— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het wordt tijd dat ik jou meeneem, deel 1

Half vier ’s nachts, geen hond op straat en geen enkele fatsoenlijke kroeg meer open. Toch was ze niet van plan om naar huis te gaan, daar wachtte niemand op haar. Niet dat ze dat erg vond, integendeel, maar deze avond was ze in verschillende leuke cafés geweest en het hitsige geflirt met aantrekkelijke mannen was niet voldoende geweest. Bij lange na niet voldoende.
Voordat ze haar bed in kroop om te slapen wou ze eerst stevig en hard genomen worden. Ze lachte zachtjes, de mannen moesten eens weten dat er genoeg vrouwen waren zoals zij, dan zouden ze er nooit meer voor betalen.

Om de hoek zat een nachtclub, die zou nog wel open zijn. In de kleine entree hing een grote spiegel en daar werkte ze haar make-up bij. De rode lippenstift gaf haar gezicht een stralende look. Ze bekeek zichzelf op een afstandje: te kort spijkerrokje dat om haar billen spande, zwarte netpanty’s, zwarte lingerie met daar overheen een strakke, zwarte, kanten doorkijkblouse. Hoge laklaarzen en haar lange rode krullen maakten van haar een superlekker ding. En dat wist ze. Ze knipoogde naar haar spiegelbeeld met een blik van: wie kan mij nou weerstaan?

Toen ze de club binnenkwam, draaiden vele hoofden zich om en werd ze uitgebreid gekeurd. Ze voelde de bewonderende blikken en dat gaf een gevoel van macht. Het was nog redelijk druk maar ze had wel overzicht. Een eindje verderop ging ze alleen aan de bar zitten, mannen kwamen toch wel. Haar tepels drukten tegen het kant van haar bh, en dat gaf als ze bewoog een lekker schurend gevoel. Ze bestelde een martini met ijs en keek op haar gemak rond. Zij had tenslotte alle tijd en geen zin in een vluggertje met een vent die al half dronken was.

Plots klonk de muziek harder en werd er een langzaam nummer gedraaid; ‘Sexual healing’ vulde letterlijk en figuurlijk de lucht. Rustig kwam ze van haar kruk af en liep heupwiegend richting dansvloer. Alsof iedereen merkte dat hier iets bijzonders ging gebeuren, weken de overige dansers naar de zijkant van de vloer. Helemaal alleen stond ze daar en genoot van alle blikken die op haar gericht waren. Ze wenkte een jonge neger, die zo gevleid was dat hij schichtig omkeek of ze toevallig niet iemand anders bedoelde. Hij was haar entourage toen ze begon te dansen.

Tergend langzaam gleed ze met haar handen over haar hele lichaam en bleef net iets te lang met haar handen op de hoogte van haar borsten hangen. Haar vingertoppen draaiden rondjes om haar tepels, die meteen reageerden. Erotisch bewoog ze op de klanken van het nummer. Sensueel draaide de neger om haar heen en begreep de boodschap dat hij daar ter ere van haar stond. Ze danste ingetogen, wat veel meer indruk maakte echte uitdaging. De mannen volgden elke beweging van haar lichaam, ze had de ogen lichtjes gesloten en haar mond half open, af en toe bevochtigde ze die met haar tong. Ze voelde de spanning oplopen en menig man begon ongemakkelijk te draaien op zijn kruk.

Een van de toeschouwers observeerde haar met een intens broeierige blik, hij stond zo dat zij hem niet kon zien. Schaamteloos volgde hij elke beweging van haar mooie lichaam.
Ze wond hem mateloos op met haar hele uitstraling, hij kon een glimlach niet onderdrukken toen hij de overige mannen bekeek. Hij was schijnbaar niet de enige die plannen had om haar vannacht eens een stevige beurt te geven. Ze vroeg er gewoon om. Nou, ze kon het krijgen. En meer!

Hij was overtuigd genoeg van zichzelf om te denken dat ze met hem het bed zou delen, en snel! De jonge neger begon er nu ook goed in te komen en stond vol tegen haar aan te rijden. Hier had ze op gewacht. Terstond draaide ze de rollen om en begon om hem heen te kronkelen. Ze lokte hem, streelde hem en danste al plagend om hem heen. Elke man had willen ruilen met deze jonge hete neger, waarvan ze de zwelling in zijn broek soms extra aanraakte om dan meteen weer weg te dansen.

Alle blikken waren nu op haar gericht en nog eenmaal ging ze heupwiegend, met haar benen open, omlaag en weer omhoog. Toen was het nummer afgelopen. Ze kreeg een goedkeurend applaus en ze bedankte de neger met een handkus. Bezweet nam ze weer aan de bar plaats en met haar ogen hield ze de mannen, die bij haar wilden komen zitten, op een afstand. Ze voelde zich heerlijk roekeloos en supergeil.

Opeens voelde ze een hand op haar rug en iemand zei:
“Het wordt tijd dat ik jou meeneem.”
Ze keek in het gezicht van een donkere man. Alles aan hem was donker; zijn kleding, zijn haren, zijn korte baardgroei. Zijn hele verschijning had iets donkers, iets lugubers. Iets sterks en mysterieus. Toen hij haar vol aan keek, keek ze in de meest blauwe ogen die ze ooit had gezien. Met daarin een rustige, uitnodigende blik. Ze las er een bepaalde verwachting in.

Ze knikte en stond op. Ze moesten zich een weg banen door de drukte die het laatste uur alleen maar was toegenomen. Telkens wanneer ze stilstond, voelde ze zijn hand branden op haar bil. De intensiteit van zijn aanraking was enorm, ze voelde haar tepels hard worden en haar borsten stonden te springen om uit hun gevangenis bevrijd te worden. Bij de deur pakte hij haar hand, en loodste haar langs de portier naar buiten. Frisse lucht en stilte omringde haar.

De koude nachtlucht maakte haar tepels nog stijver, en eigenlijk kon ze geen seconde meer wachten. Ver voorbij de drukte draaide hij zich naar haar toe en nam haar gezicht in zijn hand, zijn blik gericht op haar rode mond. Zijn mond nam bezit van haar, diep en grondig onderzocht zijn tong de zachte binnenkant van haar mond en hij trok haar stevig tegen zich aan. Ze snakte naar adem toe hij langzaam terugtrok. Ze wilde niet stoppen, ze wilde juist meer.

De donkere vreemdeling nam haar rustig bij de arm en liep met haar door de stille nacht. Af en toe keken ze elkaar aan, alsof ze ieder voor zich, de ander aan het inschatten waren. Ze spraken niet, maar hun lichaamstaal sprak voor zich. Zij merkte dat hij opgewonden was en ze verbaasde zich over de perfecte zelfbeheersing die hij tentoonspreidde. Haar opwinding nam daardoor alleen maar toe. Ze wilde hem hebben. Nu!

Uiteindelijk kwamen ze bij een appartementencomplex, waar hij de sleutel van had. Er was niemand aanwezig en ze hadden de lift voor hen alleen. Ze stond met haar rug net niet tegen hem aan en de elektriciteit was voelbaar. Haar slipje was kletsnat en haar tepels keihard. Opeens voelde ze dat hij de rits van haar rokje naar beneden trok. Hij vroeg haar de knoopjes van haar doorkijkblouse open te maken. Ze deed wat hij vroeg, en langzaam hielp hij haar uit haar rokje en trok haar blouse uit.

De netpanty’s en het slipje volgden, en toen klikte hij de haakjes van haar bh open. Haar borsten, eindelijk bevrijd, sprongen naar voren en smeekten om aan geraakt te worden. Maar zijn handen lagen nu op haar billen en begonnen die stevig te masseren. Onderwijl drukte hij ze tegen zijn gezwollen lid aan en het verbaasde haar niet dat hij inmiddels ook naakt was. Niks verbaasde haar meer, de lift was allang tot stilstand gekomen en elk moment kon de deur open gemaakt worden. Door iemand die thuis kwam, of door iemand die inmiddels al aan een nieuwe dag was begonnen.

Wordt vervolgd

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *