— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dark room

Om hun seksleven een nieuwe impuls te geven, doen Marcel en Irene regelmating leuke spelletjes. Niet dat het allemaal zo slecht gaat in bed, maar na twintig jaar samen, is er zelfs in hun intiemste samenzijn een zekere voorspelbaarheid geslopen. De heerlijkste ervaringen lopen volgens een vast patroon en krijgen een zweem van saaiheid. Om elkaar niet te verliezen hebben ze een soort verbeteractie afgesproken.

Ze willen er in ieder geval op een vaste avond in de week helemaal voor gaan. Geen vergaderingen of visites, gewoon heerlijk samen, zoals het ooit begon. En als ze dan vroeg op de avond de slaapkamer opzoeken, doen ze een soort rollenspel. Zo hebben ze al een bezoek aan de gynaecoloog nagespeeld, waarbij hij uiteraard uitgebreid haar vagina heeft onderzocht en zij in een spiegel kon zien wat voor hem die verrukkelijke pluk was om zijn pik in te planten. Een andere keer speelt zij een callgirl die op een hotelkamer aan zijn wensen tegemoet komt.

Ze maken elkaar achteraf ook nooit verwijten over rare invallen, of onverwacht bijzondere seksuele voorkeuren, want dat zou dodelijk zijn voor ieder experiment. Op een speelse wijze ontdekken ze steeds beter wat de ander boeit en seksueel genot verschaft. Voor hun volgende intieme samenzijn zullen ze een bezoek aan een dark room gaan naspelen. Het lijkt Irene heel spannend en ook wel een beetje eng, omdat er niet mag worden gesproken, en je niet weet waar de ander, die naar jou op zoek is, zich bevindt.

Deze week echter, lijkt hun opfrissessie niet door te kunnen gaan. Maar als twee jeugdvrienden van Marcel, die op de fiets een rondje IJsselmeer doen, bellen om te vragen of ze mogen overnachten, zeggen ze geen nee. En zo zitten ze dan, toch nog best gezellig, met z’n vieren op vrijdagavond met een glaasje en een hapje rond het haardvuur. Ze praten over vroeger, over de buurt in de grote stad waar ze opgroeiden. Ze praten over hun verliefdheden en hun vanwege de woningnood gedwongen vertrek uit de grote stad.

Omdat Geert en Frank morgen in één ruk naar huis willen – een rit van 125 km – en vroeg op willen staan, maken ze het niet te laat. Ze bedanken Irene en Marcel en verzekeren hen, dat ze zich goed zelf kunnen redden en niet te veel lawaai zullen maken in alle vroegte. Marcel wijst ze de logeerkamer en wenst ze een goede nachtrust. Wanneer Marcel de hond gaat uitlaten, ruimt Irene op en als ze de douche boven niet meer hoort maakt ze zich op om naar bed te gaan. Ze hebben gezellig gepraat als oude vrienden, mijmert ze, maar de details die nu bij haar boven komen, zijn niet ter sprake gekomen.

Met beide jongens had ze toch ook wat gescharreld. Geert, wiens vader een herenmodemagazijn had, was een zachtaardig, altijd goeduitziend joch geweest. Ze hadden een tijdje verliefd geweest en hij had zich ook wel wat vrijheden veroorloofd, maar verder dan het langdurig strelen van haar borsten was het niet gekomen. Zij had hem ook niet aangemoedigd, hoewel ze wel naar meer had verlangd. Als meisje moest je niet al te willig zijn, was haar ingeprent, dat was slecht voor je reputatie. De verliefdheid was vanzelf over gegaan.

En toen ontmoette ze Frank: een nogal bonkige figuur. Hij zat op de zeevaartschool. Uiteindelijk was hij op een booreiland terecht gekomen. Hij was goedlachs en nogal direct. Met een groepje jongelui waren ze eens naar het Bloemendaalse strand gegaan. Hij had zijn badlaken naast het hare gevlijd en had toch al vrij snel vorderingen gemaakt om haar te verkennen. Allebei zogenaamd in halfslaap, verdween zijn hand na slechts kort bij haar borsten te hebben vertoefd, in haar broekje. Daar streelde zijn vingers haar venusheuvel en even later haar kutje. Toch was het met hem ook niets geworden, en uiteindelijk was Marcel de ware gebleken. Soms denkt ze wel eens dat ze in haar jeugd meer had moeten rondkijken. Haar angst om meteen voor slet te worden versleten had haar jammer genoeg tegen gehouden. Hoe zou het geweest zijn als ze wel met Frank en Geert gesekst had? Nu was ze zonder enige ervaring in de huwelijksboot gestapt.

In de badkamer ruikt ze de sportieve geur van een Eau de toilette, die ze bij Frank had waargenomen toen ze hem bij aankomst zoende. Ze ligt nog maar net in bed als hoort hoe Marcel weer thuis komt. Maar dan is het plotseling aardedonker. Even denkt ze dat de stroom is uitgevallen, maar dan bedenkt ze dat het hun speelavond is: dark room! Marcel heeft kennelijk de stroomgroep voor de verdieping uitgeschakeld. Die is gek geworden, denkt ze. Even later hoort ze hem de trap op komen en in de badkamer -kennelijk geheel op de tast- z’n tanden poetsen. Ze hoort deuren, blote voeten op het marmoleum en dan vlijt hij zich naast haar. Zijn mond zoekt de hare en zijn handen zoeken direct hun weg naar haar borsten. Ze zegt niets. In een dark room wordt immers niet gesproken.

Ondanks haar gene besluit ze het spel mee te spelen. Zij draait zich boven hem en streelt zijn borst die ongewoon glad aanvoelt, en daalt af naar zijn pik om te voelen hoe die erbij staat. Nou, hij heeft wel zin, vanavond. Ze wil hem niet teleurstellen en streelt zijn ballen. Dan vat ze zijn pik in haar hand en brengt hem naar haar lippen. Aan zijn zuchten merkt ze dat de behandeling hem bevalt. Ze neemt nu zijn pik in haar mond en begint enthousiast te zuigen en te likken. Ze voelt met een hand aan haar kutje: heerlijk nat en warm. Ze merkt dat zijn hoogtepunt niet ver meer is, maar dan is ineens zijn pik verdwenen, en voelt ze zijn lichaam ook niet meer onder zich.

Maar niet voor lang: ineens is zijn paal er weer en ze laat zich er weer gemakkelijk overheen zakken. Ze zit heerlijk nu, met zijn pik diep in haar. Zachtjes beweegt ze op en neer, terwijl hij haar clitoris met duim en wijsvinger streelt. Als ze daarvan een hele poos genoten heeft, buigt ze voorover om hem hartstochtelijk te zoenen, maar verliest zijn pik uit haar kutje. Als ze voorzichtig terug wil draaien om dezelfde positie weer in te nemen, is hij ineens weg. Ze gaat op de rand van het bed zitten. Ze is nu zo verhit dat ze wil roepen: “neuk me, neuk me, dit is niet eerlijk!” Plots bespeurt ze een sterker wordende, sportieve parfumgeur. Dan de sensatie van twee handen, die vrij ruw haar borsten pakken en haar achterover op bed duwen. Dan tillen stevige handen haar op in haar lendenen en ligt ze klaar om zijn stevige pik moeiteloos te kunnen ontvangen. Ze wordt heerlijk stevig geneukt nu, wat duurt het vanavond verrukkelijk lang! Ze ontspant zich geheel en laat alles over zich heen komen.

Dit spel bevalt haar wel, en als ze in totale overgave haar armen langs haar lichaam laat glijden voelt ze in elke hand een kleine haardos waaruit een ferme pik omhoog steekt. Ze ligt dus tussen twee mannen terwijl tussen haar benen de derde staat. Direct voelt ze ook handen die haar borsten strelen en haar tepels opzoeken. Ze besluit te genieten van deze bijzonder situatie en neemt een pik in elke hand. Het dark room spel is toch minder eng dan ze had verwacht. Als ze voelt dat een orgastische golf in aantocht is, brengt ze snel de twee mannen nabij hun hoogtepunt. Als met een laatste, woeste stoot haar kutje wordt volgespoten, komt ze zelf ook schokkend klaar

Dan is het bed even heel vol en voelt ze nog vele strelende handen, als om dit heerlijke samenzijn voor altijd in het geheugen vast te leggen. Als ze de volgende morgen uit een diepe slaap ontwaakt, herinnert ze zich het onwezenlijke voorval. Eerst maar eens een lekker bad, dan kan ze de dag wel weer aan. Het was in ieder geval een leerzame, en vooral heerlijke nacht geweest. Het is voor Marcel ook niet eenvoudig om haar wensen te peilen, bedacht ze. Soms verlangt ze naar een tedere benadering en dan weer naar een wat ruigere neukpartij. Er valt nog heel veel te leren, maar van haar inzet kan hij verzekerd zijn.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *