— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

stiekeme chat

Het was een doordeweekse avond en Esther was alleen thuis. Ze had net haar kinderen naar bed gebracht. Al jaren heeft ze een relatie met dezelfde partner, de vader van haar kinderen. Hij is ook de enige man waarmee ze echte sex heeft gehad. Soms, op avonden zoals deze, geeft ze zichzelf een extraatje als ze opgewonden is. Vanochtend nog had ze hevige sex met haar partner, maar dat was voor haar nog niet genoeg voor die dag.

Eenmaal achter de computer besloot ze om eens een kijkje te nemen in een chatbox. Ze verzon eerst een nickname. Dat was al een hele klus want ze wilde anoniem blijven. Na een paar chatboxen waar werkelijk niets te beleven was, kwam ze uiteindelijk binnen bij een box waar ze al heel snel aanspraak had. Er waren mannen die direct privé met haar wilde chatten, spannend!

Esther zocht een man uit waarmee het direct klikte. Ze vroeg met hem een privé gesprek aan maar ze kreeg geen antwoord. Net toen ze op een ander verzoek wilde ingaan, hoorde ze het piepje. En ja hoor, het was dezelfde man waar ze zelf al contact mee wilde hebben. Bijna tegelijkertijd kreeg ze weer een privé-verzoek. Wauw, twee mannen, is dat niet waar elke vrouw van droomt?

Al heel snel werd duidelijk dat Max, de tweede man, weinig terughoudend was. Zonder schroom stelde hij vragen over haar sexleven en voorkeuren. Esther was bloedgeil, maar dit ging haar te snel. Ze wimpelde hem een beetje af en op dat moment knoopte Julian, de eerste man, een gesprek met haar aan. Al snel bleek dat dit wel heel erg klikte. Hij was een echte gentleman die precies de juiste woorden zocht. Hij bouwde het gesprek langzaam op. Binnen no time bespraken ze de intiemste zaken met elkaar waarbij geen enkel blad voor de mond werd genomen.

Esther’s grootste fantasie was om een keer een triootje met twee mannen te doen. Deze man had daar wel oren naar. Via de chat beleefden ze de wildste fantasieën. Het duurde niet lang of Esther en Julian zaten masturberend voor het scherm van hun computer. De geile woorden die ze elkaar toespraken zorgden ervoor dat ze allebei tot een intens orgasme kwamen. Esther wist niet wat haar overkwam! Haar hele leven lang was ze bij dezelfde partner gebleven, en vervolgens kwam ze binnen één uur masturberend klaar op de geile verhalen van een vreemde! Dit smaakte naar meer.

De volgende dag liep ze de hele dag met haar hoofd in de wolken. Haar onderbroekje werd al nat als ze alleen al dácht aan de chatsessie. Ze besloot daarom weer die box in te gaan. Ze droeg haar allergeilste rok met nylons. Een paar hoge zwarte laklaarzen eronder, ze was er klaar voor! En ja hoor, meneer was weer aanwezig. Ze gingen direct privé en al heel snel begonnen ze ontzettend hete taal tegen elkaar uit te slaan. Esther was nu toch wel erg benieuwd hoe deze man eruit zag. Hij had geen partner dus hij vond het geen probleem om zijn gezicht kenbaar te maken.

Dat had hij beter niet kunnen doen. Hij was precies het type waar Esther op viel. Dit maakte het allemaal nóg opwindender. Ze kon zich niet meer inhouden en nadat ze de gordijnen weer had gesloten, ging ze op aandringen van haar chatlover weer met haar handen richting haar natte kruis. Ze moest haar benen zo wijd mogelijk houden. Langzaam dirigeerde hij twee vingers richting haar spleetje. Hij vertelde precies hoe ze moest masturberen. Esther werd helemaal wild bij deze woorden, en deed precies wat hij zei. In haar geilheid riep ze haar echte naam. Dit maakte Julian nog geiler. Hij riep haar naam en vroeg haar om haar vingers helemaal af te likken. Esther was inmiddels zo opgewonden dat ze haar orgasme niet langer kon uitstellen. De woorden van haar chatvriend dat hij zijn pik met twee handen aftrok, maakte het orgasme compleet.

De volgende dag ging ze een stapje verder. Ze besloot een anoniem e-mail adres aan te leggen om op deze manier contact te hebben met haar mooie, geile vent. Deze had daar wel oren naar, maar vond het tijd om ook eens een foto van háár te krijgen. Dit was niet helemaal de bedoeling van Esther, maar na wat geile teksten van Julian ging ze om. Ze kon zich niet meer inhouden en mailde een mooie, geile foto. Haar ronde dijen onder haar rok waren goed zichtbaar in haar panty . Dit wond Julian zo ontzettend op dat hij weer met een ontzettend dikke pik achter het scherm zat.

Het was inmiddels de derde dag dat Esther chatte met haar inmiddels knoertgeile vent. Ze bereikte het moment dat ze moest beslissen of ze hiermee door wilde gaan of niet. Het spannende was zo ontzettend lekker, maar het stiekeme tegenover haar partner was niet prettig. Die wist trouwens niet wat hem overkwam. Esther wilde twee keer per dag geneukt worden, geen standje was gek genoeg. Toch besloot ze het contact met Julian wat minder te laten worden, maar af en toe kon ze het niet laten. Eens in de zoveel tijd stuurde ze hem een geile mail met een chatverzoek voor een avond dat ze alleen was.

En tot op de dag van vandaag laat ze zich af en toe virtueel nemen door haar webvriend. En zo anoniem moet het ook maar blijven.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *