— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Filmpje

De hele avond maken jij en ik al dubbelzinnige opmerkingen naar elkaar. Er hangt een voelbare spanning in de lucht. Na een heerlijk diner besluiten we een filmpje te kijken. Ik zet de verwarming hoger alhoewel ik het vermoeden heb dat andere dingen me in vuur en vlam zullen zetten.

We installeren ons op mijn bed en ik zet de dvd aan. Terwijl de film begint, dwaalt mijn blik stiekem af naar jou. De film gaat verder en langzaam komen we steeds een beetje dichter bij elkaar te liggen. Mijn hand ligt ondertussen al op je been en schuift verder naar boven…

Onze blikken kruisen elkaar en op dat moment trek ik de stoute schoenen aan en geef je een kus. Jij beantwoordt de kus met vurige passie en ik krijg de neiging om de kleren van je lijf te scheuren. Dit is niet wat ik ga doen, want ik heb hele andere plannetjes voor jou in mijn hoofd…

Ik sta op van het bed, pak een stoel en vraag je te gaan zitten. Je vest doe ik alvast uit, dat heb je straks toch niet meer nodig. Voor deze avond heb ik speciaal op mijn kleding gelet. Het filmpje dat nog steeds loopt, zorgt voor achtergrondmuziek en langzaam kom ik in het ritme. Sensueel bewegend draai ik om je heen en geef je speelse kusjes. Ook mijn vest gaat uit, en daaronder draag ik een topje dat strak zit en waar mijn harde tepels goed in te zien zijn.

Voordat ik verder ga haal ik handboeien uit het kastje bij het bed de en doe deze bij je om. Je kijkt vragend, maar ik zeg dat ik je ga teasen. Je mag eerst kijken, verlangen en dan pas gaan ze weer los. Op het ritme van de muziek blijf ik bewegen, en trek mijn broek uit. Nu sta ik in mijn slip en topje, wat er onder zit is nog verborgen. Langzaam verkennen mijn handen mijn eigen lichaam maar ik word daarbij nog gehinderd door de kleding.

Ik besluit dat het tijd wordt om ook het topje uit te doen. Het voelen van mijn borsten en harde tepels terwijl jij toekijkt schenkt mij al een ongelooflijk genot. Om jou ook te laten genieten kom ik bij je en ik laat je eerst even proeven aan mijn tepels. Om je te plagen streel ik langs je oren via je hals naar de rondingen van je borsten. Daar blijf ik even hangen en voel dat het je niet onberoerd laat. De slip die ik draag heeft zijn tijd gehad en slingert even later door de kamer.

Ik ga verder met het verkennen van mijn lichaam nu ik nergens meer door gehinderd word. Ik draai rondjes tot ik bij dat ene plekje aankom. Er gaat een siddering door mijn lijf. Ik voel dat mijn lichaam zin heeft want ik heb het niet droog gehouden. Even blijf ik met mezelf spelen maar voordat ik verder ga vind ik dat jij wel wat meer bewegingsvrijheid mag krijgen. Als jij verlost bent van je handboeien, trek ik je kleren uit. Jij laat dit graag toe, want het showtje windt je erg op.

We kunnen niet meer van elkaar af blijven en zoenen elkaar als nooit tevoren. Onze handen bevinden zich overal, ik pak je hoofd tussen mijn handen als ik je zoen. Ik streel je borsten en tepels en voel hoe je poesje vraagt om meer. Ook jij houdt je handen niet stil en wanneer je vingers mijn poesje beroeren smelt ik als sneeuw voor de zon. Vanaf dit moment wil ik echt alleen nog maar meer. Ik wil je aan me voelen, in me voelen… overal…

“Neuk me”, zeg ik, “Nog een vinger erbij, meer!” Het gevoel is overweldigend en ik geniet met volle teugen. We wisselen van standje, ik draai me om zodat je me van achter kunt nemen en vraag je er een vibrator erbij te pakken voor dat tweede gaatje. Je verwent me van boven tot onder, dan weer sneller en dan weer wat langzamer om het gevoel nog intenser te laten worden… en dan kom ik schreeuwend klaar. Nog uithijgend van wat je allemaal met me hebt gedaan draai ik me om en kijk je geil in de ogen. Nu ben jij aan de beurt…

Stiekem begin je al met jezelf te spelen wanneer ik met mijn tong rondjes draai om je tepels. Wanneer ik langzaam afdaal met mijn hand neem ik je plaats niet in, maar ga wat verder naar beneden en glij makkelijk naar binnen. Meteen vraag je om meer want één vinger is niet genoeg. Een tweede komt erbij en de derde volgt bijna gelijk. Met mijn mond daal ik van je borsten naar beneden en neem de plaats van jouw vingers in. Likkend en je met mijn vingers neukend voer ik het tempo op. Als je dichterbij je hoogtepunt komt stop ik. Je vraagt me om door te gaan, maar dat doe ik niet!

Ik plaag je om het straks nog lekkerder te maken. Ook jij draait je om in je favoriete standje en ik glij weer in je. De vibrator die je net bij mij gebruikte neemt dezelfde plaats in en waar eerst mijn tong zat bevinden zich nu weer jouw vingers. Samen werken we naar je hoogtepunt, jouw vingers op je clitje, mijn vingers in jouw poesje en de vibrator in je kontje. Je kunt je niet meer inhouden en je slaakt een kreet van opwinding wanneer je klaarkomt.

Hijgend liggen we naast elkaar, maar mijn lichaam hunkert naar meer. Jou zo opgewonden zien en je te voelen klaarkomen brengt mijn lichaam weer helemaal aan de kook. Ik begin te kronkelen alleen al bij het idee en jij speelt erop in. Je vingers vinden het knopje weer en mijn lichaam begint te trillen van opwinding. Ook jij bent ondertussen klaar voor de tweede ronde en ik begin ook jouw lichaam weer te verkennen.

Onze beide vingers hebben op een gegeven moment hetzelfde ritme te pakken en dat heeft een ontzettende geile uitwerking. Tegelijk komen we klaar.
Dit keer hebben we beide genoeg gehad en we vallen in elkaars armen in slaap.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *