— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hete zomer

Het warme zonnetje brandt al meteen op mijn huid, en mijn tepels lachen het warme weer tegemoet. Met dit weer slaap je natuurlijk naakt. Een nieuwe dag is aangebroken.

Ik loop meteen naar de douche. Ik weet niet wat er met me aan de hand is maar ik voel een warme tinteling in mijn onderbuik. Voorzichtig stap ik onder de straal en voel het heerlijke lauwe water over mijn lichaam stromen. Is het nou zo heet of ligt het aan mij?

Ik fantaseer over een heerlijke vrijpartij. Over hoe het voelt om meedogenloos genomen te worden. Me over te leveren aan hem. Ondertussen merk ik dat mijn handen hun eigen gang. Eén hand verwent mijn heerlijke volle borsten. Mijn tepels zitten gevangen tussen mijn vingers. Hmm wat voelt dit goed! Mijn andere hand is intussen afgedwaald naar mijn inmiddels natte kutje. Het is lekker, maar het voelt niet aan zoals ik graag zou willen.

Ik besluit me te scheren. Voorzichtig, maar liefdevol, smeer ik mijn kutje in met scheerschuim. Langzaam wrijf ik de mousse uit over mijn schaamstreek. Het kietelt. Langzaam trek ik een lipje strak en laat ik het scheermesje erover heen gaan. Dat hoef ik maar één keer te doen want de mesjes zijn scherp en ik ben al vrij kaal van mezelf. Al gauw ben ik klaar en mijn kutje is weer heerlijk glad. Ik twijfel nog even of ik mijn streepje eraf moet halen, maar ik doe het niet. Ik streel mijn natte kutje en een kreun ontsnapt. De heerlijke lauwe waterstraal sijpelt over me heen. Hmm wat zou ik nu graag hier genomen worden.

Ik besluit dat het tijd is om lekker naar het strand te gaan. Eventjes weg van thuis. Ik besluit geen string aan te trekken en geen BH aan te doen. Het witte strakke mouwloze shirtje spant zich goed om mijn borsten. Zal ik een rokje aantrekken of een broek? Ik ga voor het eerste. Ik voel me heerlijk. Voordat ik de deur uitloop kijk ik nog snel even op de klok. Shit! Half 5 al! Is het nog de moeite waard om weg te gaan? Ik besluit toch te gaan.

Eenmaal aangekomen zijn er niet veel mensen meer. Ik besluit om lekker eventjes op een terrasje te gaan zitten om te genieten van de bijna ondergaande zon. Hoe laat zou het zijn? Ondanks dat ik honger krijg loop ik toch richting de zee. Hmm, er is bijna niemand meer. Zal ik?

Het kan me niets meer schelen en langzaam trek ik mijn shirtje uit, en mijn rokje volgt al snel. Mijn lichaam glanst van de warmte en een zweet druppeltje loopt langs mijn slaap en komt terecht op mijn borst.

Langzaam loop ik het water in en eventjes houd ik mijn adem in. Dit is kouder dan verwacht! Het went al snel en voel en ik me heerlijk het water. Mijn kutje trekt af en toe samen, wat een heerlijk gevoel.

Plots word ik onder water getrokken en ik voel twee zachte lippen op de mijne. Al snel ben ik over de schok heen want ik voel twee mannelijke handen om mijn billen. Naar adem happend komen we boven. Voordat ik iets kan zeggen zoen je me. Wat een tijd geleden dat ik die mooie volle lippen op de mijne heb gevoeld.

Verward maar genietend van jouw lichaam tegen het mijne komt mijn geilheid steeds heviger opzetten. Ik voel je heerlijke stijve pik tegen mijn venusheuvel. Ik hoef dan ook niet lang na te denken om mijn benen om je heen te slaan. Ik voel je heerlijke pik in me glijden, oh wat voelt dat lekker.

Je neemt me mee naar de kant, en je komt boven op me liggen. De branding voelt goed aan en klotst tegen ons aan. Ik spreid mijn benen zover ik kan en gooi mijn hoofd achterover. Je draait en stoot je heupen afwisselend zodat je in mij draait en stoot.

Ik draai je om en ga bovenop je zitten. De zon is inmiddels al bijna onder en ik kijk je diep in je ogen aan. Ik begin achtjes te draaien terwijl je heerlijke pik in me beweegt. Wat voelt dat heerlijk aan! Je krijgt het moeilijk en draait me om. Je kruipt tussen mijn benen en begint mijn heerlijke zeiknatte grotje te verwennen. Een kreun ontsnapt, oh wat voelt dit heerlijk. Er verdwijnen twee vingers in mijn kutje waarmee je langzaam mijn G-spot verwent. Ik hou het bijna niet meer. Je komt naast me liggen en terwijl je me tot een hoogtepunt vingert verwen ik je pik en je ballen.

Ik hijg nog na van de verwennerij.
“Hmm schatje ik wil je in me voelen. Neuk me!” zeg ik tegen je. Je komt boven me liggen, maar je kijkt verbaasd als ik me omdraai. Ik wil dat je me van achter neemt. Ik duw mijn kont omhoog en voel je heerlijke pik in me glijden. Je adem stokt even, zo nauw voel ik aan! Terwijl jij met diepe lange stoten in me komt masseer ik je ballen en het duurt dan ook niet lang voordat je heerlijk in me klaarkomt.

Versuft sta ik op. Het warme zonnetje brandt al meteen op mijn huid, en mijn tepels lachen het warme weer tegemoet. Met dit weer slaap je natuurlijk naakt. Een nieuwe dag is aangebroken.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *