos met speeltjes eruit. Ik kijk je aan. “Tarzan mag toch wel meedoen?” vraag je onschuldig. Ik knik, maar denk al dat ik weet wat je van plan bent. Het windt me op en maakt me een beetje bang. Wat wat jij voorstelt, dat heb ik nog nooit geprobeerd.

Je kleedt je verder uit. Ik ga op m’n knieën zitten en begin je te pijpen. Je geniet hier intens van. Je grijpt m’n haren beet. Je begint mijn hoofd een beetje te leiden. Je heupen bewegen mee, je stoot nu in mijn mond. Dat heb je nog nooit eerder gedaan, je bent altijd heel voorzichtig met me. Het maakt me nog geiler. Je ziet het en duwt jezelf nog wat verder naar binnen. Ik stop wanneer het mij te veel wordt.

We gaan op het bed liggen, jij op mij. Je legt mijn benen over je schouders en begint diep bij me naar binnen te stoten. Een poosje later draai je ons om en zit ik boven op je. Dit is ons favoriete standje. Je bent gek op mijn grote borsten en hebt zo een goed uitzicht. Ik vind het heerlijk als je vanuit deze positie mee begint te stoten. We kijken elkaar diep in de ogen terwijl je dat doet. “Lekker?” vraag je. Mijn antwoord komt niet verder dan een kreunend ja.

Ik zie je opzij kijken en ondeugend lachen. Je pakt de Tarzan en doet er wat glijmiddel op. Je geeft ‘m aan me terwijl je me aankijkt. Ik ga op mijn rug liggen, laat hem naar binnen glijden en zet ‘m aan. Ik heb het gevoel dat ik elk moment kan klaarkomen. “Je vindt het toch fijner om op je buik te liggen?” Dat klopt en dat weet je, maar nu weet ik zeker wat je in gedachten hebt. Ik draai me op mijn buik. Je begint mijn rug en billen te strelen. Ik houd het al bijna niet meer.

“Mag ik in je kontje?” hoor ik je in mijn oor fluisteren. Ik twijfel even. Je wacht geduldig en zegt niks. Ik knik, de geilheid wint van de angst. Ik hoor dat je het glijmiddel pakt, ik voel je vingers in mijn kontje. Omdat ik al zo geil ben voelt het ontzettend goed. Voorzichtig rek je me een beetje op. Dan voel ik je vingers niet meer. Ik kijk opzij en zie dat je je harde lul insmeert met glijmiddel. Mijn hart begint nog wat sneller te kloppen. Gaat dit wel lukken? En daarna voel ik jou. Het gevoel om zo gevuld te zijn is bijna te veel en veel lekkerder dan ik verwacht had. Heel snel kom ik klaar. Je merkt het en begint nu hard te stoten. Ik hoor je komen en voel het vocht tussen mijn billen.

“Wat is het toch altijd ontzettend lekker met jou”, verzucht je. Ik knik en knuffel je. Nog even mag ik je vasthouden. Ik weet dat je zo weer moet gaan. En ik weet dat ik hier een eind aan moet maken. Al een jaar doen we dit achter de rug van je vrouw om. Al een jaar kijk ik niet om naar andere mannen. Maar ik wil meer en dat kan niet met jou. Volgende week zal ik het je vertellen. Jij weet het niet maar ik wel. Dit was onze laatste keer.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *