— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op weg naar Werk

Waarom ga ik dan ook niet eerder van huis weg, mompel ik in mezelf als ik weer in de file sta. Ik weet dat het om deze tijd vast staat, maar ik blijf eigenwijs! Nu kom ik wéér te laat, dat zal mijn baas niet leuk vinden…

Anderhalf uur te laat ren ik eindelijk het kantoor binnen. Ik zit nog geen kwartier achter mijn bureau of ik krijg een e-mail van mijn baas. Of ik om 12:00 uur even langs wil komen. Wel raar, want dan is het is lunchtijd. Ik ga er maar niet tegen in want het is vast algemeen bekend dat ik weer eens te laat was. De klok tikt tergend langzaam en mijn collega’s maken me ook knettergek. Eindelijk is het 12:00 uur. Met een luid bonkend hart in mijn keel loop ik naar het kantoor van mijn baas. Pff, ik ben bang dat ik ontslagen word en het liefste zou ik me nu ziek melden.

Terwijl ik aanklop gaat de deur al open. Daar zit mijn baas. Met secretaresse en al. Dit kan nooit goed zijn denk ik bij mezelf, maar ik verman mezelf en stap naar binnen.
“Doe de deur maar dicht meisje. Ga maar voor ons zitten, dat is wat makkelijker.” Ik ga een beetje versuft zitten en wacht op wat komen gaat. Mijn baas legt me uit dat het niet echt prettig werken is als een werknemer steeds te laat komt. Ik kan alleen maar knikken en zeg:
“U heeft gelijk, ik zal in het vervolg gewoon nog vroeger opstaan.”

Als de secretaresse wegloopt geeft mijn baas me een knipoog. Haar strenge blik glijdt van haar gezicht en de spanning vloeit weg. Ik krijg het warm en begin te blozen.
“Dit mag gewoon niet, hou op!”, schreeuw ik van binnen tegen mezelf. Dan staat mijn baas op. Wat ziet ze er heerlijk uit! Ze heeft mooie bruine benen en draagt laarzen met hoge hakken. Haar rok is net iets te kort, waardoor ik een glimp van haar dij oppik. Ik ga iets verzitten zodat ik het nog beter kan bekijken. Dan ineens kruisen onze blikken elkaar, ik kan wel door de grond zakken. Wat erg! Flirten met mijn baas! Ze glimlacht even en dan staat haar gezicht weer strak en zakelijk. Alsof ze me er ieder moment uit kan gooien. Maar dat doet ze niet… Ze vraag me om te gaan staan.


Ze trekt haar bureaulade open en haalt er iets uit.
“Doe je ogen eens dicht”, zegt ze. Ik schrik van de blinddoek die ze bij me om bindt. “Shht meisje, maak je niet druk, ik weet wat ik doe”, fluistert ze in mijn oor. Terwijl ik daar geblinddoekt sta moet ik mijn benen wijder zetten. Ik gehoorzaam, niet wetende wat komen gaat. Mijn adem stokt en een rilling gaat over mijn lijf. Ze streelt tussen mijn benen, en stopt bij mijn lies. Oh wat zou ik graag willen dat ze mijn inmiddels zeiknatte kutje beroerde met haar slanke vingers!

Maar dan stopt ze, en zegt dat ik op mijn knieën moet gaan zitten. Gewillig, en nog steeds geblinddoekt, doe ik wat ze me vraagt. Afwachtend zit ik op handen en knieën. Mijn rokje wordt ineens omhooggeschoven en mijn slipje gaat opzij. Ik voel ineens een heerlijke stijve pik in me. Mijn adem stokt en ik zie allemaal sterretjes, zo heerlijk voelt dit aan! Wie is dit? Waar komt deze man vandaan? Ik voel hoe twee mannelijke handen mijn lichaam betasten. Mijn borsten, die om aandacht schreeuwen, komen ook aan de beurt. Terwijl ik nog steeds heerlijk genomen word, is mijn baas voor me gaan liggen met haar benen gespreid. Ze vraagt me haar te verwennen, zoals ik nu verwend word. Ze geleidt me naar haar heerlijk warme kutje en ik gehoorzaam.

Mijn tong glijdt over haar gladde lipjes, ik hoor haar onder me kreunen en kreun zelf ook. Oh wat een heerlijk gevoel! Ik kan me moeilijk concentreren op het likken, maar ik vergeet alles om me heen als mijn tong haar klit voelt. Vakkundig bewerk ik haar klitje en twee vingers glijden in en uit haar natte kutje. Ik kan haar G-spot goed voelen, dus ik kan haar nog beter laten genieten. Dan voel ik ineens dat de pik uit me verdwijnt. Ik word ruw op mijn rug gegooid. Ik zie niets en weet niet wat er gaat gebeuren. Mijn slipje wordt losgetrokken en een hijgend mannenlichaam kruipt boven op me. Mijn benen gaan open en hij komt heerlijk hard en diep in me. Net als ik me afvraag waar mijn baas is voel ik een druipend nat kutje boven mijn gezicht. Damn wat is dit lekker!

Terwijl ik haar langzaam naar een hoogtepunt lik, voel ik het zelf ook komen. De man die me zo genadeloos hard neemt gaat steeds sneller en harder. Mijn klitje zwelt nog meer op en mijn spieren trekken samen.
“Oh ga door!”, kreun ik. En terwijl hij en ik heerlijk tot een hoogtepunt komen, en ik zijn warme zaad in grote hoeveelheden in me voel spuiten, komt mijn baas ook klaar. Haar spieren spannen samen om mijn vingers en mijn tong krijgt nog meer geil vocht te verwerken. Hijgend stapt ze van me af en ik hoor een deur dichtgaan. Mijn blinddoek gaat af en mijn baas is zich aan het aankleden. Ik volg haar voorbeeld en ga weer netjes zitten. Dan doorbreekt ze de stilte en zegt:
“Snap je nu waarom we het hier zo vervelend vinden als iemand te laat komt?”
Verbaasd kijk ik haar aan en knik. Ik zie dat het al bijna 13:30 uur is, en moet eigenlijk weer aan het werk. Dan komt het woord eruit:
“Goed, ga nu maar weer aan het werk.” Ik krijg een vette knipoog na, en sta dan weer buiten…

Hard getoeter doet me opschrikken. Ik sta nog steeds in de file, en ben nog zeker een half uur verwijderd van mijn werk. Als ik maar niet te laat kom…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *