— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Fotoshoot deel 2

Met drie vingers begon ik heftig over mijn bijna kaal geschoren kut te wrijven. Ik kreunde harder. Het nat van mijn kut drupte inmiddels via mijn bilspleet op de sofa. Het kon me niets mee schelen. Ik leefde! Ik voelde de spanning en opwinding waar ik naar op zoek was geweest. Jack keek naar me, en ik vond het heerlijk. Als ik mezelf thuis in bed of in de badkamer bevredigde, dan fantaseerde ik vaak over een vrijpartij met twee of meer mannen. Die aandacht leek me fantastisch. In mijn fantasie werd ik aanbeden. Ze likten en neukten me tot ik niet meer op mijn benen kon staan.

Jack knoopte nu ook zijn broek los, terwijl hij stamelde wat een geil wijf ik was. Hij haalde zijn stijve pik tevoorschijn.
“Kijk maar naar me”, zei ik met een geile glimlach op mijn gezicht. Ik deed mijn benen nog verder uit elkaar en gaf Jack vol zicht op mijn natte spleet.
“Vindt je me mooi?” vroeg ik.
“Waanzinnig mooi”, antwoordde Jack. “Jesus, dit is me nog nooit overkomen.”
Nog even dacht ik aan thuis. Maar ik liet deze gedachten direct weer gaan om plaats te maken voor het genot van het moment. Jack legde nu de camera weg om zichzelf te kunnen ontkleden en begon zich daarna af te trekken terwijl hij naar me keek.

Jack zag er goed uit. Hij was goed geproportioneerd en had een prachtig gespierd lijf.
“Kom hier”, zei ik. En ik trok Jack, die vlak naast me stond, aan zijn harde pik naar me toe. Terwijl ik mijn natte kut zachtjes bleef doorvingeren, likte ik aan de stam van zijn pik en nam vervolgens zijn eikel tussen mijn lippen. Jack kreunde nu zonder inhouden en onderging met genoegen mijn speciale behandeling. Ik zoog zijn stevige, lange paal naar binnen en pijpte hem geroutineerd en met zichtbaar genot. We vergaten alles om ons heen en waren volledig gefixeerd op elkaar.

Met mijn benen helemaal gespreid en zijn pik in mijn mond kon ik de nijging niet onderdrukken mijn natte kontgaatje te masseren. Mijn vinger gleed moeiteloos tot het tweede kootje naar binnen. Het duurde niet lang meer of ik zou komen. Ik voelde dat Jack het niet meer kon houden, en snel liet ik zijn pik los. Ik verlangde naar zijn tong op mijn kut. Zou ik dat nog kunnen verdragen? Ik wilde nog niet klaarkomen.
“Lik me”, zei ik toch en ik duwde hem kreunend naar beneden. Jack deed wat ik van hem verlangde. Hij knielde voor de sofa en sloot zijn mond om mijn zilte, gezwollen lippen. Hij zoog, terwijl hij mijn borsten kneedde en mijn stijve tepels tussen duim en wijsvinger ronddraaide.

Ik stond op het punt om de controle over mijn eigen lijf te verliezen.
“Wat is het lekker om jouw geile, natte kut te proeven”, stamelde Jack en weidde zich volledig aan deze heerlijke taak. Zijn tong flitste over mijn clitoris waarna hij vervolgens mijn binnenste schaamlippen naar binnen zoog. Zijn tong was waanzinnig. Zacht, lekker en gekmakend. Ik wilde nu klaarkomen en ik duwde zijn gezicht harder tegen me aan.
“Ja, ga door. Ik ga komen, oh god wat ga ik klaarkomen”, stamelde ik.
Mijn ademhaling stokte en ik bewoog mijn hoofd ongecontroleerd heen en weer.
“Ja, ik kom nu”, schreeuwde ik. Jack zag de hevig stuiptrekkende bewegingen van een vrouw die een heftig orgasme beleefde.

Even later liet ik hem langzaam los uit mijn greep. Nadat ik enigszins bijgekomen was uit mijn extase, keek ik Jack aan.
“Je weet wel wat je nu moet doen”, ik zei.
“Ja, dat weet ik”, zei Jack, en stak verder zonder omwegen zijn pik bij mijn binnen. Met mijn rug op de sofa en mijn benen wijd, begon hij me langzaam te neuken. Hij keek me aan en zag mijn van genot vertrokken gelaat.
“Neuk me alsjeblieft hard en diep, neem me”, fluisterde ik met een geile blik naar Jack. Hij versnelde het tempo en beukte zijn harde geslacht tot aan de wortel in mijn kut.

Ongecontroleerd begon ik opnieuw met mijn hoofd te draaien, verlaten van elke vorm van schaamte.
“Naai me”, kreunde ik. “Neuk me, ga door, niet stoppen.”
Helemaal gek geworden van het aanblik dat ik bood en de vunzige taal die ik uitsloeg, wist Jack dat hij ook zijn orgasme niet lang meer kon uitstellen. Hij trok zich daarom terug uit mijn kut en gebood me op mijn buik te liggen. Ik lag nu met mijn billen naar hem toe. Mijn kut open en nat recht in zijn vizier. Ook tussen mijn billen was ik glibberig. Jack legde zijn pik tussen mijn billen pakte ze vast. Hij zat niet in me, maar begon langzaam heen en weer te rijden.
“Je plaagt me”, zei ik. Maar Jack nam toch even de tijd om ervan te genieten.

Toen voelde ik dat hij zijn eikel tegen mijn kontje zette en ik voelde dat hij zijn harde lul rustig en beheerst een klein stukje naar binnen duwde. Mijn kringspier bood weinig weerstand. Ik gaf een kreet van genot. Het was niet de eerste keer dat ik daar een pik ontving. Als ik echt geil was, dan verlangde ik daar naar. Hij bewoog heel rustig en liet me aan het gevoel wennen. Toen ik zover was dat het helemaal geen pijn deed, vroeg ik Jack zijn pik er helemaal in de duwen. Ter aanmoediging stak ik mijn kont naar achteren. Zijn pik verdween volledig. Hij neukte, en ik vond mijn klitje.

“Ja doe het, neuk me in mijn kont”, hoorde ik mezelf roepen. Ik vingerde mezelf gek, en verloor alle controle. Ik werd meegesleurd in een draaikolk en het werd bijna zwart voor mijn ogen. Hij neukte stevig en riep dat hij zich niet langer kon inhouden.
“Kom dan, spuit je zaad eruit”, riep ik. Na twee stoten trok hij zijn lul terug uit mijn gladde, achterste opening en stortte met harde kreten zijn dikke stralen sperma schokkend over mijn billen. Toen was er de stilte.

Eenmaal bij mijn positieven wilde ik maar één ding: vertrekken. Nadat ik me hersteld had, vertrok ik naar de kleedkamer en trok met een trillend lijf mijn kleren weer aan. Het was een ongemakkelijk afscheid. Hij bood nog koffie aan maar ik vond het moeilijk om hem aan te kijken. Ik schaamde me niet voor mijn eigen seksualiteit maar ik had me toch wel erg laten gaan bij deze man. Jack belde me later nog op om te zeggen dat geen van de foto’s het gewenste resultaat had opgeleverd en of ik volgende week niet nog een sessie wilde doen…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *