— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Spiraaltje

Omdat mijn seksleven steeds meer vorm begon te krijgen, was ik eindelijk tot de beslissing gekomen een spiraaltje te laten plaatsen. Ik had een afspraak versierd op een zaterdag, zodat ik niet speciaal een vrije dag hoefde te nemen. De secretaresse van de gynaecoloog had mij als eerste op de lijst gezet zodat ik niet onnodig hoefde te wachten tussen al die zwangere vrouwen. Om 8 uur ’s ochtends moest ik er zijn, maar zoals gewoonlijk was ik te vroeg. De parking van het ziekenhuis was nog bijna helemaal leeg…

Het leek een warme dag te worden, dus had ik een kort rokje en topje aangetrokken.
Ik zat in mijn wagen te wachten toen ik tussen mijn benen een kriebel voelde. Zou het van de spanning zijn om wat er zo meteen ging gebeuren? Het ging misschien wel even pijn doen… Of was er daar beneden iets anders aan de hand? Voorzichtig keek ik om me heen, maar er was geen mens te bespeuren. Langzaam liet ik mijn hand onder mijn rokje glijden, en betastte mijn kutje. Ik was helemaal niet bang of zenuwachtig, ik was geil!

Dat ontdekte ik niet alleen doordat mijn stringetje vochtig aanvoelde maar ook door de reactie van mijn lichaam op het moment dat ik m’n klitje aanraakte. De verleiding was groot om verder te gaan, maar hier? Midden op de parking van een ziekenhuis? Ik reed met mijn auto tot achter het gebouw, daar zou vast minder volk komen. Ik zette de radio aan en trok m’n string uit. Mijn lipjes blonken, mijn klitje was mooi zichtbaar en mijn ademhaling raakte uit z’n ritme. Ik masseerde mijn knopje en stak af en toe een vinger in m’n grotje. Ik werd bloedgeil en in een mum van tijd stond ik op het punt klaar te komen.

Het genot werd plotseling verstoord door het dichtslaan van een portier. Verschrikt keek ik op en zag dat er naast me een auto was geparkeerd. Ik durfde niet te kijken, stel dat ik recht in de ogen zou kijken van degene die me betrapt had! Ik zou door de grond zakken van schaamte. Ik wachtte nog een vijftal minuten, trok m’n string terug aan en ging richting ingang. Onderweg bedacht ik dat een patiënt of bezoeker van het ziekenhuis waarschijnlijk nooit zijn auto daar zou parkeren, zo achteraan op de parking. De persoon in kwestie zou mij allicht herkennen maar ik hem of haar niet. Kon ik nu niemand in de ogen kijken daarbinnen?

Ik meldde me bij de balie en de secretaresse van de afdeling zei dat ik precies op tijd was.
“De dokter is net gearriveerd dus gaat u alvast naar binnen. Hij komt zo bij u.”
En daar stond ik in de praktijk van een gynaecoloog met een kletsnat kutje. Net toen ik bedacht dat hij vast geen glijmiddel nodig zou hebben, kwam hij binnen. Het was een donkerharige man van rond de 40, sportief gebouwd en hij had vanmorgen duidelijk geen tijd gehad om zich te scheren. Hij deed mijn geile gedachten alleen maar sterker worden. Hij keek in zijn agenda, zei dat ik mijn onderlichaam mocht ontkleden. Terwijl ik daar halfnaakt op behandeltafel lag, voelde ik het geile vocht langs mijn schaamlippen lopen. De dokter kwam op me af en zei:
“Zo, mevrouw, we zullen u eens installeren”.

Hij nam mijn voeten vast en plaatste ze in de beugels, zodat ik daar met gespreide benen voor hem lag. Terwijl hij zijn handen stond te wassen vroeg hij me waarom ik voor een spiraaltje had gekozen. Ik vond dat ik maar beter eerlijk kon zijn, nu ik toch al met mijn intieme delen open en bloot lag dus ik antwoordde dat ik het gepruts met condooms beu was.
“Het zorgt trouwens voor een soort van anti-climax, vind ik”. Hij lachte ondeugend en ik merkte dat hij tijdens ons gesprekje moeite had me in de ogen te kijken. Anderzijds had hij er geen problemen mee om mijn kutje te bewonderen.
“Ik ga eerst even een inwendig onderzoek doen, dus niet schrikken” Hij legde zijn linkerhand op mijn onderbuik en bewoog zijn duim opwaarts zodat mijn hele klitje goed zichtbaar werd.

“Nog niet opgedroogd?” vroeg hij en stak vervolgens zijn rechter middenvinger diep in mij. Ik schokte even met heel mijn lichaam en wist niet goed wat ik ervan moest denken. Maar mijn lichaam schakelde mijn hersenen op non-actief en ik sloot mijn ogen. Met zijn kletsnatte vinger beroerde hij mijn klitje. Steeds sneller. Af en toe gleed hij terug in mijn vochtige grotje om het geheel glibberig te houden.

“Ik heb je daarnet gestoord. Als je wilt maken we het samen even af?” Ik antwoordde niet, maar aan mijn glimlach zal hij ongetwijfeld gemerkt hebben dat hij vooral niet mocht stoppen. Zijn linkerhand gleed nu zachtjes naar boven en hield halt bij mijn borsten. Terwijl hij met zijn linkerhand zachtjes rond mijn tepel draaide dreef hij de snelheid van zijn andere hand op. Ik voelde alle spieren in de omgeving van mijn buik en bekken samentrekken en beleefde een fantastisch orgasme. Het vocht droop nu letterlijk uit mijn geile kut.

Hij kwam naast me staan en liet de onderzoekstafel zakken. Hij trok zijn T-shirt uit en ik was onder de indruk van zijn mannelijke lichaam. Zonder aarzelen maakte ik zijn broeksriem los en haalde zijn pik tevoorschijn. Die was ondertussen zo stijf geworden dat ik niets liever wenste dan hem diep in mij te voelen. Ik besloot hem toch ook even te verwennen en masseerde zijn stijve lid. Hij stond te beven en wellicht zou het niet lang meer duren voor hij klaarkwam. Ik nam zijn hand en leidde hem terug tot tussen mijn benen. In één beweging stootte hij zo diep in mij dat hij onmiddellijk op mijn gevoeligste plekje botste. Hij herhaalde dezelfde beweging nog een tweede keer en onder luid geroep kwam ik een tweede keer klaar. Hij haalde mijn benen uit de beugels en legde ze op zijn schouders. Net alsof hij wist wat mijn favoriete standje was. Ik kon hem helemaal in mij voelen, zo hard, zo dik …

Terwijl hij langzaam maar diep in mijn kut stootte, legde hij zijn beide handen op mijn borsten. Dat was blijkbaar de druppel want hij kneep zijn ogen dicht en ik voelde hoe hij zijn zaad in mij schoot. Het dreef me bijna naar een derde orgasme. Het was jaren geleden dat iemand mij zo zalig had genomen. Nee, ik had nog NOOIT zo heerlijk geneukt. Hij opende zijn ogen en keek me aan. We schoten samen in de lach en hij zei:
“Zullen we voor het spiraaltje een nieuwe afspraak maken?”
Ik antwoordde:
“OK, maar dan bij mij thuis…”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *